• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak?

Ben konudan birşey anlamadım ya kim kimi aldatmış ? ikiside birbirinimi aldatıyor ne oluyor ?

sen iyi değilsin esmerım, bu aşk için sen nelerden vazgeçtin. sen bıldıgın aldatıyorsun eşini ve o da senı aldatmıs önceden, yanlış hatırlamıyorsam. ...düşüncelerin, yaşam biçimin... her şeyin değişmiş. eşinin tavırları senı bunaltmıs ama ayrılmıyorsun, neden? aklıma gelen tek şey; ailenin yanına dönmek istemıyorsun ve bu şekilde yaşamayı da önemsemıyorsun.

ailenin yanina dönmek istemiyorsun dedin ama evet hem artik istemiyorum hemde onlar zaten gittigim günden beri beni sildiler.. ne Kadar özür dilesemde, kapilarinda yatsamda Kabul etmediler.. bundan gayri bende istemiyorum.. asalayacaklar beni, sürekli diken üstünde olcam, hep kötü bakan gözler, sözler cikacak karsima..

istemiyorum artik bende.. onlar hakli.. eski cilem öldü .. onlarin cilemi öldü.. prenses gibi büyüttükleri kiz öldü..

yalniz olmak istemedigim icin beraberim..

seviyorumda.. en azindan ayni yatagi paylasmaktan mutluyum onunla..baskasiyla düsünemem..

seviyorum degilmi????

peki biriyle beraberken(evlisin yada sevgilisin) baska biriyle telefonlasmak aldatmaya girermi?

tabi ne konustuguna bagli.. peki bu durumda onlar ne konustu ben nerden ögrenicem :14::14:

telefonu kapattıktan sonra adamın yüz ifadesine bak..pis pis sırıtıyorsa bir kadın vardır ve seni aldattığına işarettir..yok şayet canı sıkılmış suratı düşmüşse yine bir kadın vardır ve onunla arası bozulmuştur bu da seni aldattığına işarettir..benim başımdan geçti o yüzden bilirim...iyi gözlemci ol..

ailenin yanina dönmek istemiyorsun dedin ama evet hem artik istemiyorum hemde onlar zaten gittigim günden beri beni sildiler.. ne Kadar özür dilesemde, kapilarinda yatsamda Kabul etmediler.. bundan gayri bende istemiyorum.. asalayacaklar beni, sürekli diken üstünde olcam, hep kötü bakan gözler, sözler cikacak karsima..

istemiyorum artik bende.. onlar hakli.. eski cilem öldü .. onlarin cilemi öldü.. prenses gibi büyüttükleri kiz öldü..

yalniz olmak istemedigim icin beraberim..

seviyorumda.. en azindan ayni yatagi paylasmaktan mutluyum onunla..baskasiyla düsünemem..

seviyorum degilmi????
bilmem gerçekten sevıyor musun, yoksa yalnız kalmak istemeyişinin bir nedeni olarak sevgi sandıgın mı?
orada yapabilecegın bir meslegin yok mu? sonucta oranın dilini, kültürünü her şeyini biliyorsun
bir işe girsen, bır arkadas bulup eve tasınsan? bunları düşündün mü hiç?

Mario zaten genel olarak kadinlardan hoslaniyor..güzel kadin görsün bakiyor.. bende bakiyorum o niye bakmasinda..

bence kizda var bisiler..

bakmak ayrı...bu adam bu kıza boş değil diyormusun...
vhalla ne diyim genel olarak kadınlardan hoşlanıyor bakıyor vs...o zaman sorun etmene gerek yok
çünkü sende biliyorsun ki aldatmaya eğimli...yani er yada geç olur...
marioyu bilmem de macarları iyi bilirim ;) erkeğide kadını dA birbirinden fena..

bence sen kendine güzel bir gelecek kurmaya bak..

bilmem gerçekten sevıyor musun, yoksa yalnız kalmak istemeyişinin bir nedeni olarak sevgi sandıgın mı?
orada yapabilecegın bir meslegin yok mu? sonucta oranın dilini, kültürünü her şeyini biliyorsun
bir işe girsen, bır arkadas bulup eve tasınsan? bunları düşündün mü hiç?

benim zaten bir meslegim ve isim var.. Mario ile ayni sirkette calisiyoruz sadece departmanlarimiz farkli.. onunla zaten bu is yerinde tanistik biz.. 2012 yilinda..

düsündüm, kadin siginma evini bile düsündüm.. hatta burdan tamamen gitmeyi düsündüm ama düsünmek Kadar kolay degl bazi seyler.. sonra pisman olmak istemiyorum.. Mario bana kötü davranmiyor ki.. sadece bikmis durumda..

benim zaten bir meslegim ve isim var.. Mario ile ayni sirkette calisiyoruz sadece departmanlarimiz farkli.. onunla zaten bu is yerinde tanistik biz.. 2012 yilinda..

düsündüm, kadin siginma evini bile düsündüm.. hatta burdan tamamen gitmeyi düsündüm ama düsünmek Kadar kolay degl bazi seyler.. sonra pisman olmak istemiyorum.. Mario bana kötü davranmiyor ki.. sadece bikmis durumda..
guzel bır meslegın varsa neden sıgınma evı düşündün canım? mis gibi bir ev tutardın.. evet, şuan mario denen hayatını çalan, ailenle konusmamana sebep olan adam artık senden bıkmıs ve önemsemıyor.. bu ne demek bılıyor musun? bunun sonu yok demek! şuan karmaşık bır şekilde ilerliyorsunuz ama, enınde sonunda ayrılacaksınız demek! ve enınde sonunda kendını düşünmen gerekıyor demek!
'' kadınları sevıyor'' diyorsun ya hanı? şuan belkı ayrılmıyor senden, ama başkasından cıddı anlamda hoslandıgı zaman ayrılacak senden
ve sen o zaman tamamen boslukta olacaksın
o zaman ne yapmayı planlıyorsun? bu ilişkinin sonunu düşünmüşsündür heralde
değil mi ?

guzel bır meslegın varsa neden sıgınma evı düşündün canım? mis gibi bir ev tutardın.. evet, şuan mario denen hayatını çalan, ailenle konusmamana sebep olan adam artık senden bıkmıs ve önemsemıyor.. bu ne demek bılıyor musun? bunun sonu yok demek! şuan karmaşık bır şekilde ilerliyorsunuz ama, enınde sonunda ayrılacaksınız demek! ve enınde sonunda kendını düşünmen gerekıyor demek!
'' kadınları sevıyor'' diyorsun ya hanı? şuan belkı ayrılmıyor senden, ama başkasından cıddı anlamda hoslandıgı zaman ayrılacak senden
ve sen o zaman tamamen boslukta olacaksın
o zaman ne yapmayı planlıyorsun? bu ilişkinin sonunu düşünmüşsündür heralde
değil mi ?

ayrilirsam ondan Burda kalmanin bir anlami yok.. ayni ülkede ama baska bir sehire gitmekti düsüncem o yüzden kadin siginma evine gidip yardim almak istedim.. ama sonra ciddi anlamda yardima ihtiyaci olan, anne olan kadinlari görünce tabiki gitmedim oraya..

ben onun beni sevmesini istiyorum, eskisi gibi.. :14:

ayrilirsam ondan Burda kalmanin bir anlami yok.. ayni ülkede ama baska bir sehire gitmekti düsüncem o yüzden kadin siginma evine gidip yardim almak istedim.. ama sonra ciddi anlamda yardima ihtiyaci olan, anne olan kadinlari görünce tabiki gitmedim oraya..

bir insan eşinden bıktıysa tekrar onu sevebılecegıne ınanmıyorum. heyecan gitti, aşk gıttı, sevgı gıttı.. bunlardan hangısı gelır bu saatten sonra gerı?
canım, kendını kandırıyorsun
sonunuz yok inan bana. siz evlenınce dünyanın en mutlu çifti olursunuz dıye düşünmüştüm hep!
ama huylu huyundan vazgeçmez. yani nereye kadar gıder bu iş...

hem bıldıgım kadarıyla kadın sıgınma evlerınde sadece belırlı bır süre kalınıyor, sen oraya gıtmek yerıne bu zaman sürecınde paranı ıyı bırıktır bence:34:
üzüldüm senın adına samımı söyluyorum, ama sende kendını düşünmeye başlasan ıyı edersın
bu gidişle sonun iyi olmayacak gıbıme gelıyor çünkü.

Benim anladığım sağlıklı mutlu bir evlilikten artık geçtin daha iyi bir seçeneğin olmadığı için marıoyla aynı evi ve aynı yatağı paylaşıyorsun.
Belki de haklısın özel durumlarından dolayı.
Boşver böyle gitsin bir süre eşin evi terkedene kadar belki.

kizlar aldatan bir insan, kendi karaktersizliginden mi aldatiyordur yoksa gercekten karsindaki insan yüzünden mi? yani aldattigi insan yüzündenmi?

yani aldatilan aldatan Kadar suclu mu sizce?

Bu dediginizi kendini ERKEK sanan bazi sahislar tarafindan tamamen yedikleri haltlara kilif uydurmak icin soyledikleri birsey..

bu tamamen kendi istek ve arzularıyla, karakteriyle, heyecan aramasıyla alakalı. tabii ki karşı tarafta ayartabilir ayartmaya çalışabilir ama buna karşılık veren buna zaten her zaman meyili olan biridir.

canım senin konunu taa mario ile evlenmeden/kaçmadan öncesinden biliyorum. çok şeylerden vazgeçtiniz bir sürü şey atlattınız. eski konularını aç tek tek oku neler yapmışsın neler hissetmişsin zamanında.

ama tatlım ben sana çok kızıyorum. o adam kimse yokken yanındaydı senin. hep destek oldu. abinden babandan dayak yedi yine dönüp gitmedi. elinden tuttu birlikte olmak için çabaladı. sen o kadar çok sevdin ki ailene arkanı döndün onunla bir hayat seçtin. sana kızıyorum çünkü onunla evlendikten sonra gerçekten çok değiştin. benim burda yazılarını okuduğum kız dimdik çok güçlüydü.

ailenden ilk ayrıldığın dönemde rh halin çok değişti ki bu normal hatta mario da elinden geldiğince destek oluyordu sana. ama üzerinden kaç ay geçti kuzum sen hala kendine gelmedin. haliyle adam da sıkılmaya bunalmaya başladı. hiç nefes aldırmadın adama. hatta her problemde kendin de yazdın adama şunu yaptım yazık hala alttan alıyor diye yalan mı?

senin şimdiye kadar çoktan toparlanman gerekşrdş ki yuvayı ayakta tutan sen olmalıydın. adama türlü ruhsal sıkıntı çıkarıp sonra burda sızlanman beni çok kızdırıyor tatlım. bak şimdi arada görmemişim bir de aldatmışsın yakıştı mı sence size? benim tanıdığım aşk böyle birşeyi kendine yakıştırmazdı ne oldu size demiyorum çilem ne oldu sana? toparlanamadın bir türlü??? bir türlü ben ne yapıyorum demediğin gibi saldın gitti....

aklını başına almazsan hayatın boyunca pişman olacağın çok büyük bir hata yapacaksın. kendine gel. toparlan. 2 ay kimseyle görüşme mümkünse işe bile gitme eşinle de görüşme sonra çıkın tatile ve kendince kararlar al. hayatını en baştan kur...

kizlar aldatan bir insan, kendi karaktersizliginden mi aldatiyordur yoksa gercekten karsindaki insan yüzünden mi? yani aldattigi insan yüzündenmi?

Belki bazıları bana kızacak ama, ben aldatılanda da suç buluyorum.
Elbetteki bir takım şeylerin eksikliğini gidermek için karşı tarafı aldatmak çok ama çok kötü bir şey.
Kimse eksiksiz değil elbette ama, o son anda hani karşı taraf gelir sen de şöyle şöyle yapmasaydın der ya...İşte o andan bahsediyorum.
Bir şeyler eksik diye aldatmak, sonra af dilemek yada terk etmek değil mesele.
Bir laf vardır bir yapana bak bir de yaptırana.
Bir arkadaşım var, o da aldatıldı.
Kocası, her gün neredeyse çiçekle, hediyeyle gelen bir insan ama kız da, bir tartıştılar mı evi kötü terk ederdi. Yemekmiş ürkütmüş hak getire...ki evde oturuyor bu kız. Durmadan arar, adam hiç bir şey yapmadığı halde bağırır çağırır telefonda...kaç kes şahit olduk arkadaşlarla..Bir sabah kahvaltı hazırlamaz, öğlenden önce kalkmaz. Kendine bakmaz, saldım çayıra hesabı..
Bu kızı eşi aldattı. Kız affetti ama ne adam eski adam ne de kız.Kimse kimsenin hizmetçisi yada kölesi değil ama evliliğin yada ilişkinin getirdiği bir takım sorumluluklar var. Sürekli nerdesin diye aramak, üzerine düşmek de sıkar karşı tarafı.benim arkadaşım bunu yaptı.
Hak etti mi; asla hak etmedi.
Ama bu şekilde davranmasaydı böyle olmazdı.
Her gün buraya birileri yazıyor aldatıldım vs diye.
Hep mükemmel insan kendileri, ama karşı taraf suçlu... Elbette mükemmel olan vardır, onları ayrı tutuyorum.
Sözün özü: Bir yapana bir de yaptırana bakacaksın.
Nasıl ki tek taraflı olarak birini yargılayamazsak birinin lafıyla, birinin aldatılmasıyla ilgili olarak da karşı tarafa tü kaka diyemeyiz.
Ama asla aldatan kadar suçlu değildir diğer taraf.
En azından sadakatini yitirmemiştir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba,

karşısındaki insan diğerini silah zoruyla hayatında tutmuyorsa tamamen kendi karektersizliği olduğunu düşünüyorum.
Git , çık kardeşim hayatından aldatacak seviyeye gelmişsen yalan mı? Hem karnım doysun hem pastam dursun mantığının(!) getirdiği karaktersizlik bene bu.

Belki bazıları bana kızacak ama, ben aldatılanda da suç buluyorum.
Elbetteki bir takım şeylerin eksikliğini gidermek için karşı tarafı aldatmak çok ama çok kötü bir şey.
Kimse eksiksiz değil elbette ama, o son anda hani karşı taraf gelir sen de şöyle şöyle yapmasaydın der ya...İşte o andan bahsediyorum.
Bir şeyler eksik diye aldatmak, sonra af dilemek yada terk etmek değil mesele.
Bir laf vardır bir yapana bak bir de yaptırana.
Bir arkadaşım var, o da aldatıldı.
Kocası, her gün neredeyse çiçekle, hediyeyle gelen bir insan ama kız da, bir tartıştılar mı evi kötü terk ederdi. Yemekmiş ürkütmüş hak getire...ki evde oturuyor bu kız. Durmadan arar, adam hiç bir şey yapmadığı halde bağırır çağırır telefonda...kaç kes şahit olduk arkadaşlarla..Bir sabah kahvaltı hazırlamaz, öğlenden önce kalkmaz. Kendine bakmaz, saldım çayıra hesabı..
Bu kızı eşi aldattı. Kız affetti ama ne adam eski adam ne de kız.Kimse kimsenin hizmetçisi yada kölesi değil ama evliliğin yada ilişkinin getirdiği bir takım sorumluluklar var. Sürekli nerdesin diye aramak, üzerine düşmek de sıkar karşı tarafı.benim arkadaşım bunu yaptı.
Hak etti mi; asla hak etmedi.
Ama bu şekilde davranmasaydı böyle olmazdı.
Her gün buraya birileri yazıyor aldatıldım vs diye.
Hep mükemmel insan kendileri, ama karşı taraf suçlu... Elbette mükemmel olan vardır, onları ayrı tutuyorum.
Sözün özü: Bir yapana bir de yaptırana bakacaksın.
Nasıl ki tek taraflı olarak birini yargılayamazsak birinin lafıyla, birinin aldatılmasıyla ilgili olarak da karşı tarafa tü kaka diyemeyiz.
Ama asla aldatan kadar suçlu değildir diğer taraf.
En azından sadakatini yitirmemiştir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim terapistimde benzer şeyler söylemişti 2 tür aldatma vardır biri tamamen aldatının kendisiyle alakalı problemiyle alakalıdır..

Diğeride bazen partnerle alakalıdır diye..yani sizin örnekte olduğu gibi partner buna iter..

Ama benim gözümdede asla aldatılan aldatan kadar suçlu olamaz..evet insan evliykende bir başkasına aşık olabilir o zaman bunu eşiyle paylaşıp boşanır ve sonra ne yaşıyacaksa yaşar..

ESmerimSin gerçekten bu evlilik mükemmel değil hoş hangimizinki dört dörtlük fakat karekterimizi değiştirmiyor eşlerimiz..sen bundan 3 sene böyle miydin acaba merak ediyorum. .geçenlerde evden gitti alkole sarıldın,gitti tatile sende başka şeyler oldu ve bunları artık doğal görüyorsun. .bu adam gidecek sen ne yapacaksın o zaman neye tutunacaksin,bence bunları düşün aldatılmiyorsun belki şuanda ama güzel kadın görünce bakar diyorsun yarın onlara his beslerse ne yaparsan yap kalmaz

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Seni seviyor ki hala yaninda, yataginda. Boyle seyler dusunme tatlim. Boyle dusundugun icin aranizda sogukluk mesafe oluyor. Elin adami sevmese, gercekten bikmis olsa bir gun durmaz.

Back
X