Aldatmak akıl verin

Ben ciddi ciddi bişey merak ediyorum.Kırmak değil amacım belirteyim.Bebek doğduktan sonra yine şiddet olursa yine mi aldatmayla karşılık vereceksiniz?Boşanmadı değil,boşanmamışsınız,istememişsiniz.Üstüne bir de çocuk.Garantisi var mı tekrar şiddet ve aldatmanın bu evlilikte görülmeyeceğinin?
Ben aldatmıcam emınım artık kendımden çünkü karakterımde ders aldıysam aynı hatayı yapmam aklım basıma geldı nu aldatma konusunda kesınlıkle

cok merak ettim ya, nasil yapiyordunuz? ona hissetirmeden. ben kocama en ufak yalan söylesem sanki yüzümden okuyormus gibi elin ayagin titrer. bir kisiyle mi yoksa her defasinda baska birini mi buluyordunuz? nasil buluyordunuz? nasil bulusuyordunuz? hic mi süphe duymadi? ay catlicam. roman yazmayi düsündünüz mü?

Boşanmak istedim engel oldu kaç sefer belki onu sevıyordum boşanmadım bilemıyorum

çok tehlikelisiniz bence. kocanı severken umursamadığın adamlarla birlikte olacak kadar hırslı ve kinci olmak korkunç olmalı.
üstelik boşuna yatmışsınız o adamlarla zira intikam dediğiniz şeyden kocanızın haberi yok. ee adamın canını yakamadıktan sonra neresi intikam bunun.
kendiniz çalıp kendiniz oynamışsınız.

Ben aldatmıcam emınım artık kendımden çünkü karakterımde ders aldıysam aynı hatayı yapmam aklım basıma geldı nu aldatma konusunda kesınlıkle
Bak tatlım iki taraflı soruyorum ama.Tek sorun aldatma değil.Ya şiddet kısmı ne olacak?Bence bu evliliği sürdürmekle hata yapmışsın ama hayat senin hayatın.En azından yardım al.Devam edeceksen kafandakileri geçmişe gömeceksin.Başka çare var mı?

çok tehlikelisiniz bence. kocanı severken umursamadığın adamlarla birlikte olacak kadar hırslı ve kinci olmak korkunç olmalı.
üstelik boşuna yatmışsınız o adamlarla zira intikam dediğiniz şeyden kocanızın haberi yok. ee adamın canını yakamadıktan sonra neresi intikam bunun.
Evet bu yanlıs farkındayım bilmıyo etmıyo intikam aldım aklım sıra o kadar beyınsız bi psıkolojıdeymısım kabul edıyorum zaten

Bak tatlım iki taraflı soruyorum ama.Tek sorun aldatma değil.Ya şiddet kısmı ne olacak?Bence bu evliliği sürdürmekle hata yapmışsın ama hayat senin hayatın.En azından yardım al.Devam edeceksen kafandakileri geçmişe gömeceksin.Başka çare var mı?
Şiddet evet kabul edılcek bişey degıl ama normal zamanlarında çok iyi fedakar sever Bebeği gibi davranırdı hep bu ikilemde kaldım hep kötü hep kötü olsaydı asla devam etmezdım gecesi oda pişman oluyordu ben bu sefer kabuğuma cekılıyordum nefret duyuyordum sonra yanlışlar yanlışlar

Evet bu yanlıs farkındayım bilmıyo etmıyo intikam aldım aklım sıra o kadar beyınsız bi psıkolojıdeymısım kabul edıyorum zaten

önünde 3 yol var.
ya anlatıp intikamını alıp boşanacaksın
ya anlatmadan boşanacaksın
ya da unutup devam edeceksin..

devam edeceksen bir sonraki dayak için ne yapacağına karar vermelisin.

önünde 3 yol var.
ya anlatıp intikamını alıp boşanacaksın
ya anlatmadan boşanacaksın
ya da unutup devam edeceksin..

devam edeceksen bir sonraki dayak için ne yapacağına karar vermelisin.
Anlatmadan boşanmayı teravih ederim bu vicdan azabı ağır gelıyo artık sevıyorum onu hakketmiyorum

Kendi içinde almış intikamını ;)

Neden olmasın emin olun yedıgım dayaklar suan cektıgım acının uzuntunun vicdan azabın yanında sıfır kalır

o zaman neden bebek?
vicdan azabı başlamadan önceyse yine neden? size kötü davranan döven adamdan.
vicdan azabı başladıktan sonra ise yine neden?
sağlıklı düşünemiyorsunuz.

o zaman neden bebek?
vicdan azabı başlamadan önceyse yine neden? size kötü davranan döven adamdan.
vicdan azabı başladıktan sonra ise yine neden?
sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Evimizi ayırdıktan sonra iyi olduk bi kaç korunmayınca Bebek olmadı doktora gıdıldı içkiyi bırakmasını söyledi yine kavgalar içki nedenli başladı korunmalı ilişkiyle nasıl kaldım bilmıuoeım hamile olduğumu bile 2 ay sonra ogrendım doktora gitme tenezulunde bulunmadım çünkü hem sonuçları kötüydü hemde korunuyordu karışık oldu ama

Evimizi ayırdıktan sonra iyi olduk bi kaç korunmayınca Bebek olmadı doktora gıdıldı içkiyi bırakmasını söyledi yine kavgalar içki nedenli başladı korunmalı ilişkiyle nasıl kaldım bilmıuoeım hamile olduğumu bile 2 ay sonra ogrendım doktora gitme tenezulunde bulunmadım çünkü hem sonuçları kötüydü hemde korunuyordu karışık oldu ama
Allah bebeğinizin yüzüne baksın
Şu konuda tek masum o çünkü
Yazık :/

Back
X