- 9 Aralık 2023
- 5
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi akcabardak35
-
P.kları yerken bi yandan da neden kurulu düzeninden olmak istesin ki?Merhaba arkadaşlar. Evli bir erkek yillar sonra eski sevgilisiyle neden cinsel içerikli mesajlasir? Yolunda gibi gözüken, eşinden ilgisini esirgemeyen, düzenli cinsel hayatı olan bir erkek eski sevgilisiyle niye sapık supuk mesajlasip mast. yapar? Yakalaninca da boşanmamak için yapmadığı kalmaz.Anlam veremiyorum.
beyefendiler sıkılıyormuş(!) heyecan istiyorlarMIŞ. Aldatmanın affı olmaz, aldatma kadında yapsa erkekte yapsa ahlaksızlıktır BOŞAN affedersen cesaret gelir sürekli aldatır üstelik yakalanmaz artık profesyonelleşir. Boşanmak istemeyen erkek kıracak k'çını oturacak evinde.Merhaba arkadaşlar. Evli bir erkek yillar sonra eski sevgilisiyle neden cinsel içerikli mesajlasir? Yolunda gibi gözüken, eşinden ilgisini esirgemeyen, düzenli cinsel hayatı olan bir erkek eski sevgilisiyle niye sapık supuk mesajlasip mast. yapar? Yakalaninca da boşanmamak için yapmadığı kalmaz.Anlam veremiyorum.
Yapıştı kene gibi ama ben tiksindim,midem bulandi. Mesajlasarak kendini tatmin ederken yakaladım. Tanımamışım hiç. Dönme niyetim asla yok. Kesinlikle boşanma niyetindeyim.Aldatmadir. Sen ne yapmayi dusunuyorsun bosanicak misin
Hem sis yanmasin hem kebab. Buradaki kadın evli olduğu siz misiniz , mesajlastigi eski sevgili mi sizsiniz ?Merhaba arkadaşlar. Evli bir erkek yillar sonra eski sevgilisiyle neden cinsel içerikli mesajlasir? Yolunda gibi gözüken, eşinden ilgisini esirgemeyen, düzenli cinsel hayatı olan bir erkek eski sevgilisiyle niye sapık supuk mesajlasip mast. yapar? Yakalaninca da boşanmamak için yapmadığı kalmaz.Anlam veremiyorum.
Ayakta uyuyan eş benim.Hem sis yanmasin hem kebab. Buradaki kadın evli olduğu siz misiniz , mesajlastigi eski sevgili mi sizsiniz ?
Ooo çok üzüldüm. Zaten inanmamissiniz. İnşallah çocuk yoktur da hemen bosarsin hassiyetsizi o da 31 ceksn dursunAyakta uyuyan eş benim.
Sen aynısını yapsan eşin bu aldatma mı değil mi acaba diye düşünür mü sence?Yapıştı kene gibi ama ben tiksindim,midem bulandi. Mesajlasarak kendini tatmin ederken yakaladım. Tanımamışım hiç. Dönme niyetim asla yok. Kesinlikle boşanma niyetindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?