Aldatmak akıl verin

yenicecan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
53
3
1
merhaba bayanlar 3 yıllık evliyim Eşimle arkadaş vasıtasıyla tanıştım ilk zamanlar kayınvalıdeyle otururken daha 2 aylık sıddetını gördüm kinci yapım var eşimi aldattım kendımce onu asagıladım içimde .cunku aramızda aldattıklarımla ask sevgi hiçbişry olmadı her sıddetın ardından intikam aldım dıye düşünüyordum bu arada içki de var o geceler bambaşka biri oluyordu. Evimizi ayırdık aramız duzeldı bebek istedik içki engeldı bu sefer içki kavgaları siddetlerı hemde daha ağırı oluyordu o kadar ki kendıme zarar verdım intihar cesıtlı yollarla bunu mu ısıtıyorsun dercesıne.hamileyım suanda ve Melek gibi bi adam sanki bana iyi oldukça yardım ettıkce ezılıyorum çok pısmanım kopek gıbı onu haketmedıgımı düşünüyorum sevıyorum oda beni sevıyo emınım ama ona çok yanlış yaptım sırf bu yüzden ondan boşanmak ıstıyorum utanıyorum bana ıstedıgınızı dıyın çok haklısınız ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez bu arada hamilelik ten oncede kavgalı olmadığımız zamanlar çok iyidir sever ılgılenırdı benımle kötüyken dıbıne kadar yaşıyorduk huzursuzluğu benim için doğrusu ne bilemıyorum ?
Edit : bayanlar bana ne deseniz kufur bile etseniz haklısınız istedıgınızı yazın hakkediyorum ama lütfen akla ihtiyacım var rica edıyorum boşanmak çözümümü doğrumu düşünüyorum bilmıyorum

Son düzenleme:
dayak yediğinizde neden boşanmayı düşünmediniz?
boşanmayarak sizi yine dövmesine çanak tutup her seferinde aldatarak aklınızca intikam almak daha mı kolay geldi?
Boşanmak istedim engel oldu kaç sefer belki onu sevıyordum boşanmadım bilemıyorum

Şiddet varsa ayrılmayıp neden aldatıyorsun?
Hem nasıl aldatıyorsunuz ya?
Bir anda kızgınlıkla nasıl birini bulup o noktaya nasıl geliyorsunuz aklım almıyor.
Böyle melek gibi devam edeceğini mi sanıyorsun?
Ya da böyle devam etse bile yüzüne nasıl bakıyorsun?
Çok utanıyorum her gün ağlıyorum nasıl yaptım dıye yerın dıbıne gırıyorum

Beni dövüyordu da ben de intikam almak için aldattım....yersen....içimde vardı diceksin ben böyle biriyim ve eşim yine şiddet gösterirse yine aldatacağım.. çünkü aldatanların kronik tablosu bu..yazık olmuş doğacak bebeğe

İste insan baska birine kötülük yapmak isterken en cok kendine zarar veriyor aslinda bosuna dememis atalarimiz keskin sirke küpüne zarar diye yaptiginiz cok cok yanlis birsey cocugu evliliginizi kurtarmak icin yaptiysaniz bu dahada yanlis böyle evliliklerde olan cocuga oluyor ne yazikki ya susup bu vicdan azabiyla yasayamayi goze alacaksiniz yada herseyi anlatip bosanacak cocugunuzla yeni bir hayat kuracaksiniz ama once bir psikiyatriste gidin lutfen psikolojiniz iyi degil ben korktum su an esiniz tekrar siddet uygularsa ona zarar vermek icin cocugunuza yada kendinize birsey yaparsiniz diye bu saglikli bir durum degil

Beni dövüyordu da ben de intikam almak için aldattım....yersen....içimde vardı diceksin ben böyle biriyim ve eşim yine şiddet gösterirse yine aldatacağım.. çünkü aldatanların kronik tablosu bu..yazık olmuş doğacak bebeğe
İçimde vardı olsaydı ask sevgi muhabbet olurdu yasadıklarımla umrumda olmadı hiçbiri

Ben ciddi ciddi bişey merak ediyorum.Kırmak değil amacım belirteyim.Bebek doğduktan sonra yine şiddet olursa yine mi aldatmayla karşılık vereceksiniz?Boşanmadı değil,boşanmamışsınız,istememişsiniz.Üstüne bir de çocuk.Garantisi var mı tekrar şiddet ve aldatmanın bu evlilikte görülmeyeceğinin?

Çok utanıyorum her gün ağlıyorum nasıl yaptım dıye yerın dıbıne gırıyorum

Ama bir kere de değil sanırım yaptığın.
Eşin iyi davrandığı için pişman olmuşsun gibi geliyor bana.
Ama o da böyle devam etmeyecek emin ol. Bir anda sihirli değnekle değişmedi ya...

İste insan baska birine kötülük yapmak isterken en cok kendine zarar veriyor aslinda bosuna dememis atalarimiz keskin sirke küpüne zarar diye yaptiginiz cok cok yanlis birsey cocugu evliliginizi kurtarmak icin yaptiysaniz bu dahada yanlis böyle evliliklerde olan cocuga oluyor ne yazikki ya susup bu vicdan azabiyla yasayamayi goze alacaksiniz yada herseyi anlatip bosanacak cocugunuzla yeni bir hayat kuracaksiniz ama once bir psikiyatriste gidin lutfen psikolojiniz iyi degil ben korktum su an esiniz tekrar siddet uygularsa ona zarar vermek icin cocugunuza yada kendinize birsey yaparsiniz diye bu saglikli bir durum degil
Ben bebegı isteyerek yaptım evlılıgım düzelsin dıye degıl öyle olsaydı boşanmayı düşünemezdim

Yaptın bir hata artık önüne bak madem düzeldi.
O an ki psikoloji ile ne yapacağını şaşırmışsın anlaşılan.. eğer hala iyi değilsen psikolojik destek alman senin ve evliliğin en çok da bebeğin için iyi olur.

Ama bir kere de değil sanırım yaptığın.
Eşin iyi davrandığı için pişman olmuşsun gibi geliyor bana.
Ama o da böyle devam etmeyecek emin ol. Bir anda sihirli değnekle değişmedi ya...
Evet çok pısmanım kopek gıbı zamanı gerı alsak yıne soddet gösterse asla yapmazdım

Aramız duzeldi demiştim hemen yapmadım bebegı pışmanlıgım geç olmuş olabılır mı ??
Şiddet gördüğünüz adamdan onu aldatarak intikam alıp aranızın hemen düzelmesiyle bebek yapıp sonra vicdan azabı çekiyorsunuz.
Bence psikolojik destek alın.
Zira kendiniz için olmasada bebeğiniz için..

Ben bebegı isteyerek yaptım evlılıgım düzelsin dıye degıl öyle olsaydı boşanmayı düşünemezdim
Siz esinizi seviyormusunuz gerci seviyor olsaniz aldatmazdiniz neyse dedigim gibi once psikiyatrist sonra ya susup oturmak yada anlatip gitmek ben boyle dusunuyorum

Back
X