Dalga mı geçiyosun anlamadım
Konu sahibi cewaplarsa çok makbul geçicek, harbiden
o sorularımın cewabını merak ediyorum:97:
bence biz konu sahibinden daha çok üzüldük, vicdan yaptık.
her şey eski haline dönse bile vicdanına nasıl sığdıracak bilemedim. sigara konumdan da biliyorsun ben ölürüm vicdandan herhalde
Allah korusun ya
eminim öyledir
konu sahibi bu arada senin düşüncelerin neler; yani şunu sormak istiyorum. buraya bu konuyu sadece içini dökmek için mi açtın?
yani biliyorsun değil mi, bu ilişkinin sonu olmayacak. bunu bile bile razı mısın? yorumlara cevap vererek ama şöyle ama böyle diye kendini savunmak yerine biraz fikirlerinden planlarından bahset ki en azından sana yardımcı olmak isteyenleri yönlendirmiş ol canım.
yok hayat kadınından bahsetmiyordum ben.. normal kızlardan bahsediyordum .
evet biraz içimi dökemek istedim , kimsem yok benim yurt dışından temelli dönüş yaptığım için burda çevrem yok, arkadaşım yok ablam kızkardeşim yok paylaşabileceğim kimsm yok kısacsı. zaten böyle bi durumu kimle paylaşabilirim ki reelde ?
içimde 2 ses var biri sonu yok bu işin vazgeç, yapma etme günah diyor diğeri de belki vardır bir sonu diye umutla bakıyor...
bazen bana öyle güven veriytor ki bu adam beni asla bırakmaz diyorum, çünkü sen beni bırakmadıkça ben seni asla bırakmam diyor....ama ilk başlarda yaptığı aklıma geliyor seni çocuğunun 2 damla göz yaşına satar diyorum ..çünkü zaten ben ilk başlarda bu adam vicdan azabı çekti , dedi bitirelim ....
ben de o zamanlr çok bağlanmadığım için tamam dediydim zor da olsa ....
ama 1 hafta sonra pişman oldu senden vazgeçmek istemiyorum, eşime her baktığımda seni görüyorum dedi, seni sevdim korkumda bu yüzdendi dedi...bağlanmaktan tutulmaktan korktum dedi...
şimdi ne değişti de döndün dedim.... seni seviyorum bakarım mevlam neyler neylerse güzel eyler, hakkımızda hayırlıs neyse o olur anı düşünelim geleceği allah gösterir gbi laflar etti ....ben de inandım yani samimiyetine.
ama bu durum acayip kötü geliyor bana...vicdan azabı olmasa .....
yok haklısınız anlıyorum sizi de... ben her seferinde onu bırakcam bu işe bi son vreceğim diyorum ama onu karşımda görünce yapamıyuorum, ilk aşkım ..ben kimseye bu kadar bağlanmadım kimseyi bu kadar sevmedim inanın....
ben diyorum boşanalım evlenelim onurlu bir şekilde olsun herşey ama o "eşim çocuğu bana bırakmaz, o süt çocuğu diyor...mahkeme ona verir bana vermez diyor... " eşimle beraber olmak hoşuma gitmiyor artık... çocuk olmasa vallahi gözümde yok diyor ve duysanız daha neler neler...
evet biraz içimi dökemek istedim , kimsem yok benim yurt dışından temelli dönüş yaptığım için burda çevrem yok, arkadaşım yok ablam kızkardeşim yok paylaşabileceğim kimsm yok kısacsı. zaten böyle bi durumu kimle paylaşabilirim ki reelde ?
içimde 2 ses var biri sonu yok bu işin vazgeç, yapma etme günah diyor diğeri de belki vardır bir sonu diye umutla bakıyor...
bazen bana öyle güven veriytor ki bu adam beni asla bırakmaz diyorum, çünkü sen beni bırakmadıkça ben seni asla bırakmam diyor....ama ilk başlarda yaptığı aklıma geliyor seni çocuğunun 2 damla göz yaşına satar diyorum ..çünkü zaten ben ilk başlarda bu adam vicdan azabı çekti , dedi bitirelim ....
ben de o zamanlr çok bağlanmadığım için tamam dediydim zor da olsa ....
ama 1 hafta sonra pişman oldu senden vazgeçmek istemiyorum, eşime her baktığımda seni görüyorum dedi, seni sevdim korkumda bu yüzdendi dedi...bağlanmaktan tutulmaktan korktum dedi...
şimdi ne değişti de döndün dedim.... seni seviyorum bakarım mevlam neyler neylerse güzel eyler, hakkımızda hayırlıs neyse o olur anı düşünelim geleceği allah gösterir gbi laflar etti ....ben de inandım yani samimiyetine.
bazen bana öyle güven veriytor ki bu adam beni asla bırakmaz diyorum, çünkü sen beni bırakmadıkça ben seni asla bırakmam diyor....ama ilk başlarda yaptığı aklıma geliyor ve "seni çocuğunun 2 damla göz yaşına satar" diyorum ..çünkü zaten ben ilk başlarda bu adam vicdan azabı çektim yapamıycam , dedi bitirelim ben gene senin hocanım dedi ....
ben de o zamanlr çok bağlanmadığım için tamam dediydim zor da olsa ....bitirdiydik
bazen bana öyle güven veriytor ki bu adam beni asla bırakmaz diyorum, çünkü sen beni bırakmadıkça ben seni asla bırakmam diyor.........
Allah zinayı haram kılmıştır.
Kendinizi haklı çıkarmak için yaptığınız şeyde Mevla'nın adını anmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?