• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak?

uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti

onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..

bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..

onunki aldatma değil ama senin ki.
:1::1:
yorumu sana bırakıyorum
:ssz:

O aldatmak mı bu aldatmak mı diye vicdanınızı temize çıkarmaya çalışmayın ,başkasını aklından geçirip hayaller kurmak bile aldatmaktır işte ötesine ayrıntılara takılmayın.Siz zaten kafayı başkasına yorarak aldatmışsınız.

Bence kendi karaktersizliğinden çünkü madem karşında ki kişinin tavırlarından ilgisizliğinden veya davranışlarından memnun değilsin ayrılırsın sonra kiminle yoluna devam etmek istersen edersin.
Ama diğer türlü tamamen karaktersizliktir ...

O aldatmak mı bu aldatmak mı diye vicdanınızı temize çıkarmaya çalışmayın ,başkasını aklından geçirip hayaller kurmak bile aldatmaktır işte ötesine ayrıntılara takılmayın.Siz zaten kafayı başkasına yorarak aldatmışsınız.

insan zaten baskasını hayal ediyorsa herşey bitmiştir. bunu devam ettirmesi ihanetin devamıdır. katılıyorum sana tatlım

bence kişinin kendi karakteriyle alakalıdır
karşıdaki nasıl olursa olsun anlaşamıyorsan yada sevmiyorsan önce ayrılmalısın bence
sonrada canın kiminle istiyorsa onunla olursun
bence aldatmak açgözlülüktür, kişinin kendisine saygısızlığıdır
ve bence aldatan kendini aldatıyordur...

Son düzenleme:
karşı tarafta sorun varsa ayrılırsın, aldatmazsın. aldatmanın aldatılan yüzünden olduğu düşüncesi acizlerin savunması olabilir ancak.

hey pardon ama ben aldatiliyorum Imdat demedim ki :20::20:

son zamandir bu aldatma olayi cok fena kafami kurcaliyor..tamam mi..
ve bu salak kiz ikimizin ortak arkadasiyken neden önce marioyu ariyor.. illa huzur kaciriyor..
marionunda agzi 5karis.. bilmiyorum aldatildim mi, (bu kiz icin demiyorum) ama diyorum acaba benim yüzümdenmi?? hatali benmiyim??

ben kendi olayimi marioyu degil karsi tarafi aldatmis gibi görüyorum..
karsi tarafi kandirdim ben, marionun durumdan haberi bile yok..

ben cocugu aradim, bulustuk, birseyler ictik, yalanlar söyledim, sonrada sarilip ayrildik.. belki hic masum bir durum degil ama duygular masumdu, sadece cok yalnizdim..birine ihtiyacim vardi cocukla cinselligin csi bile konusulmadi.. cinsel cekim bilmem ney fln olmadi..

Actigin konu icerikten bagimsiz. Ben sohbet olsun diye soruyor heralde dedim. Sen biraz ayri kalsana sevgilinden. Hayatinin merkezine onu oturtmussun geri kakan her seyi silip atmissin. Boyle sonun iyi degil. Aldattiysa aldatti. Ogrenirsen gerekeni yaparsin. Boyle dusunulmez ki oturup ya..

Actigin konu icerikten bagimsiz. Ben sohbet olsun diye soruyor heralde dedim. Sen biraz ayri kalsana sevgilinden. Hayatinin merkezine onu oturtmussun geri kakan her seyi silip atmissin. Boyle sonun iyi degil. Aldattiysa aldatti. Ogrenirsen gerekeni yaparsin. Boyle dusunulmez ki oturup ya..

kendisi sevgilim degil.. nikahli esim..

kendisi sevgilim degil.. nikahli esim..

Fark ne? Hickimse icin yipranmaya degmez boyle ayni evin icinde de yasasan kendi hayatina bak. Aldatirsa zaten anlarsin.

Ayrica sen de bir seyler yasamissin. Belki de birbirinize bu tarz ozel alanlar taniyabilirsiniz. Acaba kendi yasadigindan dolayi karsindakini suclama psikolojisine mi gecmeye calisican burdan merak ettim. Gercekten unut ve onune bak. Kafani takarsan boyle hasta olursun. Ortada bir sey yok cunku.

Fark ne? Hickimse icin yipranmaya degmez boyle ayni evin icinde de yasasan kendi hayatina bak. Aldatirsa zaten anlarsin.

Ayrica sen de bir seyler yasamissin. Belki de birbirinize bu tarz ozel alanlar taniyabilirsiniz. Acaba kendi yasadigindan dolayi karsindakini suclama psikolojisine mi gecmeye calisican burdan merak ettim. Gercekten unut ve onune bak. Kafani takarsan boyle hasta olursun. Ortada bir sey yok cunku.

beni eskisi gibi sevmiyor o yüzden böyle düsüncelere kapildim ..

eskiden canim sakiz istese, gece 2demez bulur getirirdi, benzinciye giderdi, istasyona giderdi bir sekilde bulurdu.. ama simdi saatimi kurarmisin dedigim de iki Saat yalvarmam gerekiyor..

kizlar aldatan bir insan, kendi karaktersizliginden mi aldatiyordur yoksa gercekten karsindaki insan yüzünden mi? yani aldattigi insan yüzündenmi?

yani aldatilan aldatan Kadar suclu mu sizce?

Hic kimse aldatilmayi hak etmiyordur bence.. Aldatma tek tarafliysa karaktersizlik konusu da tek taraflidir. Bana gore.

beni eskisi gibi sevmiyor o yüzden böyle düsüncelere kapildim ..

eskiden canim sakiz istese, gece 2demez bulur getirirdi, benzinciye giderdi, istasyona giderdi bir sekilde bulurdu.. ama simdi saatimi kurarmisin dedigim de iki Saat yalvarmam gerekiyor..

Evlilik bunun adi esmerim korkulacak bir sey degil.:34:

uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti

onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..

bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..

onunki aldatma değil ama senin ki.
:1::1:
yorumu sana bırakıyorum

Deminden beri bunu arıyordum ben de, aldatma mevzusu dönünce okumadan inanmayayım dedim, yazıyı okuyunca şok oldum.
Vah ki ne vah böyle evliliğe. Bitmesi çok münasip olmuş:ssz:

Son düzenleme:
Back
X