Evet arkadaslar evimizde 1 haftadir bu konuyla ilgili huzursuzluk, tartisma,kavga var bastan anlatayim gecen persembe esimin telefonunu bi arkadasimi aramak uzere elime aldim ,esim panik yapti ve hizlica elimden alip ben ararim al konus gibisinden elimden aldi bende kendim ararim ver sunu dedim o arada hizlica mesajlari silmeye calisti ve sonra telefonu vermedi bi 10 dk sonra israr edip bisey yapmiycam ver dedim aldim zorla,hemen mesajlara baktim bi kismi silinmis ama gecmiste hepsi kayitliydi ve okuyabildigim kadariyla okumaya calistim ,heyecan ,sinir,panik cunku esim bi kizla mesajlasmis seni seviyorum,askim gibilerinden cogu kizdan olmak uzere birsuru mesaj okudum esime kur yapmis ,ruyanda beni gor,guzel dudaklarindan optum,simdiye kadar hep sana bakiyodum ama beni hic gormuyordun falan filan yazmis kiz ,zaten son zamanlarda esimin soguk tavirlarindan ilgisizliginden sikayet ediyordum ,hamileyim galiba ondan diyordum cunku cok zor bi hamilelik gecirdim halada oyle bulanti ,halsizlik yeni yeni bitmisti.Bende galiba kaprislerimden falan bikti adam yorulup geliyo isten bide ben ugrastirmayayim diye ses etmiyordum,simdi bu kizi 4 aydir esim ise gotruyor yani birlikte calisiyorlar ama farkli bolumlerde pek gorusulmuyor is yerinde (bende taniyorum kizi hatta arkadasimdi cunku esimle bi donem bende calistim),iste nedir ne degildir bunlar falan kavga gurultu oldu esimle aramizda,hic inkar etmedi 1 hafta once ben bi eglence olsun diye teklif etttim dedi,once kabul etmedi evlisin diye,ikinci gun tamam dedi diyor,elini bile tutmadim bi anlik bi eglence aradim diye ozur diledi agladi af diledi vs.sonra kiza mesaj cektim kufur ettim falan esimede dedimki eger bi sans daha istiyorsan ara benim yanimda konus seninle oynadim,ben esimi seviyorum de dedim kabul etmedi is yerinde soyliycem soz dedi yemin etti,ertesi gun ise gitti gelmemis kiz,esimde mesaj cekmis gosterdi bak bunlari yazdim diye ,ogleden sonra ise gelmis kiz ve esime pislik asagilik demis ve gitmis ,simdi esim bir sans daha istiyor benden bu aldatmak degildi diyor ,simdiye kadar hic yaptimmi diyor 8 yil biti evliligilizde siz ne dusnuyorsunuz arkadaslar lutfen yazarken kirici olmayin hamileyim yeterince uzuldum yiprandim

uzun oldu umarim anlatabilmisimdir derdimi