Aldatmak....

asla aldatmam demem gelecegi bilmiyorum umarım oyle bir hata yapmam..yapıp sonrasından bunun pismanlıgı yasamakda gercekten cok zordur aslında o kisiye en buyuk cezada budur

Evet en büyük ceza bu olsa gerek bencede,kendiyle kalmak bu vicdan azabini cekmek!

ASLA ASLA DEMEYECEKSIN BU DÜNYADA!!!

Hayir yani bu konu erkekler cok aldatiyor diye meragimi cekiyor desem?

yani sizin fikirlerinizi almak istedim,veya duyup yasadiklarinizi....

kimsenin yalvarmasina gerek yok..

bu tür konular hem insanin sahsiyla alakali olsada burada yazmak tartismak yasak malesef.

bence kadın erkek farketmez ..
ama toplumda aldatan taraf erkekse zaafım vardı, karşı koyamadım vb. bahanelerin arkasına, kadınlar ise ilgisiz kaldım, aşık oldum vb. bahanelerin arkasına sığınıyor gibi geliyor bana..
aldatmanın bahanesi olamaz.. aldatılan taraf affeder veya affetmez onu bilemem ama ben böyle düşünüyorum Allah kimsenin başına vermesin inşallah...
:nazar:

evet!!

cok pismanim!

ve ne desem ne anlatsam....nasil anlatsam

sahsım adına soyleyeyimseni yargılamak yapacagım en son is olur yapmıssın bir hata bunu konusmak yerine bence bundan sonrasını konusmak daha onemli..birlikte oldugun kisiden ayrıldınmı hala berabermisiniz peki

peki sen barısmak istiyormusun hala yoksa sadece pismanlık yasadıgın icinmi kendini kotu hissediyorsun

barismak istiyorum evet,

ve bu diger insanida ömrümden tamamen cikardim cünkü yoksa daha cok aci vicdan azabi

sen barısmak istiyrsun ama karsı taraf istemiyordur buyuk ihtimal..istemiyorsa bile oda haklı onun acısından dusun kaldırabilmek kabullenmek cok zor sen eger elinden geleni yapmıssan kendini affettirebilmek icin oda istemiyorsa bence akısına bırak herseyi cunku barıssanız dahi arada aldatma varsa herseyin duzelmesini beklemek cok zor olur guvensizlikler zaten o iliskiyi yıpratır pismansın uzgunsun tamam ama bir dusun yeniden baslasanız bile hicbirsey olmamıs gibi devam edebilirmisin sende oda

yok onun haberi yok benim bu büyük hatamdan:14::14:

ve ben cok düsündüm söylemeyi.

ama söylersem onu kaybederim ebediyen:14::14::14:

cok pismanim,keske yapmasaydim

yok onun haberi yok benim bu büyük hatamdan:14::14:

ve ben cok düsündüm söylemeyi.

ama söylersem onu kaybederim ebediyen:14::14::14:

cok pismanim,keske yapmasaydim

peki soylemezsen ve iliskiniz yeniden baslarsa bu icinde yasadıgın vicdan azabını bastırabilcekmisin buda cok onemli icin rahat edecekmi bunlarıda dusun bence

Back
X