Aldatmak nedir sizce?

Ama düşününsene eşinizin ya da sevgilinizin beğenerek birine baktığını. sinir bozucu değil midir?

Güzel diyebilir ne var ki bunda bence niyet cok onemli... bende mesela is arkadasımdan veya ne bilim onun tanımadıığı birinden bahsederken.. iste güzel suratlı çocuk işte ne bilim çok temiz yüzü var felan diye eklemeler yapabılıorm zaman zaman... mesela o da dün aksam film izlerken bu kız BBG de güzeldi simdi ne hale gelmis dedi.. v.s. bunlara takılırsakk çookk isimiz var...

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır

bizimki de memedağlar (aman karadağlar diyecektim ) dizisini izlerken, gülhayata hayran hayraan bakıyor, bakmakla kalsa, resmen asılıyor kadına, beni kızdırmak için... her çıkana o güzel bu daha güzel deyip duruyor.. kızıyorum ama yapacak bişey yok... erkekler böyle böyle egolarını tatmin ediyorlar işte.. takılmamak lazım fazla.. ( kendim de takılmasam süper olacak ama zor :82: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…