Aldatmak....

Haklisin Elmas

buraya sence niye yazmis olabilirim?

yaptim bir halt ve bunun icin kendimle yüzlesmek ve bir cözüm bulmak icin yaziyorum,

ama öyle ama böyle,bir sekilde telafisini aramak istiyorum,bu bir bedel ödemek olur veya olmaz.

benim burada suan baska hic bir niyetim yok!

sana bilerek vs yazmamktan degil,dikkat ettiysen herkese yorum yazmiyorum bu konuda!

baska actigim konularda hep yazmaya calisirdim herkese cevap,ama bu konu farkli iste.

yahu sen zaten yeterince acısını cekiyorsun gerisi bos hatamı biliyorum pismanım dedikten sonra senin uzerine gelmenin bir manası yok daha ne denilebilir zaten yaptıgının hata oldugunun farkındasın.. kendini daha fazla acıklamana gerek yok bence esine anlatıp anlatmak sana kalmıs bunun kararını sen vermelisin bu pismanlıkla yasayacak olan sensin sonucta biz yarın oburgun bi kız vardı esine anlattımı naptı ne etti diye hatırlamıycaz bile sen yasıycaksın...bence bir psikologa git sen sana bizden daha fazla yardımı dokunacaktır

Ben anlamadım ki, duygusal olarak mı , yoksa cinsel olarak mı bişeyler yaşadınız?

elmacım ben sadece oturup konuştunuz buluştunuz birkaç defa fln sandım..
sen gerçek bi ilişki yaşamışsın bi başkasıylada..
bu durumda tek çözüm eşine anlatman bencede..
öbür türlü eşine anlatmasan ve onunla barışsan, bu büyük bi vebal olur ve bunu vicdanende kaldıramazsın..
açık açık anlat, takdir eşinin bu dakikadan sonra :26:

eşinizin sizi cevreye rezıl etmeyecegınden ve sıze zarar vermeyecegınden emınsenız oturun konusun ve bitirin evliliğinizi vıcdanen bunu yapmanız lazım bence baska türlü pısmansanız nası yüzüne bakacaksınız esınızın derım o da su an kandırılıyor ya da evlılıgınız ne durumda bılmıyorum ama belkı o da sızı aldattı olamaz mı:26:cunku mutlu bı evlılıgı olan bı ınsanın ozellıkle de bı kadının boyle bsıeye kalkısacagını zannetmıyorum:19:

şaka gibisiniz ya :19: işlediğimiz bir suçu kimse bilmezse sorun yok öyle mi? "leke" olarak adlandıramam ama büyük bir suç olduğu kesin...

yarım elma....seni eleştirdim,halada aynı fikirdeyim ama bütün eleştirilere hiç cevap vermedin ki bu da senin gerçekten pişman olduğunu gösterir...eşine anlatman kısmında fikrim aynı ama sen en doğrusunu bilirsin...

ben şaka gibi olduğumu düşünmüyorum konu sahibi eşinden ayrıyken bu hataya düşmüş ve pişman olmuş sadece bizlerden fikir almak istiyor eleştiri değil zaten kimse kimseyi eleştiremez yargılayamaz sadece fikrini söyler karşı tarafında fikrine saygı gösterir.
ayrıca ayrılmak üzere olduğu eski eşine bunu anlatınca adam konu sahibine zarar verirse bunuda hesaba katmak lazım değilmi

eger bir daha yapmayacagim diyorsaniz aldatmayin, iliski konularinda kitap yazan bir yazarin da ogudu bu yonde...
eger tekrarlamayacaksaniz ve karsinizdaki insan bu durumu ogrenirse iliskiniz bitecekse bir sey anlatmayin diyor...
simdi anlatsan ne isine yarayacak? hic...
esin bunu kimseye anlatmayacak mi saniyorsun?
ona buna beni aldatti da ayrildik diyecek, ailesi, akrabalari, cevresi senin adini heryere kotu sekilde yayacak...hayatin cok kotu etkilenecek...belki de yasadigin yerde adin cikacak...bir daha hayatina biri girmeyecek...
iyisi mi Allah'a tovbe et bir daha yapmamak uzere ve bu yanlisini unut...at icine gitsin...sanki soylesen kahraman mi olacaksin...adin cikacak...

Canım neden utanıyosun her insan hata yapar burda kimsenin seni yargılamya hakkı da yok.
Yaptığın şeyden pişmansın sonuçta bize gelip de kendini savunmuyosun ya...

kesinlikle katılıyorum asla ve asla büyük konusmam seni yargılayacak tek mercii YÜCE RABBİMDİR canım..

Kendimi kirlenmis gibi hisediyorum..

ve sizleri düsünerek diyorum onlar temiz...bana belki yardimci olabiliyorlar kendi capinda...

ama sen ne yaptin,niye yaptin

kimin temiz kimin kirli oldugunu sahsım adıma söyliyim ben bilemem ALLAHIM bilirrrr güzelim bnm bir arkadasın dedigi gibi namaza sarıl namaz kıl secdadeye degdir basını ALLAHIM hayırlısını dogru yolu göstersin inşallah

Hayir rica ederim tesekkür ederim ilgilenip tavsiyelerin icin,zaten ben manevi yönünü düsünmesem yani ilahi adalet yönünü bu kadar vicdanim sizlamaz,ama kendime diyorum Allahin huzuruna bu günahimla nasil cikacam:14:

şeytan bile affedilmeyi umut edecekken sen sakın umudunu kaybetme TÖVBE ET canım
acını yazılarında görüyorum rabbim yardımm etsin

Aldatmak,günümüz erkeğinin bilinç altına yerleştirilmiş safsatadan başka bir şey değildir..sanki aldatmak normal bir şey gibi gösterilmeye çalışılıyor erkekler tarafından..buna sebep olan da Türk toplumun yapısı,bu konuya bakış açısı..erkek yaptığı zaman şanı yürüyor,çapkınlık oluyor..kadın yaptığı zaman fa..şe oluyor..aslında ikisi arasında bir fark yok..seven insanın gözü başkasını görmezzz..aldatan aldanır..

Yarım elma gerçekten pişmansan af dilersin sadece Allah tan.günahlarda sevaplarda gizlenmeli dile dökülmemeli.tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir diyor Allah...İnsan oğlu hata yapar va tövbe de eder.Eski eşine söyle yada söyleme ama içten af dilersen hiç günah işlememiş gibi olabilirsin.Allah şaşırtmasın hepimizi..

Yarım elma seni severim bilirsin ve vereceğim tavsiyeye az itimadın var ise işlemiş olduğun bu gunahı daha fazla dillendirmeden pişmanlığınla konuyu kapattırarak sonlandırmaktır.

Evet zor bir süreçten geçiyorsun ama dediğim gibi pişmanlığını içten içe yaşadığın birşeyi çok daha fazla dillendirerek üstünü açmış oluyorsun bu seni oldukça çıkmaza sokuyor..eski eşine bunu dillendirip dillendirmemek de özgürsün elbette karar senin, zaman sonra nasıl yol izleyeceğini kendin tercih edecek ona göre haraket edeceksin ama ben derim ki pişmanlığını birdaha asla olmayacağı konusunda garanti vererek geçmişe gömmendir..

Yarım elma seni severim bilirsin ve vereceğim tavsiyeye az itimadın var ise işlemiş olduğun bu gunahı daha fazla dillendirmeden pişmanlığınla konuyu kapattırarak sonlandırmaktır.

Evet zor bir süreçten geçiyorsun ama dediğim gibi pişmanlığını içten içe yaşadığın birşeyi çok daha fazla dillendirerek üstünü açmış oluyorsun bu seni oldukça çıkmaza sokuyor..eski eşine bunu dillendirip dillendirmemek de özgürsün elbette karar senin, zaman sonra nasıl yol izleyeceğini kendin tercih edecek ona göre haraket edeceksin ama ben derim ki pişmanlığını birdaha asla olmayacağı konusunda garanti vererek geçmişe gömmendir..

sagol canim,bende seni severim,yazmistim Madamikse konumu kapatmasi icin ricada bulundum!haklisin dillendikce sayfa kapanmiyacak..zaten kendi icimde hep acik olacak,ama tek ben yazip okuyacagim.

yazacaklarım çok alakasız olabilir tam olarak hepsini okumadım ama bişey yapmışsın pişmansın
sorunun bunu eski eşine anlatıp anlatmamak mı
yoksa sadece pişmanım diye içini mi döküyorsun
ben dünyada herşeyin yaşanabileceğini düşünüyorum o yüzden ahkam kesmeyeceğim
ama eşimle barışıcam(ya da barıştın bu süreç ne alemde bilmiyorum)ona anlatayım mı ise sorun
bence sen eşinle hiç barışma anlatsan da anlatmasan da bu sorun olacak aranızda
eşinle barışma dememin sebebi de eski şeyler konularındaki yaptıkları veya yapmadıkları şeyler,o zaman da söylemiştim
ama eşinle beraberken ya da ayrılma aşamasındayken yaptıysan bunu zaten eşin senin için bitmiştir diye düşünüyorum hala severken yapamazdı heralde insan

dediğim gibi çok saçmaladıysam kusura bakma konuyu tam okuyamadım,belki de sadece yaptım oldu demişsindir :26:

Son düzenleme:
eger bir daha yapmayacagim diyorsaniz aldatmayin, iliski konularinda kitap yazan bir yazarin da ogudu bu yonde...
eger tekrarlamayacaksaniz ve karsinizdaki insan bu durumu ogrenirse iliskiniz bitecekse bir sey anlatmayin diyor...
simdi anlatsan ne isine yarayacak? hic...
esin bunu kimseye anlatmayacak mi saniyorsun?
ona buna beni aldatti da ayrildik diyecek, ailesi, akrabalari, cevresi senin adini heryere kotu sekilde yayacak...hayatin cok kotu etkilenecek...belki de yasadigin yerde adin cikacak...bir daha hayatina biri girmeyecek...
iyisi mi Allah'a tovbe et bir daha yapmamak uzere ve bu yanlisini unut...at icine gitsin...sanki soylesen kahraman mi olacaksin...adin cikacak...

kusura bakmayin yukarida yaptigim bir yanlisi duzeltmek istiyorum...
anlatmayin yazmak istemistim :1:

Son düzenleme:
Back
X