Aldatmak....

benim yasim 27 eski esimin ise 35

ve biz birlesmek istiyoruz

yani görüsüyoruz ve tekrar beraberiz...

sirf duygusal degildi yaptigim bu pislik

Ayrı olduğunuz dönemde başka biri mi oldu hayatında.Bu suçluluk duygusu eşine karşımı yoksa diğer tarafa karşımı?

ne kadar tutarsızsınız ya.
Hem eski eşimle birleşmek istiyoruz diyosun
hem eşime anlatırsam ebediyen kaybederim diyosun
Zaten her seçim bi vazgeçişdir
İstersen 2sinide al ha?

önceki konularına şöle bi baktımda zaten eşine karşı bi sinir harbi içerisine girmişsin uzaklaşmışsın bi insan deli gibi seviosa gözü zaten başkasını görmez duygusal ya da cinsellik ne önemi varki duygusal olrk başkasından etkileniosa insan onu ister de sonra zaten....................

Olayı eski konularına bakınca daha iyi anladım.
Olan olmuş, hayat senin vicdan yine senin.
söylemezsin birleşirsin gün olur bu iş gün yüzüne çıkar o zaman naparsın bilemiyorum.
yoldan geçen bir şahıs değildi ya bu insan elbet size yakın biriymiştir.

İstersen 2sinide al ha?

ben de anlamadım bu durumu:1:

Son düzenleme:
Yarımelma :53: Hiç bişey anlamadım sen evli değilmiydin canım??
Keşke güzlece anlatsaydın yaşanan olayları?
Kimi aldattın,kimle aldattın.
Şimdi pişman olmanın yada üzülmenin bi faydası varmı.Kendini yıpratma bence bu kadar

ben ayriydim ya esimden

ve birlesmek istiyoruz suan,yapamadim cekindim utandim direk yazmaya:14:

heralde esini aldatmıs ama baska bir olay yuzunden ayrılmıslar suan eski esiyle barısmak istiyor fakat eski eside aldatma olayını bilmiyor ve anlatıp anlatmama konusunda kararsız

ben ayriydim ya esimden

ve birlesmek istiyoruz suan,yapamadim cekindim utandim direk yazmaya:14:

Canım neden utanıyosun her insan hata yapar burda kimsenin seni yargılamya hakkı da yok.
Yaptığın şeyden pişmansın sonuçta bize gelip de kendini savunmuyosun ya...

Ayrı olduğunuz dönemde başka biri mi oldu hayatında.Bu suçluluk duygusu eşine karşımı yoksa diğer tarafa karşımı?

ben eski esimi birlesmek isterken yaptim bir ücüncü sahisi araya koydum

İstersen 2sinide al ha?

ne diyeyim

Daha açık anlatsaydınız kendi kendimize senaryo yazma gereği duymıcaktık.
Evli olduğun süre içinde aldatmadın yani?

Ben anladım sanırım.Eşiyle boşanmıştı yarımelma.Daha sonra terkar birleşme kararı alnımış ve o arada 3.bi şahısla beraber olmuş.
Şuanda eşine karşı vicdan azabı duyuyor.Benim anladığım bu.

Arkadaşın üstüne gitmenin ne anlamı var... Evet çok yanlış bir şey yapmış zaten kendisi de mutlu değil ki. Burada evli bir arkadaşımız yazsaydı: "eşim beni aldattı ama çok pişman" diye çoğunuz süründür sonra da affet derdiniz. Kadın-erkek ayrımı yapmayalım arkadaşlar adı üstünde hata ve kadın pişman yapıcı olmaya çalışalım. Konu sahibi arkadaşım, ben geçmiş sayfalarda da kendi fikrimi belirtmiştim kendini affetmek istiyorsan öncelikle eşine veya sevgiline söyle böyle bir olayın olduğunu. Hayatta affedilmeyecek hatalar vardır aldatılmakta onlardan biridir birçok insana göre ama en azından karşındaki insanı kandırmış olma hissinden kurtulursun. Ya seni "hatanla" kabul eder ya da affetmez yollarınız ayrılır ama en azından sen arafta kalmaktan kurtulursun.

Bakin arkadaslar,

ben birini taniyordum esnimden önce ama birlesemedik ayrildik.

ve ben esimle tanisip evlendim,

sonra ayrildik esimle hatalari yüzünden..

ve simdi birlesmek isterken ve tekrar görüsüyorken ben bu eski sahisla tekrar irtibata gectim,kesinlikle bir özür degil,ama eski esim beni tekrar birlesme yolunda bunaltti biraz,bakin diyorum bu kesinlikle bir özür olarak kabul edilemez.

bilmem simdi anlatabildim mi??

görüsmüyorum bu diger sahislan artik tabi ki!

ama vicdanim:14:

Bakin arkadaslar,

ben birini taniyordum esnimden önce ama birlesemedik ayrildik.

ve ben esimle tanisip evlendim,

sonra ayrildik esimle hatalari yüzünden..

ve simdi birlesmek isterken ve tekrar görüsüyorken ben bu eski sahisla tekrar irtibata gectim,kesinlikle bir özür degil,ama eski esim beni tekrar birlesme yolunda bunaltti biraz,bakin diyorum bu kesinlikle bir özür olarak kabul edilemez.

bilmem simdi anlatabildim mi??

görüsmüyorum bu diger sahislan artik tabi ki!

ama vicdanim:14:

Yani ben şu konuda fikrimi söylemek istiyorum.
Eşinden hataları yüzünden ayrıldın ve birleşme yolunda yine sorunlar var o yüzden çok iyi düşün.
Tekrar birleşsen bu sorunlar kalkıcak mı ortadan.Ayrılmak kolay değil tekrar birleşmekte öyle.
Vicdanın rahat değilse eşinle konuşabilirsin,nasıl karşılar bilmiyorum ama bunu saklayıp kendine yük etmekten iyidir.
Eşin deyip duruyorum ama eski eşin.Ve seni önceden beri tanıdığım için yorum yapma gereği hissettim.
Kendini üzmenin yıpratmanın sana bir faydası olmaz.
Hataysa hata yaptım diceksin ve gurur duymasan bile ayakta durmasını biliceksin.
Kendini tüketme yıpratma bence.

ayrıyken yasadıklarınızın baska biriyle olan iliskinizin hesabını vermek zorunda degilsiniz ama gorusuyorken barısmak icin birseyleri duzeltmeye calısırken olduysa hata tabiki ama kafa karısıklıgının oldugu bir donem sen bunu esine anlatmadan rahat edemiyceksin belliki

Son düzenleme:
Back
X