Aramız duzeldi demiştim hemen yapmadım bebegı pışmanlıgım geç olmuş olabılır mı ??Bu kadar olaya rağmen neden bebek ?
Çokta vicdanınız sızlamıyormuş demek ki
Haklı olabılırsınizAcilen tedavi görün bence psikolojiniz pek yerinde değil ..
Boşanmak istedim engel oldu kaç sefer belki onu sevıyordum boşanmadım bilemıyorumdayak yediğinizde neden boşanmayı düşünmediniz?
boşanmayarak sizi yine dövmesine çanak tutup her seferinde aldatarak aklınızca intikam almak daha mı kolay geldi?
Çok utanıyorum her gün ağlıyorum nasıl yaptım dıye yerın dıbıne gırıyorumŞiddet varsa ayrılmayıp neden aldatıyorsun?
Hem nasıl aldatıyorsunuz ya?
Bir anda kızgınlıkla nasıl birini bulup o noktaya nasıl geliyorsunuz aklım almıyor.
Böyle melek gibi devam edeceğini mi sanıyorsun?
Ya da böyle devam etse bile yüzüne nasıl bakıyorsun?
İçimde vardı olsaydı ask sevgi muhabbet olurdu yasadıklarımla umrumda olmadı hiçbiriBeni dövüyordu da ben de intikam almak için aldattım....yersen....içimde vardı diceksin ben böyle biriyim ve eşim yine şiddet gösterirse yine aldatacağım.. çünkü aldatanların kronik tablosu bu..yazık olmuş doğacak bebeğe
Çok utanıyorum her gün ağlıyorum nasıl yaptım dıye yerın dıbıne gırıyorum
Ben bebegı isteyerek yaptım evlılıgım düzelsin dıye degıl öyle olsaydı boşanmayı düşünemezdimİste insan baska birine kötülük yapmak isterken en cok kendine zarar veriyor aslinda bosuna dememis atalarimiz keskin sirke küpüne zarar diye yaptiginiz cok cok yanlis birsey cocugu evliliginizi kurtarmak icin yaptiysaniz bu dahada yanlis böyle evliliklerde olan cocuga oluyor ne yazikki ya susup bu vicdan azabiyla yasayamayi goze alacaksiniz yada herseyi anlatip bosanacak cocugunuzla yeni bir hayat kuracaksiniz ama once bir psikiyatriste gidin lutfen psikolojiniz iyi degil ben korktum su an esiniz tekrar siddet uygularsa ona zarar vermek icin cocugunuza yada kendinize birsey yaparsiniz diye bu saglikli bir durum degil
Evet çok pısmanım kopek gıbı zamanı gerı alsak yıne soddet gösterse asla yapmazdımAma bir kere de değil sanırım yaptığın.
Eşin iyi davrandığı için pişman olmuşsun gibi geliyor bana.
Ama o da böyle devam etmeyecek emin ol. Bir anda sihirli değnekle değişmedi ya...
Şiddet gördüğünüz adamdan onu aldatarak intikam alıp aranızın hemen düzelmesiyle bebek yapıp sonra vicdan azabı çekiyorsunuz.Aramız duzeldi demiştim hemen yapmadım bebegı pışmanlıgım geç olmuş olabılır mı ??
Siz esinizi seviyormusunuz gerci seviyor olsaniz aldatmazdiniz neyse dedigim gibi once psikiyatrist sonra ya susup oturmak yada anlatip gitmek ben boyle dusunuyorumBen bebegı isteyerek yaptım evlılıgım düzelsin dıye degıl öyle olsaydı boşanmayı düşünemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?