Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 5 yıllık evli bir kadınım, annem beni zorla benden 12 yaş büyük birine verdi...ağladım istemedim ama kaderime sonunda boyun eğmek zorunbda kaldım..
Profilinizde eğitim durumunuz lisans , mesleğinizse bankacı olarak gözüküyor. Bu bilgilere göre şu anda gittiğiniz okul ne ile ilgili ?
Aldatmanın bahanesi olmaz. Alıntıladığım kısım sizin bahaneniz gibi duruyor.
Umarım eşinizden hiçbir beklenti içinde olmadan ayrılırsınız.
Ay tövbeler olsun. Sakin kalmaya çalışıyorum.
Ne demek ısrar etti de ben ne yapayım?
Yahu adamın biri sokaktan çevirip gel evime dese "ay ama ısrar ettiii" mi diyeceğiz yani
Karşıdaki ısrar ediyorsa senin de kendi iraden var.
Israrın falan arkasına sığınma lütfen bal gibi de sen de istemişsin gitmeyi
Israr etti birlikte oldum, ısrar etti evine gittim.
Karşı tarafın ısrar gücü varsa senin de karşı koyma gücün var.
Çok üzülüyorum ya![]()
kime sorsan bu hikayelerdeki kişiler hep zorla evlendirilmiş oluyorZorla evlendirilmiş olması eşin sucu mu? Off ya bu konudan cok roman ve cok ban cıkar uğrasamayacağım.
Zorla evlendirilmiş olması eşin sucu mu? Off ya bu konudan cok roman ve cok ban cıkar uğrasamayacağım.
hayır yani bu kadar iradesi zayıf bir insansa biz de eşlere itiraf etmeleri konusunda ısrar edelim de aldatılan tarafları, masum evlatları bunların elinden kurtarmış olalım..
Portisol ,
şartlar ne olursa olsun eşinden boşanmalı ve onu artık kandırmamalısın.
ben 5 yıllık evli bir kadınım, annem beni zorla benden 12 yaş büyük birine verdi...ağladım istemedim ama kaderime sonunda boyun eğmek zorunbda kaldım..
profil bilgilerimi tanınmamak için öyle yazdım...ünide okuyorum.. çalışmıyorumProfilinizde eğitim durumunuz lisans , mesleğinizse bankacı olarak gözüküyor. Bu bilgilere göre şu anda gittiğiniz okul ne ile ilgili ?
Aldatmanın bahanesi olmaz. Alıntıladığım kısım sizin bahaneniz gibi duruyor.
Umarım eşinizden hiçbir beklenti içinde olmadan ayrılırsınız.
Ailen seni neden eşinle ewlenmeniz için bu kadar zorladı??
Amaç neydi?
Neden illa bu adam olucak dedi?
Eşiniz neden sizin onu istemediğinizi ve sewmediğinizi bildiği halde sizi kabul etti?
Ve ayrıca kendini daha ne kadar kullandıracaktın ziyan ediceksin bu adama karşı...
Daha fazla ezik duruma düşme derim...
İğrenç bir hataya düşmüşssün ama daha fazla sürdürme...
Bu pislikten çıkart kendinii..
O adamla her beraber olduğunda çocucun gelsin gözünün önüne..
Onda da ihanet etmiş oluyorsun farkında değil misin ya..
At gözlüğünü çıkart artıkk çıkarr !!!
yok haklısınız anlıyorum sizi de... ben her seferinde onu bırakcam bu işe bi son vreceğim diyorum ama onu karşımda görünce yapamıyuorum, ilk aşkım ..ben kimseye bu kadar bağlanmadım kimseyi bu kadar sevmedim inanın....
ben diyorum boşanalım evlenelim onurlu bir şekilde olsun herşey ama o "eşim çocuğu bana bırakmaz, o süt çocuğu diyor...mahkeme ona verir bana vermez diyor... " eşimle beraber olmak hoşuma gitmiyor artık... çocuk olmasa vallahi gözümde yok diyor ve duysanız daha neler neler...
yok haklısınız anlıyorum sizi de... ben her seferinde onu bırakcam bu işe bi son vreceğim diyorum ama onu karşımda görünce yapamıyuorum, ilk aşkım ..ben kimseye bu kadar bağlanmadım kimseyi bu kadar sevmedim inanın....
ben diyorum boşanalım evlenelim onurlu bir şekilde olsun herşey ama o "eşim çocuğu bana bırakmaz, o süt çocuğu diyor...mahkeme ona verir bana vermez diyor... " eşimle beraber olmak hoşuma gitmiyor artık... çocuk olmasa vallahi gözümde yok diyor ve duysanız daha neler neler...
herkesın her guzele ılgısı var
ınan bana kullanılıyosun ınan.... ınann
Ne yapacağınız belli. Eşinize ve çocuğunuza bu haksızlığî yapmayacaksınız , hocanızın eşine ve çocuğuna da tabiki.merhaba hanımlar,
nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum buraya yazmak doğru mu onu da bilemedim ama akıl akıldan üstündür düşüncesiyle yola çıkarak size derdimi anlatcağım...biliyorum çok kızacak belki linçe maruz kalacağım ama yinede anlatmk istiyorum....
zor da olsa evliliğime alışmış eşime ısınmıştım onun iyi bir insan olması zor da olsa bazı şeyleri aşmamı kolaylaştırdı, başta boşanmak istesemde boşanmak istemedi..zamanla seversin dedi öyle de olduydu en azından ben sevdiğimi sanmışım..
geçen sene ben ben okula başladım... ve ordaki hocama aşık oldum...o da evli onunda ben gbi bir çocuğu var.
ama adamında bana ilgisi olduğunu bilemedim, sosyal medyadan eklediydik birbirmizi birgün öylesine başlayan muhabbet itirafa dönüştü, o bana ben ona ilgimiz beğenimiz olduğunu itiraf ettik...herşey çok çabuk gelişti..
sonra ben malesef nefsime yenik düştüm ve eşimi aldattım. hocama dedim evde buluşmayalım ateşle barut yan yana durmaz sadec cafe de buluşup konuşalım ama adam o kadar ısrar etti ki mecbur kabul ettim, evine gitim ve onla beraber oldum onun evinde yatağında...
ve aylardır beraberiz. onla beraberken çok mutluyum çünkü ilk defa aşık oldum, birini sevdim gönül verdim ama br yandan vicdan azabı kavuruyor beni de onu da..bitirelim diyoruz aradan 1 hafta geçmiyor ki arıyor "özledim" diye... bu mesele yüzünden derslerime bile çalışamıyorum ...
gel boşanalım evlenelim böyle olmasın diyorum, bazen, o da
"bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyeler" diyor bazende "ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" diyor...böyle devam etsin beni üzme diyor...
ben bu durumdan memnun değilim, eşine doğum gününde , (sosyal medyadan ) bana yazdığı şiiri doğum günü mesajı olarak eşinin sayfasına yapıştırmış..ben çok üzüldüm bu duruma ...
yani onun ailesine de eşinede çocuğuna da acıyorum, kıyamıyorum; kendi aileme de kıyamıyorum ama nefsime her defasında yenik düşüyorum..
tövbe diyorum ama onu görünce vazgeçemiyorum...her gece ağlıyorum, kendimi yargılıyorum "böyle bir pislik oldun çıktın sen nasıl bir insansın diyorum kendi kendime..önceden kınardın bu tip insanları şimdi sen şerefsizin önde gideni oldun diyorum ...
bitirmek istiyorum ama yapamıyorum canım acıyor..vicdan azabı bir yandan , aşk bir yandan ne yapcağımı şaşrdım..
nolur bi akıl verin ne yapmam lazım ?
Dimi
Bunu bende fark ettim. Guzel olan herkese olgi gosteroyolar
benim aklıma bu sorular hiç gelmemişti sen neden bukadar zekisin nasıl böyle olunuyo![]()