EvetAllah bebeğinizin yüzüne baksın
Şu konuda tek masum o çünkü
Yazık :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetAllah bebeğinizin yüzüne baksın
Şu konuda tek masum o çünkü
Yazık :/
Evimizi ayırdıktan sonra iyi olduk bi kaç korunmayınca Bebek olmadı doktora gıdıldı içkiyi bırakmasını söyledi yine kavgalar içki nedenli başladı korunmalı ilişkiyle nasıl kaldım bilmıuoeım hamile olduğumu bile 2 ay sonra ogrendım doktora gitme tenezulunde bulunmadım çünkü hem sonuçları kötüydü hemde korunuyordu karışık oldu ama
Ay noop doğru anlasan nolacak, ki doğru anlamışsın.yani hamile kaldıktan sonra mı vicdan azabı başladı?
kavgalar bitince?
kavga ederken o içmeye devam ederken vicdan azabı yoktu dimi doğru anladım.
Eyani hamile kaldıktan sonra mı vicdan azabı başladı?
kavgalar bitince?
Vardı yıne ama bu kadar yoğun degıldı üzülmüyordum pek kızıyordum sadece kendime ama sımdı bın pısmanımyani hamile kaldıktan sonra mı vicdan azabı başladı?
kavgalar bitince?
Ay noop doğru anlasan nolacak, ki doğru anlamışsın.
Baştan aşağı yanlışlar silsilesi
merhaba bayanlar 3 yıllık evliyim Eşimle arkadaş vasıtasıyla tanıştım ilk zamanlar kayınvalıdeyle otururken daha 2 aylık sıddetını gördüm kinci yapım var eşimi aldattım kendımce onu asagıladım içimde .cunku aramızda aldattıklarımla ask sevgi hiçbişry olmadı her sıddetın ardından intikam aldım dıye düşünüyordum bu arada içki de var o geceler bambaşka biri oluyordu. Evimizi ayırdık aramız duzeldı bebek istedik içki engeldı bu sefer içki kavgaları siddetlerı hemde daha ağırı oluyordu o kadar ki kendıme zarar verdım intihar cesıtlı yollarla bunu mu ısıtıyorsun dercesıne.hamileyım suanda ve Melek gibi bi adam sanki bana iyi oldukça yardım ettıkce ezılıyorum çok pısmanım kopek gıbı onu haketmedıgımı düşünüyorum sevıyorum oda beni sevıyo emınım ama ona çok yanlış yaptım sırf bu yüzden ondan boşanmak ıstıyorum utanıyorum bana ıstedıgınızı dıyın çok haklısınız ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez bu arada hamilelik ten oncede kavgalı olmadığımız zamanlar çok iyidir sever ılgılenırdı benımle kötüyken dıbıne kadar yaşıyorduk huzursuzluğu benim için doğrusu ne bilemıyorum ?
Çok tşklerArkadaşım ben normalde çok yorum yapan biri değilim ama düşüncemi yazmadan geçemedim.
çok büyük yanlış yapmışssın kesinlikle bunun bedelinide ödüyorsun belliki bana göre affı yok zaten ama çok pişmansan bebeğin hatrına bir psikologtan yardım alıp geçmişe sunger çekebilirsin bundan sonrada dikkat edersin ilk şiddet gördüğün anda ozaman boşanırsın..
şuan boşanmak istersen ne diceksin eskiden beni dövüyordun ozaman boşanmayı akıl edemedim şimdi kafama dank etti diyemi?
ben senin yerinde asla olmak istemem ALLAH şaşırtmasın ama velevki olduum psikiyatriden yardım alırdım birdaha aynı şeyleri yaşadığımdada direk boşanırdım...
sen kendine etmişssin ne yazıkki...
hayat kadınları evlenip geçmişe sunger çekiyo sizde yapabilirsiniz
[BEBEK OLMASA ASLA BU YORUMU YAPMAZDIM)
kesinlikle öncelikle tedavi oşmaşı ve tövbe etmelisiniz...
Birşey sorabilirmiyim ? Cevap vermek zorunda değilsiniz tabiE
Vardı yıne ama bu kadar yoğun degıldı üzülmüyordum pek kızıyordum sadece kendime ama sımdı bın pısmanım
E
Vardı yıne ama bu kadar yoğun degıldı üzülmüyordum pek kızıyordum sadece kendime ama sımdı bın pısmanım
Birşey sorabilirmiyim ? Cevap vermek zorunda değilsiniz tabi
Eşinizi aldattığınız şahıslar yakın çevrenizden mi yoksa netten mi tanışdınız ?[/QUOTE. Ğ
Şimdi ben bir şeyi merak ediyorum.. Çocuğun eşinizden olduğuna emin misiniz? Yani eğer ciddi ciddi çatır çatır aldattıysanız eşinizi cinsellik de olmuştur diye düşündüm bir an.. Doktor eşinize alkolü bırkamasını gerektiğini söylemiş ya çocuk olması için.. E korunduğunuz halde hamile kalınca aklıma direk bu geldi.. Ama zamanlama ne zaman tabi onu kaçırmış olabilirim..ayrıca boşanın.. Gerek yok kimseyi kandırmaya..[/QUOTE
Hiç biri mi?İçimde vardı olsaydı ask sevgi muhabbet olurdu yasadıklarımla umrumda olmadı hiçbiri
Eşimden emınım Ayrı Eve çıkınca yanlışlar ım olmadıŞimdi ben bir şeyi merak ediyorum.. Çocuğun eşinizden olduğuna emin misiniz? Yani eğer ciddi ciddi çatır çatır aldattıysanız eşinizi cinsellik de olmuştur diye düşündüm bir an.. Doktor eşinize alkolü bırkamasını gerektiğini söylemiş ya çocuk olması için.. E korunduğunuz halde hamile kalınca aklıma direk bu geldi.. Ama zamanlama ne zaman tabi onu kaçırmış olabilirim..ayrıca boşanın.. Gerek yok kimseyi kandırmaya..