- 22 Ocak 2010
- 1.929
- 371
- 648
- Konu Sahibi PinkysDream
Olabilir.hissetmiyosa kapı orada.ben bulurum çekim hisssedcek biriniYaş ile alakası olduğunu zannetmiyorum adam belliki çekim hissetmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir.hissetmiyosa kapı orada.ben bulurum çekim hisssedcek biriniYaş ile alakası olduğunu zannetmiyorum adam belliki çekim hissetmiyor
Benimde aklımda bunlar var.arkadaşımda kalacagım birkaç gün son düzlük artık.Aradığım yorum bunun yaş ile ilgisi yok erkek artık çekim hissetmiyor yada ilgisi başka bir kadına kaydı ise bu yola başvuruyor yoksa yaş ile ilgisi yok
E bu kadar borç ve sıkıntı tabi adam bunalıma girer uzaklaşır stres olurToplam bir bucuk milyondu su an 400kaldı son bi tane hem düğün borçları hemde yarısı benim bekarken dolandırıldıgım borclar![]()
Hayır açıklaması benim rahat ve genis yatmam icin gelmemis ve yorgunluktan bayılıyormus salonda saçma sapan acıklamalar.Baya çokmuş etkilenmiş olabilir. Ayrı yatma meselesi neden? Horlama vs mi var? Açıklaması ne?
Yapılandırdım.evden calısıyordum aslında destek oluyordum.işleri cok iyi gidince calısma dedi bıraktım bir aydır.(maaş azdı)E bu kadar borç ve sıkıntı tabi adam bunalıma girer uzaklaşır stres olur
Kendi borcunuzu yapilandirip kendi ödeme şansınız yok mu ?
Zaten hali hazırda borç varmış düğün salonu ve masraflari konusunda bazı tasarruflar yapılabilirdi
Adam bir yerde haklı tabi bosanmak istemez bu kadar stres sıkıntıya girip düğün yapılmış siz vazgecmek istiyorsunuz
İyi valla adamı borç altına sok senin borcunu da adam sırtlansın bu kadar stres sıkıntı yorgunluktan adam bunalıma girsin siz kapı orada deyinOlabilir.hissetmiyosa kapı orada.ben bulurum çekim hisssedcek birini![]()
Tamam ama ayrı yatmak cok farklı birşey degil mi?sanki istenmemek gibiİyi valla adamı borç altına sok senin borcunu da adam sırtlansın bu kadar stres sıkıntı yorgunluktan adam bunalıma girsin siz kapı orada deyin
Öyle dese de olmaz ben borcumu kendim öderim diyebilirdiniz hani mesleğiniz olmasa zor bir işiniz olsa hastalık vs olsa tamam denilebilir amaYapılandırdım.evden calısıyordum aslında destek oluyordum.işleri cok iyi gidince calısma dedi bıraktım bir aydır.(maaş azdı)
Salonda uyuyakaliyorsa sizde diğer kanepeye yatın uyuyunTamam ama ayrı yatmak cok farklı birşey degil mi?sanki istenmemek gibi
Söyledm ama o kendi üstlendi.bende destek oldum hazirandan beri epey.son bir aydır tek o calısıyor.bilmiyorum ya genede sevse özlese ayrı uyumaz ki yemin etmiş gibi hani yedi yirmidört yapışsın bana demiyormki.sevilmiyor gibi hissetmek cok kötüÖyle dese de olmaz ben borcumu kendim öderim diyebilirdiniz hani mesleğiniz olmasa zor bir işiniz olsa hastalık vs olsa tamam denilebilir ama
Yada adama duygusal destek olabilirsiniz bu kadar kısa sürede bu kadar borç ile adamı kaderine terketmek ne kadar doğru?
Birde cinsellik için ayrı yatmak beraber yatmak vs pekde mühim değil benceTamam ama ayrı yatmak cok farklı birşey degil mi?sanki istenmemek gibi
Ben hayatta koltukta uyuyamıyorum.Hayır ilk zamanlar ben bir gün sıcak diye salonda uyudum diye kızan bi insan bu yani.son bir aydır böyle işte.he yine sarılıp öperdi ama yataga gelmemeye yemin etmis gibiydi.Salonda uyuyakaliyorsa sizde diğer kanepeye yatın uyuyun
Hep mi böyleydi evlendiginizden beri yoksa borç +giderler vs mi etkiledi
Bunu siz de az çok bilirsiniz
İşe geri dönmenizi istiyor ama söyleyemiyor olabilir
AnladımSöyledm ama o kendi üstlendi.bende destek oldum hazirandan beri epey.son bir aydır tek o calısıyor.bilmiyorum ya genede sevse özlese ayrı uyumaz ki yemin etmiş gibi hani yedi yirmidört yapışsın bana demiyormki.sevilmiyor gibi hissetmek cok kötü
Cinsellik olayı ayrı.onu eskiden iyi oldugu icin cözerdik diye düşünürdüm ama ayrı yatma sevilmeme aldatılma hissi doğurdu bende cok.bu his ağrıma gittiBirde cinsellik için ayrı yatmak beraber yatmak vs pekde mühim değil bence
Doğrudur tabiCinsellik olayı ayrı.onu eskiden iyi oldugu icin cözerdik diye düşünürdüm ama ayrı yatma sevilmeme aldatılma hissi doğurdu bende cok.bu his ağrıma gitti
Cherry dün gördüm, Almanya'dan birisi bilmiyorum Türk mü reddit'te sormuş. "Türkiye'den kadın cinayeti haberleri görüyorum. Çok güzel kadınlar büyük erkeklerle evlenip öldürülüyor. Neden Türkiye'de güzel kadinlar dengi olmayan erkekle birlikte, bu Almanya'da hiç olmaz, Alman kadinlari seçicidir." Demiş. Dediği doğru mu? Burada da görüyorum, örneğin 10 yaş farkı normal görüyor insanlar.Neden ayrı yatıyor, buraya anlayamadımInsan neden salona gidip yatar?
Burda hep yazıyorum 10 yas cok büyük bir fark, karşı taraf 40li yaslardaysa zaten enerjisi azalmistir. Erkeklerin yaşlanmıyoruz, kadinlar erken sokuyor vb propagandalarına asla aldanmayın, 40tan sonra kadinda da erkekte de enerji azalıyor sadece kadinlar bunu dürüstçe kabul ediyor. velhasıl 30luk genc kadınsanız 40lik kart heriflere bakmayın. Konu sahibesi sen de bosan yasinin birini al![]()
Cherry dün gördüm, Almanya'dan birisi bilmiyorum Türk mü reddit'te sormuş. "Türkiye'den kadın cinayeti haberleri görüyorum. Çok güzel kadınlar büyük erkeklerle evlenip öldürülüyor. Neden Türkiye'de güzel kadinlar dengi olmayan erkekle birlikte, bu Almanya'da hiç olmaz, Alman kadinlari seçicidir." Demiş. Dediği doğru mu? Burada da görüyorum, örneğin 10 yaş farkı normal görüyor insanlar.