• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yatma yüzünden boşanmak

Toplam bir bucuk milyondu su an 400kaldı son bi tane hem düğün borçları hemde yarısı benim bekarken dolandırıldıgım borclar🥹
E bu kadar borç ve sıkıntı tabi adam bunalıma girer uzaklaşır stres olur
Kendi borcunuzu yapilandirip kendi ödeme şansınız yok mu ?
Zaten hali hazırda borç varmış düğün salonu ve masraflari konusunda bazı tasarruflar yapılabilirdi
Adam bir yerde haklı tabi bosanmak istemez bu kadar stres sıkıntıya girip düğün yapılmış siz vazgecmek istiyorsunuz

E bu kadar borç ve sıkıntı tabi adam bunalıma girer uzaklaşır stres olur
Kendi borcunuzu yapilandirip kendi ödeme şansınız yok mu ?
Zaten hali hazırda borç varmış düğün salonu ve masraflari konusunda bazı tasarruflar yapılabilirdi
Adam bir yerde haklı tabi bosanmak istemez bu kadar stres sıkıntıya girip düğün yapılmış siz vazgecmek istiyorsunuz
Yapılandırdım.evden calısıyordum aslında destek oluyordum.işleri cok iyi gidince calısma dedi bıraktım bir aydır.(maaş azdı)

Yapılandırdım.evden calısıyordum aslında destek oluyordum.işleri cok iyi gidince calısma dedi bıraktım bir aydır.(maaş azdı)
Öyle dese de olmaz ben borcumu kendim öderim diyebilirdiniz hani mesleğiniz olmasa zor bir işiniz olsa hastalık vs olsa tamam denilebilir ama
Yada adama duygusal destek olabilirsiniz bu kadar kısa sürede bu kadar borç ile adamı kaderine terketmek ne kadar doğru?

Stress erkekleri bitirir. Kadınlar da erkeği borçlandırarak farkında olmadan kendi ayaklarina sıkar. Neden acaba etraf bitik erkek dolu? Hepsi borçlu. Emin ol borçlar bitince adamın tekrar eski günlerine dönecek. Ama bekleyemeyecek gibisin.
Konu sahibinin çok şaşırmaması gerekir. Dağ fare doğurmamış. Demek ki hayat daha yeni başlamiyormuş. Orta yaşa gelmişiz bile! Artık yaş farkına da dikkat etmesi gerekirmiş.
Ah 20 lerimde olaydım kimseyi dinlemezdim dememek lazım.

Tamam ama ayrı yatmak cok farklı birşey degil mi?sanki istenmemek gibi
Salonda uyuyakaliyorsa sizde diğer kanepeye yatın uyuyun
Hep mi böyleydi evlendiginizden beri yoksa borç +giderler vs mi etkiledi
Bunu siz de az çok bilirsiniz
İşe geri dönmenizi istiyor ama söyleyemiyor olabilir

Öyle dese de olmaz ben borcumu kendim öderim diyebilirdiniz hani mesleğiniz olmasa zor bir işiniz olsa hastalık vs olsa tamam denilebilir ama
Yada adama duygusal destek olabilirsiniz bu kadar kısa sürede bu kadar borç ile adamı kaderine terketmek ne kadar doğru?
Söyledm ama o kendi üstlendi.bende destek oldum hazirandan beri epey.son bir aydır tek o calısıyor.bilmiyorum ya genede sevse özlese ayrı uyumaz ki yemin etmiş gibi hani yedi yirmidört yapışsın bana demiyormki.sevilmiyor gibi hissetmek cok kötü

Salonda uyuyakaliyorsa sizde diğer kanepeye yatın uyuyun
Hep mi böyleydi evlendiginizden beri yoksa borç +giderler vs mi etkiledi
Bunu siz de az çok bilirsiniz
İşe geri dönmenizi istiyor ama söyleyemiyor olabilir
Ben hayatta koltukta uyuyamıyorum.Hayır ilk zamanlar ben bir gün sıcak diye salonda uyudum diye kızan bi insan bu yani.son bir aydır böyle işte.he yine sarılıp öperdi ama yataga gelmemeye yemin etmis gibiydi.

Cinsellik olayı ayrı.onu eskiden iyi oldugu icin cözerdik diye düşünürdüm ama ayrı yatma sevilmeme aldatılma hissi doğurdu bende cok.bu his ağrıma gitti
Doğrudur tabi
Bari bosanirken borçların bir kısmını ustlenin kendi borcunuz dışında düğün vs için olan borçları da

Neden ayrı yatıyor, buraya anlayamadım :110: Insan neden salona gidip yatar?

Burda hep yazıyorum 10 yas cok büyük bir fark, karşı taraf 40li yaslardaysa zaten enerjisi azalmistir. Erkeklerin yaşlanmıyoruz, kadinlar erken sokuyor vb propagandalarına asla aldanmayın, 40tan sonra kadinda da erkekte de enerji azalıyor sadece kadinlar bunu dürüstçe kabul ediyor. velhasıl 30luk genc kadınsanız 40lik kart heriflere bakmayın. Konu sahibesi sen de bosan yasinin birini al:dua:
Cherry dün gördüm, Almanya'dan birisi bilmiyorum Türk mü reddit'te sormuş. "Türkiye'den kadın cinayeti haberleri görüyorum. Çok güzel kadınlar büyük erkeklerle evlenip öldürülüyor. Neden Türkiye'de güzel kadinlar dengi olmayan erkekle birlikte, bu Almanya'da hiç olmaz, Alman kadinlari seçicidir." Demiş. Dediği doğru mu? Burada da görüyorum, örneğin 10 yaş farkı normal görüyor insanlar.

30 yaşındayım isterim ki kocam benden önce yatağa gittiyse çabuk gel çabuk diye beni darlasın, sarılsın, öpsün, koklasın. Bunu yapmıyorsa, cinsel olarak eksikse boşanmak haktır. Ben taşınma sonrasında değişeceğine inanmıyorum. Bunlar böyledir. Boş vaat sadece.

Cherry dün gördüm, Almanya'dan birisi bilmiyorum Türk mü reddit'te sormuş. "Türkiye'den kadın cinayeti haberleri görüyorum. Çok güzel kadınlar büyük erkeklerle evlenip öldürülüyor. Neden Türkiye'de güzel kadinlar dengi olmayan erkekle birlikte, bu Almanya'da hiç olmaz, Alman kadinlari seçicidir." Demiş. Dediği doğru mu? Burada da görüyorum, örneğin 10 yaş farkı normal görüyor insanlar.

Yani yani o yorumu cok kisiden duygum, kadin olsun, erkek olsun, Alman olsun, Rus olsun hepsinin söylediği şey ayni. Turkiyede kadinlar gayet nazik, cok özverili, ailem dagilmasin , bu evlilik yurusun diye cok ugrasiyor, iliskilerin, evliliklerin bitmemesi kadinlarin sırtında. Erkekler sorumsuz, kaba saba, vurdumduymaz, saygısız cogu zaman da yalancı ve aldatıyor ... Istanbulda yasayan Rus kız arkadaşım vardi, bizim kızlarla arkadaşlık ediyordu. Evlisi bekar, genci yaslısı bizim kızı hep ev oturmasına davet etmişler, yemekleri, nezaketi her seyi cok beğenmiş sonra demisti ki Turk erkekleri cok kaba saba. Havaalanına gidiyorum, karisini karşılamaya gelmiş adam elinde bir buket cicek bile yok...bu kadar yazayım.

Back
X