aldatmak

Herkes aşık olur duygulara söz geçirilemez evet ama hareketlerimize söz geçirebiliriz. Kimse kusura bakmasın linç edenlerden biri de ben olucam ama sizin yaptığınız terbiyesizlik.

Siz ve sizi kullanan "regl olduğunuzda bile lütfedip yanınızda yatan adam" umrumda değil ama eşlerinize çocuklarınıza yazık.

Gerçekten anlamıyorum adam evli siz evlisiniz çocuklarınız var ama bu sizin büyük aşkınıza engel olamıyor yani. Evine gitmişsiniz bir de. Adamın karısıyla yattığı yatakta beraber oldunuz öyle mi?

Valla sizi anlayanların empati duyguları çok gelişmiş. Ben anlayamıyorum. Adamın karısıyla yattığı yatakta birlikte olmanız midemi bulandırdı. O kadar sinirlendim ki mesajın başına ne yazdım onu bile hatırlayamıyorum. Başıma gelse bu kadar sinirlenebilirim heralde.

Adettendir söylemeden edemicem ilk mesajınızın böyle bir konu olması da ilginç.

ah be güzelim hayat sana gülmüş, ama doğru ama yanlış hayatının bir döneminde sana aşkı sunmuş sen yine kendi ellerinle mahvediyorsun.
şu hayata vicdan azabı ve acı çekmek için mi geldin. madem karşına çıkan bu aşka sırtını dönüp gidemiyorsun; o zaman bari o ne der , nasıl olur, acaba o da beni seviyor mu, geleceğimiz nasıl olur, acaba acaba ... bunları düşünmeden yaşa aşkını dibine kadar.

ne diye harap ediyorsun kendini ve belki onu da, yok boşansak mı, yok nasıl olur vs. bırak ne olacaksa olur. sen şuan şu hislerinin tadını çıkar. birşey bekleme, umma. yarın bitecekmiş gibi dolu dolu, beklentisiz yaşa hislerini. hem mantığınla hem kalbinin sesiyle yaşa, atlat şu dönemi.

Erkeklerin şu "parasını verir başkasıyla birlikte olurum" yalanını yiyen var mı? Ne diye birlikte olsun ki 10 dk vücudunda her türlü pisliği barındıran biriyle.

Yapmayın Allah aşkına ya, o kadına cocuğa yazık.

Peluş sen iyi misin? Ağzından cıkanları kulağın duyuyor mu?

Ortada iki masum insan ve iki günahsız cocuk varken su cümleleri nasıl kurabiliyorsun, tüylerim diken diken oldu.

"bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyeler" diyor bazende "ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" diyor...böyle devam etsin beni üzme diyor...

bir kere aynı anda iki yetişkinin ve sayısını bilmediğim kadar çocuğun ahını alan biri nasıl olur da "bakalım Mevla neyler" diyebiliyor şaşırıp kaldım.

diğer meseleye gelince ya bu işi bitireceksiniz ya da sonu rezillik olacak ki bu çok açık
boşanmış olsanız kimse bir şey diyemez
ama başka kişilerle evli çoluk çocuk sahibi iseniz bu durum asla "ya nasıl yapsak" şeklinde değerlendirilecek bir şey değil.
ne kadar aşık olursanız olun aşktan daha yüce değerler var
sadakat gibi, bağlılık gibi, annelik gibi
sitede eşi tarafından aldatılan kadınların hikayelerine bir göz atın isterseniz. Bir bakın bakalım o sevgi denen şeyden dolayı diğer kadınlar neler çekip ne hallere düşüyorlar.

ayrıca her sohbetin sonucunun yatakta olması size bazı şeyleri anlatmalı. sizi değil kendini seviyor bu kişi.
yok çevrem yok bilmem ne orası hikaye kısmı. evli biriyle nikahsız ve gizli saklı buluşmakta sıkıntyı yok çevrede sıkıntı var.
buradan bu kişinin ne kadar ikiyüzlü olduğu sonucuna da varılabilir bence

siz boşansanız da ortada kalırsınız bence o boşanacak bir adama benzemiyor. sadece hevesi geçene kadar sizi yanında tutacak bence, iş kötü yerlere varmadan bu ilişkiyi bitirin derim ben. sonuçta hiçbir sır gizli kalmaz, eşiniz öğrenince olacakları bi düşünsenize!

Son düzenleme:

He. Ben bir de şeyin hayranıyım. İstesem yatıp kalkcak kadın bulamaz mıyım

Bulamazsın ki sen diyesi gelir insanın da yiyor işte bazıları

kocana ve karşı tarafın ailes,ne yazık aslında sanada yazık çünkü duygu açlığını adama belli etmişsinki adam seni kullanıyo gönül eğliyo başka açıklaması yok bunun. eşini sevmiyosan boşan asla aldatma asla iğrenç bişey bu

evine nasıl gidiyosun adam evliyse:26:

Bence sevdiğini anlamanın bir yolu var. Yani aldatmaya hiçbir zaman iyi gözle bakmadım ama siz vicdanen rahatken, sizi eleştirmek bana düşmez. Bu yüzden ben olsam resti çekerdim. "Ben eşimle artık aynı yatağa giremiyorum, sende ayrıl eşinden mutlu olalım beraber" diyin. Şimdi biraz yuva yıkmak gibi duruyor uzaktan ama aslında ikinizin de çocuklarına daha sağlıklı bir gelecek vadediyorsunuz aslında. Ve sevgiliniz ne derse diyin caymayın bu fikrinizden. Ya ayrılık, ya boşanma. Diğer türlü gönül eğlendirmek için böyle kalmanız hem eşinize, hem çocuğunuza, hem de karşınızdaki kocasının kendisini sevdiğini zanneden kadına ihanet. Zaten adam reddedecek gibi duruyor buradan bakılınca.

Yazık çok yazık... O kadına yazık ,senın evınde senın yatağında eşin aldatsa ne yapardın_? Vallahi çok sinirlendim sana bukadar acizlik olur mu ? Başını yastığa nasıl rahat koyuyorsun, o kadın yarın öbürgün öğrendiğinde, hukuken sanada dava açacak mesajlarınız konuşmalarınız mahkeme kararı ıle alnır. Ondan sonrasını düşün ya tazmınatı ödersin, yada cezaevinde sürünürsün. Yazıklar olsun! Senı anlamanın bır tarafı yok!

Peluş sen iyi misin? Ağzından cıkanları kulağın duyuyor mu?

Ortada iki masum insan ve iki günahsız cocuk varken su cümleleri nasıl kurabiliyorsun, tüylerim diken diken oldu.

çocuklara ne olmuş ki şimdi? iki tarafın eşleri de habersiz ve mutlu mesut değiller mi? hatta adam karısına aşk şiiri bile yazıyor sosyal medyada. ee habersiz insanlara ne olmuş ki masum yavrular falan diyorsun anlamadım..
hem ben diyorum ki, karşısına geç de olsa çıkan bu aşka hayır diyecek sırt çevirecek gücü yoksa eğer, hiç olmaz sa korkularla vicdan azaplarıyla yaşamasın. hani madem yaptı bişey hiç olmazsa mutlu olsun, onu da olamıyor.

Cok sey yazdim sildim banlanmak istemiyorum Allah senin ve onun cezasini elbet verir..insan degilsiniz siZ....dipbot..nasil bir kocan varsa var bu senin pisligini kapatmaz.

lütfen böyle konuşmayın gerçekten çok üzülüyorum. sizi anlıyorum zamanında bende tasvip etmez kınardım ama nerden bilirdim ki başıma geleceğini...insan başına ne gelecek bilemiyor işte. ama elimde değil yeminle elimde değil....

Yazık çok yazık... O kadına yazık ,senın evınde senın yatağında eşin aldatsa ne yapardın_? Vallahi çok sinirlendim sana bukadar acizlik olur mu ? Başını yastığa nasıl rahat koyuyorsun, o kadın yarın öbürgün öğrendiğinde, hukuken sanada dava açacak mesajlarınız konuşmalarınız mahkeme kararı ıle alnır. Ondan sonrasını düşün ya tazmınatı ödersin, yada cezaevinde sürünürsün. Yazıklar olsun! Senı anlamanın bır tarafı yok

evli erkeklerle birlikte olan,eşlerini aldatan hatunların açtığı bi topik var oraya yaz...daha yardımcı olurlar

Dimi nolmuş ki cocuklara onları yılbaşında noel baba bıraktı zaten :) Sen ister miydin annenin babanı aldatmasını?

Boşansın ne halt yiyorsa yesin, boşanmaya cesareti yoksa da yaşadığı şeyin adı aşk değil pislik oluyor buralarda.

Çok zor şeyler yaşamışsın ama yaşadıklarının zor olması yaptıklarının doğru olacağı anlamına gelmiyor. Hata yapmışsın. Birincisi ne olursa olsun ihanet kötüdür. Madem kocanı sevmiyorsun sırf iyi bir adam diye birlikte olmaya devam edemezsin. Yaşlı olması, zorla evlendirilmiş olman aldatmanı haklı çıkartmaz. İkincisi de evli bir adamla berabersin. Çocuğunu bırakamazmış, peki akşam evine girdiğinde o çocuğun yüzüne nasıl bakıyor. Şu an başka bir kadının hayatına ne yaptığın hakkında bir fikrin var mı? Sadece kendini kullandırttırıyorsun bu adama. Git kocanla konuş, onu sevemediğini söyle ve boşan. Evliliğini devam ettirme çünkü şimdi bu evli sevgilinden ayrılsan bile günün birinde yine karşına biri çıkacak ve sen kocanı sevmediğin sürece hep zayıf düşeceksin. Bir yandan da okuyormuşsun. Boşan, bir iş bul, çalış, hayatını kur, aşık ol, sev, sevil ama kendini kullandırtma.

çok özür diliyorum irdelemek yada yadırgamak haddimi aşar sonuçta senin hayatın tercihin..vs
bişey sormak istiyorum:
hem o adamla hemde eşinle beraber mi oluyorsun?
eğer böyle ise midem kalktı açıkcası
allah akıl fikir versin
yerinde olsam bırakırdım

ya portisol Allah aşkına konunun feyk olduğunu düşünmek istiyorum ama konuşturma beni eline diline beline hakim ol kızım insan ol Rabbine Sığın bu günahı bu iğrençliği tabiri caizse basit kadını oynuyosan hala yola gel...şaka gibisiniz ha ...erkek üyeler mi çoğaldı bu sitede yahu ilk üyelik ilk mesaj bizi çıldırtmak için mi üyelik aldın.senin yüzünden banlanıcam şimdi ya.

bence kendi eşinin onu aldatıp aldatmamasını umursamaz ki sevmiyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…