aldatmak

Ben aldatmaya olumlu bakan, böyle mutlu ol diyen insanların ya geçmişte eşini dostunu aldattıgını ya da ergen yaşta oldugunu düşünüyorum.
sadece empati yapsa insan, yine anlar ne berbat bir şey olduğunu.

sizin kocanız sizi aldatsa aman bırak mutlu olsun, dibine kadar yaşasın öyle gelsin der miydiniz? hiç sanmıyorum.
ee demek ki geçmişte aynı şeyleri siz yapmışsınız ki normal bakıyorsunuz bence ya da işte ergenlikten olsa gerek

Son düzenleme:

hiçbir şey için olmasa bile sadece şu vicdana sahip olduğumuz için allaha ne kadar şükretsek az. şu anlatılanları biz hayalimize canlandırırken bile utanıyorken bunu yaşayanlar ve çanak tutanların bu kadar normal karşılamasının sebebi aradaki bu fark..

konu sahibi adamın çocuklarını geçelim sizin çocuklardan bahsedelim biraz.
ne olacak o sabilere hiç düşündünüz mü?

evet biraz içimi dökemek istedim , kimsem yok benim yurt dışından temelli dönüş yaptığım için burda çevrem yok, arkadaşım yok ablam kızkardeşim yok paylaşabileceğim kimsm yok kısacsı. zaten böyle bi durumu kimle paylaşabilirim ki reelde ?
içimde 2 ses var biri sonu yok bu işin vazgeç, yapma etme günah diyor diğeri de belki vardır bir sonu diye umutla bakıyor...
bazen bana öyle güven veriytor ki bu adam beni asla bırakmaz diyorum, çünkü sen beni bırakmadıkça ben seni asla bırakmam diyor....ama ilk başlarda yaptığı aklıma geliyor ve "seni çocuğunun 2 damla göz yaşına satar" diyorum ..çünkü zaten ben ilk başlarda bu adam vicdan azabı çektim yapamıycam , dedi bitirelim ben gene senin hocanım dedi ....
ben de o zamanlr çok bağlanmadığım için tamam dediydim zor da olsa ....bitirdiydik
ama 1 hafta sonra pişman oldu senden vazgeçmek istemiyorum, eşime her baktığımda seni görüyorum dedi, seni sevdim korkumda bu yüzdendi dedi...bağlanmaktan tutulmaktan korktum dedi...
şimdi ne değişti de döndün dedim.... seni seviyorum bakarım mevlam neyler neylerse güzel eyler, hakkımızda hayırlıs neyse o olur anı düşünelim geleceği allah gösterir gbi laflar etti ....ben de inandım yani samimiyetine.
ama bu durum acayip kötü geliyor bana...vicdan azabı olmasa .....

Son düzenleme:
Sonuna kadar hatalısın...
Zorla evlendirilmişsin, aşkı tatmamışsın anlarım ama iki yuvayı birden aldatıyorsun.
Eğer seviyorsanız birbirinizi boşayın eşlerinizi ne haliniz varsa görün yaa.
Yazık valla hem senin eşine hem o kadıncağıza.
Hiç mi vicdan yok sizde

yok hayat kadınından bahsetmiyordum ben.. normal kızlardan bahsediyordum .

O hoca emin ol sen gibi kadınlarla para vermeden yaşıyor yaşağını ikinizde ortak yatak arkadaşısınız hepsi bu çocuklarınıza acırım

Allah ona .......................................................................................................................... göstersin.

Boşluğu neyle doldursam ban yerim. Baya uzun kelimeler, cümleler olur.

Kimseyi yargılamak, kınamak, aşağılamak ya da küçük düşürmek bana yakışmaz. Çünkü bilirim; kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Eşini sevmiyor, sadece çocuğun için katlanıyor olabilirsin, doğrudur, kendince haklısındır. Bir şey diyemem.
Ama eşini düşün, sabahtan akşama kadar çalışıp, evine, karısına,, çocuğuna ekmek getirme derdinde olan o adamı düşün.
Sevmiş olabilirisn, hata edip kendi kendine yenilmişte olabilirsin...Ama bir düşün, sadece bir kez düşün...
Bizim toplumumuzda kadın, erkeğin elinin kiridir. Kadın ise alnı lekeli olandır.
Duyulduğu zaman o adam sana sahip çıkacak mı, elinden tutacak mı ?
O zaman daha çok pişman olacaksın, yanlış bir adam yüzünden hayatın mahvolacak.Sevdiğini düşünsem o adamın seni, konuş eşinle ayrıl derim ama seni sevdiğine de inanmıyorum.
Öte yandan diğer kadını düşünüyorum. Kendi yatağında, kendi evinde...Düşüncesi bile korkunç...
O adam özür dileri karısıyla mutlu mesut yaşar da sen ne olursun o anda?..
Neyi oluyorsun o adamın, adam evine girip kapısını kapattıktan sonra?..
Sana yüklenmeyi, linç etmeyi de anlayamıyorum.Herkes kendinden pay biçiyor, kendini o adamın eşi yerine koyuyor...Herkesin hikayesi farklıdır elbette, kimse aldatılmayı haketmez ama bu kadar yüklenmeyi de haketmiyorsun...Hata yapmışsın, yapıyorsun, yapacaksın belki de...
Hayatını düşün, çocuğunu düşün.Bir daha da asla görüşme o adamla.Küçük bir yerde oturuyorum demişsin, eve girerken çıkarken biri görür, bir çay içersiniz laf söz olur. Yapma.Çocuğuna,eşine, o kadına, o aileye bunu yapma.
Sakince düşün, duygularına hakim ol.
O adamdan sana fayda gelmez...Seni gerçekten sevse emin ol; bu ilişkinin arkasında dururdu...
Benim bu adamda gördüğüm şey ne biliyor musun?..
Biri duyar korkusuyla dışarıda buluşmaktan bile aciz, karısının özel gününde onun duvarına şiir yazacak kadar karaktersiz bir adam olduğu.
Lütfen bana kızma, bir zaman gelecek anlayacaksın dediklerimin doğruluğunu.
Hatandan geri dön, çok geç olmadan geri dön yuvana.

Allah zinayı haram kılmıştır.
Kendinizi haklı çıkarmak için yaptığınız şeyde Mevla'nın adını anmayın.

vicdan olmasaydı insan olamazdık, bilmem anlatabildim mi?

bazen bana öyle güven veriytor ki bu adam beni asla bırakmaz diyorum, çünkü sen beni bırakmadıkça ben seni asla bırakmam diyor.........

bu yuzden mi guvenıosun:)))) bunu bana eskı erkek arkadasım da dedi ve benı 5 yıl sonunnda terk eden yıne kendısıydı
hergunde benı bırakma derdi noldu yani? bıraktı gitti uzuldummu uzulmedim ki konumuzda benım ne hısseddıgım değil
aynı sekılde bu cumleyı ablama sevgilisi derdi 1 ay sonra baskasıyla nışanlandı :)
nabak --sen beni bırakmadıkça ben seni asla bırakmam-- dedi diye körkütük guvenekmi
yapma canım... bu adam kac yasında yada onu bosver ya bosver desıfre etme senın yaşın kaç

sevmişsin birşey diyemem ama kullanıldığını hiç mi görmüyorsun?

adam istese bal gibi de boşanır. böyle kirli işlere çocukların alet edilmesinden nefret ediyorum.. evinde mutsuzken o anne-baba çocuğa nasıl mutluluk verebilir ki?
tamamen bahane..
istesem parayla gider yatarım demiş ya.. para vermeden de senin üzerinde o işi hallediyor işte daha ne olsun acı ama gerçek bu........!!

Biraz onur biraz gurur lütfen ya

Ne biçim insanlarsınız ya sizin gibileri gördükçe inanın midem kalkıyor.Herşeyi ne güzelde aşık oldum yaptıma getiriyorsunuz.Ne güzel ört bas ediyorsunuz yaptıgınız a... lkleri.Nefsime yenildim hadi ya birde hem kendi kocana hem adamın karısına çocuguna kıyamıyorsun ha .Ama adamın koynundayken dünya umrunda degil dimi.Allah sizi bildigi gibi yapsın inş.Sizinle ve onunla olan insanada rabbim sabır versin biran önce aydınlatsında sizin gibi lanet insanlardan kurtulsunlar.

Vicdan olsaydı daha ilk buluşmadan sonra kendinize gelip bırakırdınız.
Zorla sizi evine çağırmıyor bu insan siz tıpış tıpış gidiyorsunuz.
Kim bilir kaç öğrencisiyle birlikte olmuştur ve yahut başkalarıyla...
Boşanmayacak ama siz hala bu birlikteliği sürdürmeye devam edeceksiniz ta ki eşiniz yakalayana kadar.

Allah zinayı haram kılmıştır.
Kendinizi haklı çıkarmak için yaptığınız şeyde Mevla'nın adını anmayın.

ağzına sağlık rengina
iğrençliklerini masum göstermek için allahın adını kullanmazlar mı bide o allah sizi bildiği gibi yapsın..

girdiğin ilk çevrede hocanla beraber olmaya başlamışsın, allahtan çevren yok o çevrede evli ya da sevgilisi olan erkekler yok,
dimdik çıksan aldattım desen neyse fakir edebiyatı, mazlum edebiyatı, yok vicdan fasa fiso,

Son düzenleme:
1-Çok büyük günah! kaç kişinin günahına girmişşin. bir araştır istersen burada günah çıkartacağına..burda çıkarda Allah nezdin de çıkmayacak. ya tövbe edip af dileyip bu işi temizliceksin. ya da........... neyse zaten eşinin ve çocuğunun hellaliğini bile almadan bu iş kapanmaz. eşin iyiyimiş Rabbim sana sağlıklı bir evlat vermiş tek derdin aşkmıydı YAZIKKKKKKKKKK

büyük konuşmamak gerekiyor kınamıyorum seni ama evlisin hocanda evli seni kesinlikle kullanıyor bazı eşler bırak karısını üniversiteye göndermeyi kapının dışına bırakmıyor ama sen hem evlisin hem de okuyorsun eğer sevmiyorsan boşan aciz olma çocuğunun eşinin yüzüne baktığında vicdan azabı çekmezsin en azından. hocana boşanmak istiyorum de karalı ol yatağa girme bak yanında duruyor mu adamın amacı belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…