Aldatmak....

yeter ne kadar abartılıyor bu konu.

YORUM YAPAN ARKADAŞLAR: şu an ayrılmak üzere olduğunuz eşiniz başka bir kadınla beraber olmuş olsa ve siz tesadüfen öğrenmiş olsanız; kuzu kuzu "napmalıyım, ama ayrılmıştık" yazardınız.

veya küstüğünüzde eşiniz başkasıyla olmuş olsa... dürüst olun hadi. konu sahibinin cesareti takdir edilmeli, hata yapmış da olsa*

ki eğer eşinizden boşandıysanız, o dönemde bir şey yaşadıysanız bu hata değildir.
insan hayatı kısa. belki o adamla mutlu olacaktınız, belki de değil. siz ikinci seçenekteymişsiiz
ve siz bekar bir kadın olarak kiminle yatıp kalktığınızın hesabını kimseye, eski eşinize vermek zorunda değilsiniz.

hah gün gelir, eski eşinizle barışır yeniden başlarsınız... "sen yokken hayatıma biri girdi", dersiniz. kusura bakmasın kimse ama, sizin kiminle yattığınız kimseyi ilgilendirmez. hayatıma girdi, demeniz yeterli.

kendinizi affedemediğiniz her gün size ceza zaten. artık unutmaya geçin. ömür bitmez böyle, aldattım diye diye.

YORUM YAPAN ARKADAŞLAR: şu an ayrılmak üzere olduğunuz eşiniz başka bir kadınla beraber olmuş olsa ve siz tesadüfen öğrenmiş olsanız; kuzu kuzu "napmalıyım, ama ayrılmıştık" yazardınız.

veya küstüğünüzde eşiniz başkasıyla olmuş olsa... dürüst olun hadi. konu sahibinin cesareti takdir edilmeli, hata yapmış da olsa*

ki eğer eşinizden boşandıysanız, o dönemde bir şey yaşadıysanız bu hata değildir.
insan hayatı kısa. belki o adamla mutlu olacaktınız, belki de değil. siz ikinci seçenekteymişsiiz
ve siz bekar bir kadın olarak kiminle yatıp kalktığınızın hesabını kimseye, eski eşinize vermek zorunda değilsiniz.

hah gün gelir, eski eşinizle barışır yeniden başlarsınız... "sen yokken hayatıma biri girdi", dersiniz. kusura bakmasın kimse ama, sizin kiminle yattığınız kimseyi ilgilendirmez. hayatıma girdi, demeniz yeterli.

kendinizi affedemediğiniz her gün size ceza zaten. artık unutmaya geçin. ömür bitmez böyle, aldattım diye diye.

burada anlatabilmenin adı cesaret mi?:37:

toplumumuzda malesefki erkek aldattımı yanı artık aldatmakta denılmıyor kaçamak yapıldımı efe oluyor ağa oluyor ama kadın aldatmayı bırak yan gozuyle bırısıne bakınca o... oluyor.aldatmanın her yonu hem cınsel hem duygusal cok fena bırsey saygısızlık kendını kucuk dusurmedır.

kadın aldatır eşinden sevgılısınden ilgi gormeyınce erkegın artık onu sevmedıgını dusundugunde degerlı oldugunu hıssetmeyınce bır nevı o benı sevmıyor bana deger gostermıyor bende ıntıkam amaclı aldatırım biz kadınlar olarak erkeklerden daha sadık oluyoruz yanı kolay kolay aldatamayız.ama erkek oyle olmuyor işte bende bunu anlamıyorum kadın butun gun calısan bır bayansa butun gun calıs aksam eve gel temızlık yemek bırde kocaya ılgı ha bırde cocuk varsa o kadının vay halıne ben dusununce yoruldum.eee erkek bu durumda dısarıya yonelıyor cunku esınden ahtapot gıbı 8 kollu olup her yere kosup bırde yatakta cok ıyı olmasını ve canım cıcım butun gun ılgılı olmasını ıstıyor.sonuc esınden gereklı ılgı olmayınca dısarıya yonelıp aldatmalar yanı ona gore capkınlık ve kacamak ortaya cıkıyor.

kadın ne kadar esıne sadıksa erkekte o sekılde esıne sadık ve saygılı olmalı.aldatma kendını kucuk dusurmedır.konu sahıbı arkadasım butun sayfalara bakmadım ama egerkı boyle bır nıyetın varsa once sevgılınden ayrıl sonra ne yaparsan yap kendını kucuk dusurme.

yorumunuza saygı duyarım sızın gorusunuz.anlıyamadıgım sıze gore aldatma sadece yatıp kalkmakmı yanı aldatma sadece cınsel olarakmı olur.cesaretı takdır edılmelı demıssınız bence takdır edılcek bırsey degıl bu basarılar takdir edilir burda aldattım deyıp cesaret ornegı sergılemek degıldır basarı o yuzdenden takdır edılmez.

ne kadar üzgün ve pişman olduğunu biliyorum canım Tövbe et bol bol af dile Allahtan. Keşke yapsaydın ama olmuş bir hata.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. o vicdan azabının ömür boyu seni yiyip bitirmesine izin vermede konuş eski eşinle biterse bitsin ve hayatına yeni bir sayfa aç.
anca öyle tutunabilirsin tekrar hayata.

yarım elma ,
yasadıgın seyden neden bu kadar pısmanlık duyup kendını uzuyorsun
herseyden once bunu ıstedıgın ıcın yasadın ve herkesın bu kararına saygı duyması gerekır bence
kendını uzunce hersey gececek mı ?
ayrıca sen bunu yasarken hayatında bırı yoktu bıldgm kadarıyla

Bence kesinliklee soyleme cnm kocana , soyle diyenleri bosver. Senden nefret mi etsin istiyorsun , soylersen hicbirsey duzelmez ve daha kotu olur. Cocugun varsa bosanma davasinda alabilir. Akrabalarin duyabilir.
soylememen taraftariyim. Allaha bol bol dua et , namaz kil , bu vicdanindaki yükü hafifletecektir.

slm konunu okudum ama yorumları tam okuyamadım anladığım kadarıyla eşiniden önceki sevgilinizle eşinizle aranı bozukken boşanmak üzereyken beraber olmuşsunuz aldatmışsınız vijdan azabı çekiyorsunuz.
konuyu açmış olmanız bile sizin hatanızı anladığınızı pişman olduğunuzu gösteriyor
dünyada hata yapmayan kul yoktur insanların laflarını bu kadar takmayın her insanın sırları vardır herkes hata yapabilir
hata yapmam deyip yapanları eleştirenler kınayanların çoğunluğu kendide yapmıştır kendi hatasını yargılayarak bastırırlar
bu kınayanlardan yapmayanlarıda büyük konuşmasınlar.
Allah ne demiş hataları kınayanların aynı hatayı yapmadan canını almayacam diye.
birkere bu günahın affolun istiyorsan tövbe edeceksin ve bir daha o kişiyi aramaycaksın inş Rabbim affeder.
oturup güzelce bir düşün eşime söylersem sonuçları neler olur ailen duyarsa neler olur
unutma Türk toplumunda ataerkil bir toplumda yaşıyoruz erkek yapınca oooo erkek adam elinin kiri derler
kadın yapınca o... derler lekelenirsin ailen bile lekenir
ayrıca söylediğin zaman adamcağızda bu aldatılmanın acısı hep çekecek kendin çekiyorsun onada çektirme derim ben
eğer eşini seviyorsan beraber olmak istiyorsan duyarsada uygun olmasa bence söyleme ama bu hatayıda bir daha asla ama asla yapma sana kızamıcam zaten hakkımda yok ama be arkadaşım kendi cezanın kendin fazlasıyla veriyorsun başka kimseninde sana ceza kesmesine izin verme
eğer eşime bunu söyleyemem ama bunu ona yaptığım içinde yüzüne bakamam diyorsanda zamana bırakalım deyip uygun bir şekilde ondan ayrıl
aldatmışsan sevmiyorsun ondan vazgeçmişsindir demektir o zaman sevmediğin biriyle bir ömür geçiremezsin yazık sana

Ilk defa böyle bir hata yaptim!ama inanin ki,kendi kendime inanamiyorum!ben tamam belki özgüven sorunu olan biriydim,sebleri her ne olsada ama bu farkli birsey,cünkü ben hep bir insan olsun istedim ömür boyu hayatimda.demek ki insan kendini bile cözemeyebiliyor bazen yillarca.Arkadaslar sadece diyorum kinamayin,yemin ederim biliyorum bunu derken size,kendimi hakli cikaracak tutulur bir yanida yok bu durumun!...malesef ki,ben birlesmeyi isteyip tekrar beraber oldugum,yani diyelim iki sevgili gibi oldugum eski esimi aldattim!kendimi hic hakkim yok burada lafi carpitarak bir türlü hakli cikaracak pay aramaya...yok bu ben olamam,rüya olsa keske uyansam.

canım elmam ya geçmiş olsun mu desem ne desem bi,lemedim
ya üzülme ölümyok ya ucunda
evet ne kadar çok barışmak istediğini anlatıyodun
ama şeytana uymuş bi hata yapmışsın
e anlatsan
adının çıkmasından ailenin duymasından da çekiniyosun
doyruda bence insan oğlu çiğ süt emmiş o hırsla sinirle eski eşinin ne yapacağı belli olmaz belki seni herkese rezil eder belki affeder
benim düşüncem
en iyisi yoluna tek devam ed eski eşinede çok düşündüğünü ama yapamayacağını
daha üstünden çok geçmesi gerektiğini herşeyi hatırladıkça soğuduğunu olmayacağını söyle
allah yardımcın olsun
sen yoluna tek devam ed canım
vicdan azabınıda
allaha dua ederek yalvararak bağışlanma dileyerek hafifletmeye
çalış
yaptığın eşinle barışma arefesinde olmasanda zaten hata ve günah allah hepimizi yolumuzdan şaşırtmasın allaha emanet ol allah yardımcımız olsun

Genelde gecelik ilişkilere erkekler girer kadınlar pek bu tip ilişkide yer almaz kadın için sevgi aşk önemlidir.Bu durumun eşinizle barışma aşamsındayken olması olumsuz olmuş.Umarım sıkıntılarınızı çözersiniz senin bu durumu eşine söyleyeceğini düşünüyorum bu durumu uzun süre taşıyabileceğini sanmıyorum.

Back
X