• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak

bu kadar dıbındekı bırıyle bunları yasıyorsun..

bu dünyada hıcbıse gızlı kalmaz bunu bil..

çocuğunun yüzüne bakamayacak duruma düşüyorsun..

anlık heveslerle ziyan etme hayatını..

annen zorla evlendırmış, sevgılın zorla karısının yatagında senınle olmuş
ahhh siz zavallılar ne zaman sorumluluk almayı öğreneceksınızz??

Hoca eşinden boşanmayacağına göre, kendi eşiyle biten heyecanı sende bulduğuna göre, en son olarak da eşine hala romantik yazılar gönderdiğine ve eşini sevdiğine göre seninle olan ilişkisi er geç bitecek.
İlk ilişkisi mi olduğunu düşünüyorsun adamın? Kimbilir kaçıncıdır? :31:

Portisol ,

şartlar ne olursa olsun eşinden boşanmalı ve onu artık kandırmamalısın.

ben 5 yıllık evli bir kadınım, annem beni zorla benden 12 yaş büyük birine verdi...ağladım istemedim ama kaderime sonunda boyun eğmek zorunbda kaldım..

Profilinizde eğitim durumunuz lisans , mesleğinizse bankacı olarak gözüküyor. Bu bilgilere göre şu anda gittiğiniz okul ne ile ilgili ?

Aldatmanın bahanesi olmaz. Alıntıladığım kısım sizin bahaneniz gibi duruyor.

Umarım eşinizden hiçbir beklenti içinde olmadan ayrılırsınız.

Son düzenleme:
Ay tövbeler olsun. Sakin kalmaya çalışıyorum.
Ne demek ısrar etti de ben ne yapayım?
Yahu adamın biri sokaktan çevirip gel evime dese "ay ama ısrar ettiii" mi diyeceğiz yani
Karşıdaki ısrar ediyorsa senin de kendi iraden var.
Israrın falan arkasına sığınma lütfen bal gibi de sen de istemişsin gitmeyi
Israr etti birlikte oldum, ısrar etti evine gittim.

Karşı tarafın ısrar gücü varsa senin de karşı koyma gücün var.

Çok üzülüyorum ya :50:

yok haklısınız anlıyorum sizi de... ben her seferinde onu bırakcam bu işe bi son vreceğim diyorum ama onu karşımda görünce yapamıyuorum, ilk aşkım ..ben kimseye bu kadar bağlanmadım kimseyi bu kadar sevmedim inanın....
ben diyorum boşanalım evlenelim onurlu bir şekilde olsun herşey ama o "eşim çocuğu bana bırakmaz, o süt çocuğu diyor...mahkeme ona verir bana vermez diyor... " eşimle beraber olmak hoşuma gitmiyor artık... çocuk olmasa vallahi gözümde yok diyor ve duysanız daha neler neler...

Zorla evlendirilmiş olması eşin sucu mu? Off ya bu konudan cok roman ve cok ban cıkar uğrasamayacağım.
kime sorsan bu hikayelerdeki kişiler hep zorla evlendirilmiş oluyor

Ya adam kocasını aldatan kadın ile ki 2 buluşmada yatmış böyle kadın ile tek işi olur hoş adamda değil ya ne ise zavallısın

Zorla evlendirilmiş olması eşin sucu mu? Off ya bu konudan cok roman ve cok ban cıkar uğrasamayacağım.

Diyelim ki 18 yaşında bir kız var, ki umarım yaşı 18'dir evlendiğinde, umarım daha küçük değildir, umarım bir çocuk gelin daha değildir.
Bir de çok abartmıyayım, 25 yaşında bir erkek var.
Sizce seçeneklerden hangisi aileleri görücü usulü evlilik ayarlama safhasındayken ailesine karşı çıkıp, "Hayır ben, bu kadar yaş farkımız olan, istemediğim biriyle evlenmek istemiyorum!" diyebilecek güce ailesi üzerinde sahiptir?

A) Okuyamamış, herhangi bir geliri olmayan hatta henüz kişiliği bile tam oturmamış kız.
B) Okuyup okumamışlığını bilmem ancak ailesi evlendirdiğine göre bir ev geçindirebilecek kadar para kazanabilen, dolayısıyla kendi hayatını da idame ettirebilecek olan er kişisi mi?

hayır yani bu kadar iradesi zayıf bir insansa biz de eşlere itiraf etmeleri konusunda ısrar edelim de aldatılan tarafları, masum evlatları bunların elinden kurtarmış olalım..

bence biz konu sahibinden daha çok üzüldük, vicdan yaptık.

her şey eski haline dönse bile vicdanına nasıl sığdıracak bilemedim. sigara konumdan da biliyorsun ben ölürüm vicdandan herhalde :53:

Allah korusun ya

Portisol ,

şartlar ne olursa olsun eşinden boşanmalı ve onu artık kandırmamalısın.

ben 5 yıllık evli bir kadınım, annem beni zorla benden 12 yaş büyük birine verdi...ağladım istemedim ama kaderime sonunda boyun eğmek zorunbda kaldım..

Profilinizde eğitim durumunuz lisans , mesleğinizse bankacı olarak gözüküyor. Bu bilgilere göre şu anda gittiğiniz okul ne ile ilgili ?

Aldatmanın bahanesi olmaz. Alıntıladığım kısım sizin bahaneniz gibi duruyor.

Umarım eşinizden hiçbir beklenti içinde olmadan ayrılırsınız.
profil bilgilerimi tanınmamak için öyle yazdım...ünide okuyorum.. çalışmıyorum

Ailen seni neden eşinle ewlenmeniz için bu kadar zorladı??
Amaç neydi?
Neden illa bu adam olucak dedi?
Eşiniz neden sizin onu istemediğinizi ve sewmediğinizi bildiği halde sizi kabul etti?
Ve ayrıca kendini daha ne kadar kullandıracaktın ziyan ediceksin bu adama karşı...
Daha fazla ezik duruma düşme derim...
İğrenç bir hataya düşmüşssün ama daha fazla sürdürme...
Bu pislikten çıkart kendinii..
O adamla her beraber olduğunda çocucun gelsin gözünün önüne..
Onda da ihanet etmiş oluyorsun farkında değil misin ya..
At gözlüğünü çıkart artıkk çıkarr !!!

benim aklıma bu sorular hiç gelmemişti sen neden bukadar zekisin nasıl böyle olunuyo :53::53::53::53:

yok haklısınız anlıyorum sizi de... ben her seferinde onu bırakcam bu işe bi son vreceğim diyorum ama onu karşımda görünce yapamıyuorum, ilk aşkım ..ben kimseye bu kadar bağlanmadım kimseyi bu kadar sevmedim inanın....
ben diyorum boşanalım evlenelim onurlu bir şekilde olsun herşey ama o "eşim çocuğu bana bırakmaz, o süt çocuğu diyor...mahkeme ona verir bana vermez diyor... " eşimle beraber olmak hoşuma gitmiyor artık... çocuk olmasa vallahi gözümde yok diyor ve duysanız daha neler neler...

emin ol daha neler neler de diyecektir. yazık bence senin için çok kötü olacak sonu. en başından beri zevkini sür diyordum ama çoktaaaan aşık olmuşsun dibine kadar. ne yazık ki o senin kadar aşık değil canım, daha kötüsünü söylemek bile istemiyorum şuan. ve çok büyük bir ihtimal de boşanmayacak da karısından. sense elin bağrında kalacaksın bu ilişkinin sonunda. her bakımdan kaybeden olacaksın, üzülüyorum senin için.

Tamam da insanlar her şeyi diyebilir.
Zaten sende gönlü olsa dediği kadar mevlam neylerse eylere bırakmaz senin için çabalar
Madem bu kadar gözden çıkardın her şeyi bir arkadaş yazmıştı unuttum şimdi nickini de rest çek ya boşan ya da bitsin de bakalım ne diyecek
Ama hemen geri çevirme kendini gerekirse 1 hafta 2 hafta bekle bakalım cevabı ne olacak

Senin gerçeği görmenin tek yolu bu gibi.
Bu haldeyken boşanmadan da kabul edeceğini gördüğü bildiği için adam rahata bağlamış artık

Ondan mı sana yazdım dediği şiiri eşinin sayfasına yapıştırıyor???

Sen kendini kandırmaya devam et kim ne derse desin zaten dinlemeye niyetin yok ' nato kafa nato mermer'

evet adam sana o kadar aşık ki yatmak için sırada o kadar bekleyen varken seni seçmiş baksana bu yalan dünyanızda size mutluluklar.

"Eşim beni öğrencisiyle bizim evimizde defalarca aldatmış." yazsan acaba ne yazardı bazı yorumcu arkadaşlar çok merak ettim..

Senin için yazacak bir durum yok, bataklığa saplanmışsın... eşin duyar inşallah, ögrenir de yüklü bir boşanma davasıyla boşanır senden...

merhaba hanımlar,

nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum buraya yazmak doğru mu onu da bilemedim ama akıl akıldan üstündür düşüncesiyle yola çıkarak size derdimi anlatcağım...biliyorum çok kızacak belki linçe maruz kalacağım ama yinede anlatmk istiyorum....

zor da olsa evliliğime alışmış eşime ısınmıştım onun iyi bir insan olması zor da olsa bazı şeyleri aşmamı kolaylaştırdı, başta boşanmak istesemde boşanmak istemedi..zamanla seversin dedi öyle de olduydu en azından ben sevdiğimi sanmışım..
geçen sene ben ben okula başladım... ve ordaki hocama aşık oldum...o da evli onunda ben gbi bir çocuğu var.
ama adamında bana ilgisi olduğunu bilemedim, sosyal medyadan eklediydik birbirmizi birgün öylesine başlayan muhabbet itirafa dönüştü, o bana ben ona ilgimiz beğenimiz olduğunu itiraf ettik...herşey çok çabuk gelişti..

sonra ben malesef nefsime yenik düştüm ve eşimi aldattım. hocama dedim evde buluşmayalım ateşle barut yan yana durmaz sadec cafe de buluşup konuşalım ama adam o kadar ısrar etti ki mecbur kabul ettim, evine gitim ve onla beraber oldum onun evinde yatağında...
ve aylardır beraberiz. onla beraberken çok mutluyum çünkü ilk defa aşık oldum, birini sevdim gönül verdim ama br yandan vicdan azabı kavuruyor beni de onu da..bitirelim diyoruz aradan 1 hafta geçmiyor ki arıyor "özledim" diye... bu mesele yüzünden derslerime bile çalışamıyorum ...
gel boşanalım evlenelim böyle olmasın diyorum, bazen, o da
"bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyeler" diyor bazende "ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" diyor...böyle devam etsin beni üzme diyor...
ben bu durumdan memnun değilim, eşine doğum gününde , (sosyal medyadan ) bana yazdığı şiiri doğum günü mesajı olarak eşinin sayfasına yapıştırmış..ben çok üzüldüm bu duruma ...
yani onun ailesine de eşinede çocuğuna da acıyorum, kıyamıyorum; kendi aileme de kıyamıyorum ama nefsime her defasında yenik düşüyorum..
tövbe diyorum ama onu görünce vazgeçemiyorum...her gece ağlıyorum, kendimi yargılıyorum "böyle bir pislik oldun çıktın sen nasıl bir insansın diyorum kendi kendime..önceden kınardın bu tip insanları şimdi sen şerefsizin önde gideni oldun diyorum ...
bitirmek istiyorum ama yapamıyorum canım acıyor..vicdan azabı bir yandan , aşk bir yandan ne yapcağımı şaşrdım..
nolur bi akıl verin ne yapmam lazım ?
Ne yapacağınız belli. Eşinize ve çocuğunuza bu haksızlığî yapmayacaksınız , hocanızın eşine ve çocuğuna da tabiki.
Sizi eşiniz bu şekilde kandırsaydı ne hissederdiniz?
Çok yanlış bir yol izliyorsunuz , bu şekilde sürdürmeniz çok yanlış.
Bir an önce yanlısinizdan dönmeniz dileğiyle, pek inanmıyorum ama.

benim aklıma bu sorular hiç gelmemişti sen neden bukadar zekisin nasıl böyle olunuyo :53::53::53::53:

Dalga mı geçiyosun anlamadım :51:
Konu sahibi cewaplarsa çok makbul geçicek, harbiden
o sorularımın cewabını merak ediyorum
:97:

sonra nneymiş aıle cınayetı nıye artmış kadın cınayetlerı nıye oluyomus
nıye oluyor acaba
....
olur nıye olmasın

bosuna yorumlar yapıyoruz:( yaptıgın yalnıştan dönmucen 2+2 = 4

Back
X