- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
yorumları okudum iyi kötü herkese teşekkür ederim.. aslında ben de vazgeçmek istiyorum bu işten
bugün konuşup bitireceğim bu işi, ne bu dünyada ne de ahirette affı yok bu işlerin. yalan sözlerine de dinlememeye çalışcam,
zor olcak ama ne yapayım. mevlananın bir lafı vardı sanırım :
"Aşk ayak topuğundaki nasıra benzer..ya canın acıya acıya adım atacaksın,yada canını acıta acıta söküp atacaksın... Her iki yolda da, tek bir gercek olacak canın çok ama çok acıyacak"
eşimden de boşanmak istiyorum , önceden küçüktüm aklım bişeye ermiyordu ama artık boşanmam lazım bunu analdım.. ona da haksızlık, sevmeyince olmuyor işte ne yapayım. zor olacak nasıl diyeceğim bilmiyorum ama bu işe son vermem lazım.
çekme, vicdan azabı çekme canım. ona olan aşkını da dizginlemeye çalış. en kötüsüne hazırlıklı ol kendi içinde. ama mutlu da ol, madem yanlışdan dönemiyorsun bari mutlu ol. bu iş bittiğinde ikinizde ailenize çocuklarınıza geri dönebilirsiniz, buna hazırlıklı olarak yaşa, hevesini al bazı duygulardan. madem böyle yasak bir işe girdin, hiç olmazsa mutluluk versin bu ilişki sana; çünkü zaten mutsuzdun sen daha doğrusu aşksızdın şimdiye kadar ki hayatında. hiç olmazsa şimdi mutlu ol; kimseye zarar vermeden ve kendini kaptırmadan.
yorumları okudum iyi kötü herkese teşekkür ederim.. aslında ben de vazgeçmek istiyorum bu işten
bugün konuşup bitireceğim bu işi, ne bu dünyada ne de ahirette affı yok bu işlerin. yalan sözlerine de dinlememeye çalışcam,
"Aşk ayak topuğundaki nasıra benzer..ya canın acıya acıya adım atacaksın,yada canını acıta acıta söküp atacaksın... Her iki yolda da, tek bir gercek olacak canın çok ama çok acıyacak"
eşimden de boşanmak istiyorum , önceden küçüktüm aklım bişeye ermiyordu ama artık boşanmam lazım bunu analdım.. ona da haksızlık, sevmeyince olmuyor işte ne yapayım. zor olacak nasıl diyeceğim bilmiyorum ama bu işe son vermem lazım.
merhaba hanımlar,
nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum buraya yazmak doğru mu onu da bilemedim ama akıl akıldan üstündür düşüncesiyle yola çıkarak size derdimi anlatcağım...biliyorum çok kızacak belki linçe maruz kalacağım ama yinede anlatmk istiyorum....
ben 5 yıllık evli bir kadınım, annem beni zorla benden 12 yaş büyük birine verdi...ağladım istemedim ama kaderime sonunda boyun eğmek zorunbda kaldım..
zor da olsa evliliğime alışmış eşime ısınmıştım onun iyi bir insan olması zor da olsa bazı şeyleri aşmamı kolaylaştırdı, başta boşanmak istesemde boşanmak istemedi..zamanla seversin dedi öyle de olduydu en azından ben sevdiğimi sanmışım..
geçen sene ben ben okula başladım... ve ordaki hocama aşık oldum...o da evli onunda ben gbi bir çocuğu var.
ama adamında bana ilgisi olduğunu bilemedim, sosyal medyadan eklediydik birbirmizi birgün öylesine başlayan muhabbet itirafa dönüştü, o bana ben ona ilgimiz beğenimiz olduğunu itiraf ettik...herşey çok çabuk gelişti..
sonra ben malesef nefsime yenik düştüm ve eşimi aldattım. hocama dedim evde buluşmayalım ateşle barut yan yana durmaz sadec cafe de buluşup konuşalım ama adam o kadar ısrar etti ki mecbur kabul ettim, evine gitim ve onla beraber oldum onun evinde yatağında...
ve aylardır beraberiz. onla beraberken çok mutluyum çünkü ilk defa aşık oldum, birini sevdim gönül verdim ama br yandan vicdan azabı kavuruyor beni de onu da..bitirelim diyoruz aradan 1 hafta geçmiyor ki arıyor "özledim" diye... bu mesele yüzünden derslerime bile çalışamıyorum ...
gel boşanalım evlenelim böyle olmasın diyorum, bazen, o da
"bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyeler" diyor bazende "ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" diyor...böyle devam etsin beni üzme diyor...
ben bu durumdan memnun değilim, eşine doğum gününde , (sosyal medyadan ) bana yazdığı şiiri doğum günü mesajı olarak eşinin sayfasına yapıştırmış..ben çok üzüldüm bu duruma ...
yani onun ailesine de eşinede çocuğuna da acıyorum, kıyamıyorum; kendi aileme de kıyamıyorum ama nefsime her defasında yenik düşüyorum..
tövbe diyorum ama onu görünce vazgeçemiyorum...her gece ağlıyorum, kendimi yargılıyorum "böyle bir pislik oldun çıktın sen nasıl bir insansın diyorum kendi kendime..önceden kınardın bu tip insanları şimdi sen şerefsizin önde gideni oldun diyorum ...
bitirmek istiyorum ama yapamıyorum canım acıyor..vicdan azabı bir yandan , aşk bir yandan ne yapcağımı şaşrdım..
nolur bi akıl verin ne yapmam lazım ?
Töbe yarabbi sen agzımdan çıkacakları dizginle.Sen hala ne vicdanından bahsediyorsun yahu .Yok çocuklarının iki damla göz yaşına seni siler atarmış.Gerçekten baba olan insan evet evlatlarını hiçbirşeye degişmez ama uçkur düşkünü kişiliksiz insanlar bunu sadece lafta yaparlar.Ne sen annelik kadınlık sıfatına layıksın nede o babalık adamlık sıfatına layık.Hiç utanmıyormusun o sabilerin yüzüne bakınca.Ya kocanın yüzüne nasıl bakıyorsun ya hiç mi kızarmıyor yüzün.Allah aşkına boşanda adam kurtulsun senden.Hergün kendini boynuzlayan bi kadınla olmayı kim isterki.Yazık sizi büyütüp bu yaşa getiren anne babaya.Yazık sizin yüzünüzden perişan olacak o sabilere.Rabbim sizi ıslah etsinyorumları okudum iyi kötü herkese teşekkür ederim.. aslında ben de vazgeçmek istiyorum bu işten
Bence bu hoca dediğin adam seni bir güzel kullanıyor ve duygularınla oynuyor.Sen de bunun farkındasın ama dediğin gibi nefsinin oyununa geliyorsun.Sana tavsiyem ya eşinle devam et yada bitir bu gizli ilişkini.Ne demek böyle devam edelim ?? Ciddiyse ciddi şekilde davransın.metres gibi yatağa atmak ne demek ? Kendini kullandırmışsın bi güzel.karısına da farklı oynuyordur.Eşin adıma çok üzüldüm bu duruma.yazık.
evet ya kendimi kullanılmış bhişssediyorum şuan..
herkeste zaten aynı fikirde bence de bu adam beni kullanıyor.
zaten gelsin bi sosyal medyaya biryandan açık bakıyorum, diycem konuşalım ne olcaksa olsun ya ....canım sıkıldı . ben böyle olcak biri miydim.
evet ya kendimi kullanılmış bhişssediyorum şuan..
herkeste zaten aynı fikirde bence de bu adam beni kullanıyor.
zaten gelsin bi sosyal medyaya biryandan açık bakıyorum, diycem konuşalım ne olcaksa olsun ya ....canım sıkıldı . ben böyle olcak biri miydim.
Töbe yarabbi sen agzımdan çıkacakları dizginle.Sen hala ne vicdanından bahsediyorsun yahu .Yok çocuklarının iki damla göz yaşına seni siler atarmış.Gerçekten baba olan insan evet evlatlarını hiçbirşeye degişmez ama uçkur düşkünü kişiliksiz insanlar bunu sadece lafta yaparlar.Ne sen annelik kadınlık sıfatına layıksın nede o babalık adamlık sıfatına layık.Hiç utanmıyormusun o sabilerin yüzüne bakınca.Ya kocanın yüzüne nasıl bakıyorsun ya hiç mi kızarmıyor yüzün.Allah aşkına boşanda adam kurtulsun senden.Hergün kendini boynuzlayan bi kadınla olmayı kim isterki.Yazık sizi büyütüp bu yaşa getiren anne babaya.Yazık sizin yüzünüzden perişan olacak o sabilere.Rabbim sizi ıslah etsin
şu yorumundan bu konunun fake olduğunu düşünmeye başladım...
hayat herkese gülmüyor işte ne yapayım ? senin ailen iyiyimiş sen rahatsın tabi, ordan oturup yargılamak kolay olsa agerek.
tamam ben tü kakayım isterseniz toprağa göümün taşları alın recm edin (!) beni. anca soğur içinizdeki bu nefret ...
ne yapayım ya ne ?! dedim işte bitircem inşallah bıktım bende ...
Hayır kullanmıyor ikinizde istiyorsunuz evine boşuna gitmiyorsun zira değil mi ? Kullanılmak nedir ya iki bireyin kemdi seçimi kararı adam zorlamı yapıyor tehditmi ediyor konu sahibi herşeyin farkında bilincinde zaten biliyor neyin ne olduğunu
şu yorumundan bu konunun fake olduğunu düşünmeye başladım...
hayat herkese gülmüyor işte ne yapayım ? senin ailen iyiyimiş sen rahatsın tabi, ordan oturup yargılamak kolay olsa agerek.
tamam ben tü kakayım isterseniz toprağa göümün taşları alın recm edin (!) beni. anca soğur içinizdeki bu nefret ...
ne yapayım ya ne ?! dedim işte bitircem inşallah bıktım bende ...
kullanıyor dıyenlerdenım sebebını de soyle acıklamak ıstıyorum erkek sadece sex ıcın gorusmek ıstıyor kadın ıcın sex ıkıncı planda aşık ve vazgecemıyor bana gore evet bu tek taraflı kullanılmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?