Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef ikiside
Kafami duvarlar sürüp kivilcimi cikarmak?
ne anlami var bunun?
yani ilk defa duyuyorum ondan sordum
Kafami duvarlar sürüp kivilcimi cikarmak?
ne anlami var bunun?
yani ilk defa duyuyorum ondan sordum
Kafayı duvara vurmak deyimini biliyor musunuz? Onun gibi bişi.
Yeteri kadar canınız yanıyor, bi de ben yakmayayım. Hoşçakalmaya çalışın
Siz niye yakasiniz ki?
nesi komik sizce?
Ağır konuşmamak icin öyle bişi yazdım. Benim söylediklerim/söyleyeceklerim canınızı yakardı. Çok yakardı emin olun.
olabilir ama üzme kendini bir daha daha dikkatli olursun.ama kesinlikle eşine söyleme yoksa güveni sarsılır sana her zaman aldatacaksın sanır.Yazin evet yazin,
kendimden suan bir o kadar daha nefret ediyorum ki yazarsaniz inanin aslinda iyilik yapmis olursunuz!
cünkü hak ediyorum![]()
Yazin evet yazin,
kendimden suan bir o kadar daha nefret ediyorum ki yazarsaniz inanin aslinda iyilik yapmis olursunuz!
cünkü hak ediyorum![]()
Yazin evet yazin,
cünkü hak ediyorum![]()
konuşma tarzınız.
mahçup mahup tavırlar ve berbat bir konu ne diyebilirizki size iyi yapmışsınız aferin mi.
burda herkese cevap vererek konuyu uzatıyorsunuz fakat konu çok iğrenç bir hal almış. bence artık devam etmemeli. şahsi görüşüm.
Size birsey diyeyim mi?
aslinda bu sekilde yazmaniz pek umrumda degil!
isinize gelir okuyup yazarsiniz gelmez yazmazsiniz!
simdi siz bu yazdilarimida umarim sahsiniza karsi bir saldiri olarak görmezsiniz,cünkü nedense bizim toplumda erkek bir sey yapinca af ediliyor,ben ise burada kimsenin kimseyi tanimdaigi bir yerde dertlesiyorum ve hakliyim demiyorum!
sizde biliyorsunuz bakin bu konunun hakki olmaz!
ama neden niye kadin herksin O....... olarak görülüyor!?
Tekrarliyim!!!
ben kendime ettim edecegimi!!!
Size birsey diyeyim mi?
aslinda bu sekilde yazmaniz pek umrumda degil!
isinize gelir okuyup yazarsiniz gelmez yazmazsiniz!
simdi siz bu yazdilarimida umarim sahsiniza karsi bir saldiri olarak görmezsiniz,cünkü nedense bizim toplumda erkek bir sey yapinca af ediliyor,ben ise burada kimsenin kimseyi tanimdaigi bir yerde dertlesiyorum ve hakliyim demiyorum!
sizde biliyorsunuz bakin bu konunun hakki olmaz!
ama neden niye kadin herksin O....... olarak görülüyor!?
Tekrarliyim!!!
ben kendime ettim edecegimi!!!
Sen eşine söyledin mi ki affedilesin? Kim ne demiş, kim sana hakaret etmiş?
Eşine bi söyle hele, ondan sonra affedilip affedilmediğini konuşuruz.
Bizden icazet alacağına eşine nasıl anlatmalısın onu düşün. Vicdanının elverdiği ölçüde rahatsın çünkü