• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak!!

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.281
448
Merhaba bayanlar,
Benim bir kaç yıldır tanıdığım, samimi olduğum bir kız arkadaşım var. Fakat..

Onun başka bir şehirde 5-6 yıldır birlikte olduğu bir sevgilisi var. Ancak geçen yıl biriyle sevgilisini aldattı ve yazın sevgilisinin yanına gitti. Şimdi yine sevgilisinden uzakta olmanın verdiği rahatlıkla birisiyle sevgilisini aldatıyor. Aldattığı kişiyle haftanın bir kaç günü birlikte kalıyorlar, o kişiyle de fazlaca yakınlaşmaları söz konusu. Aynı zamanda bir başka kişiyle de buluşuyor bazen.
Onu çok uyardım. Bir hataya, yanılgıya düştü belli ki dedim hiç yalnız bırakmadım, sürekli bir şekilde uyardım. Başka birini hayatında istiyorsan o sevgilinden ayrılmalısın diyorum. Hatta çok kızdığım zamanlar bile oldu ama haklısın diyor sesi çıkmıyor bana hak veriyor ama ne sevgilimden vazgeçebiliyorum ne de bu çocuktan diyor. Uzun zamandır bu durum böyle. O uzaktaki sevgilisi de bunlardan habersiz kıza hediyeler gönderiyor, videolar çekip gönderiyor. Sürekli ilgileniyor yani. Ben kızla tartışmaktan, ona kızmaktan, uyarmaktan başka bir şey yapamıyorum.

Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Kessem de o yapmaya devam edecek. Ben aslında arkadaşımın durumuna değil sevgilisine üzülüyorum. İçimden gidip her şeyi anlatmak geliyor ama karışmak istemiyorum. Bilmiyorum. :50:

ben de o tarafa takıldığın için kes diyorum. sürekli biliyorsun arkadaşının aldattığını. görüşmezsen daha az aklına gelir. unutursun.

Ben olsam hemen arkadaşlığımı keserdim.

Bu kişilikteki bir insan benim arkadaşım olamaz.

Ne sevgilimden vazgeçebiliyorum,nede diğer çocuktan.ozaman ikisiylede evlensin
Bir kalpte asla iki aşk olmaz.Birini maddi yönden kullanıyordur kesinlikle.

Şu sözü asla unutmayın, Arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyliyeyim

Ben olsam hemen arkadaşlığımı keserdim.

Bu kişilikteki bir insan benim arkadaşım olamaz.

Ne sevgilimden vazgeçebiliyorum,nede diğer çocuktan.ozaman ikisiylede evlensin
Bir kalpte asla iki aşk olmaz.Birini maddi yönden kullanıyordur kesinlikle.

Şu sözü asla unutmayın, Arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyliyeyim

Çok doğru söylüyorsunuz, haklısınız. Onu tanıyan herkes o kadar masum, hanımefendi, ağırbaşlı ve olgun sanıyor. Duruşu, insanlarla konuşmaları falan öyle ama içinden böyle bir insan çıktı. Düzelir diye bekledim, olmadı. En iyisi tüm ilişkimi kesmek. :41:

Merhaba bayanlar,
Benim bir kaç yıldır tanıdığım, samimi olduğum bir kız arkadaşım var. Fakat..

Onun başka bir şehirde 5-6 yıldır birlikte olduğu bir sevgilisi var. Ancak geçen yıl biriyle sevgilisini aldattı ve yazın sevgilisinin yanına gitti. Şimdi yine sevgilisinden uzakta olmanın verdiği rahatlıkla birisiyle sevgilisini aldatıyor. Aldattığı kişiyle haftanın bir kaç günü birlikte kalıyorlar, o kişiyle de fazlaca yakınlaşmaları söz konusu. Aynı zamanda bir başka kişiyle de buluşuyor bazen.
Onu çok uyardım. Bir hataya, yanılgıya düştü belli ki dedim hiç yalnız bırakmadım, sürekli bir şekilde uyardım. Başka birini hayatında istiyorsan o sevgilinden ayrılmalısın diyorum. Hatta çok kızdığım zamanlar bile oldu ama haklısın diyor sesi çıkmıyor bana hak veriyor ama ne sevgilimden vazgeçebiliyorum ne de bu çocuktan diyor. Uzun zamandır bu durum böyle. O uzaktaki sevgilisi de bunlardan habersiz kıza hediyeler gönderiyor, videolar çekip gönderiyor. Sürekli ilgileniyor yani. Ben kızla tartışmaktan, ona kızmaktan, uyarmaktan başka bir şey yapamıyorum.

Ne yapmalıyım sizce?
:( aldatanlar ne yazıkki duzelmıyor.. yanı ınsanlar kısa surelıgıne duzelıyorlar.. gerı hatalarına dönuyorlar:((( senın yapabılecegın bısıy yok bence

:( aldatanlar ne yazıkki duzelmıyor.. yanı ınsanlar kısa surelıgıne duzelıyorlar.. gerı hatalarına dönuyorlar:((( senın yapabılecegın bısıy yok bence

Çok üzücü bir durum gözümün önünde olması. Bunlara şahit olmam ve elimden bir şey gelmemesi.:50:

Çok üzücü bir durum gözümün önünde olması. Bunlara şahit olmam ve elimden bir şey gelmemesi.:50:

cevremde ne kadar sık göruyorsam...
artk kendı kendımı yıyıp bıtırıorum ses etmiyorum o haltı yıyennlere.. sende benm gıbı psıkolojısı bozuk hale gelme... uzaklaş derim yada umursama

cevremde ne kadar sık göruyorsam...
artk kendı kendımı yıyıp bıtırıorum ses etmiyorum o haltı yıyennlere.. sende benm gıbı psıkolojısı bozuk hale gelme... uzaklaş derim yada umursama

Haklısın öyle yapmalı. Elden bir şey gelmiyor. :106:

Back
X