Aldatmak için benimle sevgili olmuş

Merhaba herkese. Bugün anlatacağım olayı çevremden kimseyle paylaşamıyorum o kadar salak gibi hissettim ki kendimi o yüzden buraya yazmak istedim. Bu hafta üst üste bir sürü şey geldi gerçekten.

Benim ortak arkadaş çevremden tanıdığım bir çocuk vardı uzun süre peşimden koştu ama ben ciddiye almamıştım kendisini pek çünkü genelde benden hoşlanan insanlara karşı bir şey hissedemiyorum daha çok platonik takılan tiplerdenim. Neyse bu çocukla konuşuyordum ama birkaç kez ektim ya da bana üst üste yazdığında mesajlara cevap vermediğim çok oldu çünkü dediğim gibi ciddiye almamıştım kendisini. Sonra geçenlerde yine karşılaştık kendisiyle ama bu sefer benimle eskisi gibi ilgilenmedi yok saydı hatta. Böyle olunca birden bana çekici gelmeye başladı ve ben peşinden koştum. Bu konuyla ilgili ne kadar saçma davranan bir insan olduğumun farkındayım ben de çevremdekiler de hep söyler ama değiştiremedim kendimi bir türlü. Biz konuşmaya başladık, bir süredir de görüşüyorduk ve 2 haftadır çıkıyorduk ama eğer artık sevgili olmayacaksak benimle görüşmek istemediğini söylemişti benden yana böyle bir teklif olmadı. Az önce konuşurken 'napıyorsun neredesin' tarzı mesaj attım. Yengenleyim diye yazmış anlamadım ben de 'yengemleyim' yazdığını sanıp iyi selam söylersin dedim (şimdi bunu yazınca ağlarken bir yandan gülme tuttu) Sonra bu sen benim şaka yaptığımı sanıyorsun değil mi dedikten sonra bir kızla yatakta fotoğraflarını attı. Ben 5 dakika şok olarak öyle baktım bir şey de yazmadım kendisi yazmış yine 'sen kendini çok akıllı zannedip herkesi parmağımda oynatırım sanıyorsun işte böyle oynadık seninle' kendisinin arkadaşı olan bir çocuk varmış ben onunla tanıştıklarını bilmiyordum onunla da çok kısa bir süre görüşmüştüm birlikte yapmışlar planı bir de. İkisi sözde benden intikam almış. Bunları yazarken yaşadığıma inanamıyorum hala. Evde pijamalarımla oturup elma yiyordum yemin ederim. Ne yazacağımı bilemedim hiçbir şey de yazmadım. Ortak tanıdıklarımız var arkamdan konuşulacak en çok buna üzülüyorum. Çocuk umrumda değil ama bir de güven problemiyle uğraşacağım bundan sonra. Gururum çok kırılmış hissettim bunu kimseye de anlatamam. Cümleler karışık olabilir yazım hataları için de kusura bakmayın ağlarken yazdım bunları.
Ne ergen ve avanak oyunlar .Engelleyın .

Offff ne büyük intikam, nasıl zekice kurulmuş bir plan bu yarebbimmm.. Bir de övünç duyuyor karşınızdaki zeka yerlerde olan şahıs, alkış 👏 .
Hiç tepki vermemenizi tavsiye ederim. Ortak arkadaşlarınıza da bahsetmeyin bence olay bile yok, bebeler kumda oynamış sadece.

Ben 18 yaşındayım kendisi 21 yaşında zaten olayın saçmalığından anlaşılıyor değil mi ne kadar ergen işi olduğu

Senin sınav filan çalışman gerekmiyor mu? Böyle zekasiz insanlarla muhatap olmak yerine. Boşver boyle tipleri faydası olmaz, zararı olur sana.

Bu yaşlarda böyle saçma şeyler olur ileride güler geçersin. Arkadaş çevrenede anlatırsa anlatsın sakın üzüldüğünü şaşırdığını belli etme arkadaşların sorarsa kahkaha at.aman ne önemi var ,benim için bir hiçti zaten allah Beni iyilerle karşılaştırsın de. O birşey derse sadece gülücük emojisi at,Sinir olsun

Hep diyecek bir şeyin olurdu kaldın öyle bu sefer değil mi diye yazdı ama cevap vermedim yine. Hiç gerek yok muhatap olmama yanılıyor muyum sizce?
Ayy ben olsam olayı tersıne çevırırdım kal gelmedi ne zaman kafan basıcaktı dıye bekledım ama olmadı bu da senın zeka eksikliğinden normal der yengeye selamlar gönderirdim

Aman ne gururun kırılacak depresyona gireceksin.
Boş versene o kadarlık bir insanmış.
He de geç
Ders olsun sana işte.
Tecrübe bitti gitti.
Ne ağla, ne üzül.

Ben olsam " 3 gündür sana ayrılacağımı nasıl söylerim diye düşünüyordum 3 günüm heba oldu :KK70: Hadi size mutluluklar beni de ayrılma derdinden kurtardığın için teşekkürler " yazıp gönderirdim.
Erkekler ters köşe olduklarında çok bozuluyorlar:KK70:

Senin gibi bi kiz boyle seviyesiz zekasiz, basit yasam formlarinin sacma sapan hareketlerini ciddiye alip nasil uzulur yahu? Yaptiklari plana, harcadiklari vakte bak. Komik sadece. Uzulmene aglamana gerek yok. Malesef hepimiz karsilasiyoruz boyle ruh hastalariyla.
Babamın başıma gelen tüm kötü olaylar için 'iyi ki olmuş bak bunların hepsi deneyim' lafı var artık kendime onu söylerim ben de 😂 İnanın tahmin etmezdim böyle saçma bir olayın içinde kendimi bulacağımı ama ders oldu bana da

Yazdım yazdım sildim 🤪 sen bence pijamanı boğazına kadar çekip elmanı yemeye devam et. donunu çoraplarının içine tıktığın bir fotoğrafı atıp çok üzgünüm de.
çünkü ben olsam öyle yapardım .d
Bence bunu yap hata gülme isaretide koy sonuna hahahha

Git fukara sevindir. Oturup ağlanacak bir durum yok. Karşındaki leş ötesi. Karşıdaki kıza da yazık olmuş. Amele tipler resmen. Dersine çalış ve çevrene düzgün insanları topla. Çevrendeki insanlar düzgün değil.

Merhaba herkese. Bugün anlatacağım olayı çevremden kimseyle paylaşamıyorum o kadar salak gibi hissettim ki kendimi o yüzden buraya yazmak istedim. Bu hafta üst üste bir sürü şey geldi gerçekten.

Benim ortak arkadaş çevremden tanıdığım bir çocuk vardı uzun süre peşimden koştu ama ben ciddiye almamıştım kendisini pek çünkü genelde benden hoşlanan insanlara karşı bir şey hissedemiyorum daha çok platonik takılan tiplerdenim. Neyse bu çocukla konuşuyordum ama birkaç kez ektim ya da bana üst üste yazdığında mesajlara cevap vermediğim çok oldu çünkü dediğim gibi ciddiye almamıştım kendisini. Sonra geçenlerde yine karşılaştık kendisiyle ama bu sefer benimle eskisi gibi ilgilenmedi yok saydı hatta. Böyle olunca birden bana çekici gelmeye başladı ve ben peşinden koştum. Bu konuyla ilgili ne kadar saçma davranan bir insan olduğumun farkındayım ben de çevremdekiler de hep söyler ama değiştiremedim kendimi bir türlü. Biz konuşmaya başladık, bir süredir de görüşüyorduk ve 2 haftadır çıkıyorduk ama eğer artık sevgili olmayacaksak benimle görüşmek istemediğini söylemişti benden yana böyle bir teklif olmadı. Az önce konuşurken 'napıyorsun neredesin' tarzı mesaj attım. Yengenleyim diye yazmış anlamadım ben de 'yengemleyim' yazdığını sanıp iyi selam söylersin dedim (şimdi bunu yazınca ağlarken bir yandan gülme tuttu) Sonra bu sen benim şaka yaptığımı sanıyorsun değil mi dedikten sonra bir kızla yatakta fotoğraflarını attı. Ben 5 dakika şok olarak öyle baktım bir şey de yazmadım kendisi yazmış yine 'sen kendini çok akıllı zannedip herkesi parmağımda oynatırım sanıyorsun işte böyle oynadık seninle' kendisinin arkadaşı olan bir çocuk varmış ben onunla tanıştıklarını bilmiyordum onunla da çok kısa bir süre görüşmüştüm birlikte yapmışlar planı bir de. İkisi sözde benden intikam almış. Bunları yazarken yaşadığıma inanamıyorum hala. Evde pijamalarımla oturup elma yiyordum yemin ederim. Ne yazacağımı bilemedim hiçbir şey de yazmadım. Ortak tanıdıklarımız var arkamdan konuşulacak en çok buna üzülüyorum. Çocuk umrumda değil ama bir de güven problemiyle uğraşacağım bundan sonra. Gururum çok kırılmış hissettim bunu kimseye de anlatamam. Cümleler karışık olabilir yazım hataları için de kusura bakmayın ağlarken yazdım bunları.
Aaahhaaa manyak 😀Aman boşver ya

Back
X