Aldatmak.

Aldatmak illaki başka birine dokunmak değildir
Yalan söyleyen , benden birşeyleri gizliyen
Yada başka bir bayanı beğenip , yada başka kızlarla arkadaş olup benden gizlemesi bile aldatmaktır..

Laale .!.:
Aldatmak zaten ten teması değildir ki...
Kişi eş seçtiğini bile bile üzüyorsa sözleriyle aldatmıştır.. Evlenirken verdiğimiz sözden bahsediyorum..
Ailevi ve iş sorunlarını geçiyorum da başka bir kadına bakılması hatta laf atılması benim gözümde tolere edilecek bir durum değildir!
Başka bir kadınla yatmasın ama onlara laf atabilir cümlesi ise trajikomik!!!

+
Laalenin dediklerinede katılıyorum , duygularıma tercüman olmuş yazdıklarıyla..

Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açalım.
Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden "başlığına taşınmıştır.

bi beyinle aldatmak vardır bi gözle aldatmak vardır bi de bedenen aldatmak vardır... Aldatmak çok çeşitlidir... ahh bee ne güzel kadın taşş gibi diye içinden geçiren bi adam ama arkasından yok ben sadece içimden geçirdim dokunmadık bile kadına diye aldatmamış sayarsa kendisini bu yanlıştır, çünkü hem gözle hem beyinle aldatmıştır aslında eşini...

aldatmak bedenen olmuyor sadece, bedenen aldatmak biraz daha ağırdır tabi...:37:

Allah kimseye yaşatmasın :19:

çok iyi dile getirmişsin canım:46:

Yanımda başka kadınlara laf adamla bir adım daha yürümem! Büyük konuşmaksa büyük konuşuyorum. Ne demek yaa!!! :47:

birazda kadın agırlığını koymalı bence bu denli üzmesine aşağılamasına izin vermemeli!.bu şekilde yaklaşan birine aynı dersi vermeli .. şu anlama söylüyorum taş gibi hatun diyen bir adama arkadakine bak taş gibi erkek diyebilmeli..onun silahınla vurmak gerekiyor böylesini..

Back
X