Aldatmak için benimle sevgili olmuş

Yazdım yazdım sildim 🤪 sen bence pijamanı boğazına kadar çekip elmanı yemeye devam et. donunu çoraplarının içine tıktığın bir fotoğrafı atıp çok üzgünüm de.
çünkü ben olsam öyle yapardım .

Merhaba herkese. Bugün anlatacağım olayı çevremden kimseyle paylaşamıyorum o kadar salak gibi hissettim ki kendimi o yüzden buraya yazmak istedim. Bu hafta üst üste bir sürü şey geldi gerçekten.

Benim ortak arkadaş çevremden tanıdığım bir çocuk vardı uzun süre peşimden koştu ama ben ciddiye almamıştım kendisini pek çünkü genelde benden hoşlanan insanlara karşı bir şey hissedemiyorum daha çok platonik takılan tiplerdenim. Neyse bu çocukla konuşuyordum ama birkaç kez ektim ya da bana üst üste yazdığında mesajlara cevap vermediğim çok oldu çünkü dediğim gibi ciddiye almamıştım kendisini. Sonra geçenlerde yine karşılaştık kendisiyle ama bu sefer benimle eskisi gibi ilgilenmedi yok saydı hatta. Böyle olunca birden bana çekici gelmeye başladı ve ben peşinden koştum. Bu konuyla ilgili ne kadar saçma davranan bir insan olduğumun farkındayım ben de çevremdekiler de hep söyler ama değiştiremedim kendimi bir türlü. Biz konuşmaya başladık, bir süredir de görüşüyorduk ve 2 haftadır çıkıyorduk ama eğer artık sevgili olmayacaksak benimle görüşmek istemediğini söylemişti benden yana böyle bir teklif olmadı. Az önce konuşurken 'napıyorsun neredesin' tarzı mesaj attım. Yengenleyim diye yazmış anlamadım ben de 'yengemleyim' yazdığını sanıp iyi selam söylersin dedim (şimdi bunu yazınca ağlarken bir yandan gülme tuttu) Sonra bu sen benim şaka yaptığımı sanıyorsun değil mi dedikten sonra bir kızla yatakta fotoğraflarını attı. Ben 5 dakika şok olarak öyle baktım bir şey de yazmadım kendisi yazmış yine 'sen kendini çok akıllı zannedip herkesi parmağımda oynatırım sanıyorsun işte böyle oynadık seninle' kendisinin arkadaşı olan bir çocuk varmış ben onunla tanıştıklarını bilmiyordum onunla da çok kısa bir süre görüşmüştüm birlikte yapmışlar planı bir de. İkisi sözde benden intikam almış. Bunları yazarken yaşadığıma inanamıyorum hala. Evde pijamalarımla oturup elma yiyordum yemin ederim. Ne yazacağımı bilemedim hiçbir şey de yazmadım. Ortak tanıdıklarımız var arkamdan konuşulacak en çok buna üzülüyorum. Çocuk umrumda değil ama bir de güven problemiyle uğraşacağım bundan sonra. Gururum çok kırılmış hissettim bunu kimseye de anlatamam. Cümleler karışık olabilir yazım hataları için de kusura bakmayın ağlarken yazdım bunları.

Back