aldatmaya meyilli mi ?

adana1301

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
334
2
96
Adana
kızlar bu konuda çelişkilerim var eşimin işten dönüşünü balkonda bekliyordum geldi güzel kısa bi muhabbet ondan sonra pat diye konuyla alakasız ya dedi yan komşunun kızı da görünmüyor bayadır şimdi bütün aile yoktu evde uzun süredir eşim niye yan komşunun oğlunu kocasını ne bilim o kız dışında başka birini sormuyorda onu soruyor bozuntuya vermedim tabi onlar tatilde ya canım dedim hııııı dedi bi keresinde de bayağı oldu buna eşim gece çalışıyordu benm de arayasım tuttu gece 11 i geçiyordu teli yarım saate yakın meşgul çaldı vazgeçtim bende aramaktan bu böyle üst üste bi kaç gün devam etti hemde aynı saatlerde meşgul çalıyordu artık dedimki seni dün aradım bi şey sorcaktım telin meşguldü dedim öteki aradığım günlerden bahsetmedim ve tahmin edersinizki o telefon bi daha meşgul çalmadı eşim evde telefonunu saklamaz ne bilim sosyal paylaşım sitesinin şifresini bilirim ama bi markete ki market nereyse 3 dk bile mesafede değil bize bi gittimi yarım saat gelmez manava da gittiğinde öyle o da yakın bize denemek için ararım sanki bi şeyi unutmuşumda şunu da al hayatım derim teli meşgul değil tabi şak diye açar şimdi ben ne düşünmeliyim aldatmaya meyilli mi aldatıyor mu durum ne?

Şimdi durum bana biraz şüpheli geldi. Yani adam hem suçsuz olabilir siz çok huylanmış olabilirsiniz ama altında bişeyde olabilir. Komşu kızı olayı biraz rahatsız edici ama yinede art niyetli olmayabilir. Şu devamlı meşgul olayı biraz gıcık ama bunu öğrenebilirsiniz isterseniz yani hangi numarayla konuştuğunu yöntemini söyleyebilirim?

normalde günah alıyorsunuz derim böyle diyenlere ama hepsini birleştirdiğinizde bunu böyle düşünmekte haklısınız. yalnız şöyle bir şey var, eğer birliktelerse kızın nerede olduğunu bilir kendisi diye düşünüyorum. size sormasına bir gerek kalmaz. çünkü manava ya da markete gidişlerinde kızla görüştüklerini varsayıyorum uzun sürmesi ile alakalı, e onu arıyor diyelim meşgulken de. e o zaman niye size komşunun kızının nerede olduğunu sorsun? bir tek bunu anlayamadım.

meyilli olması da market ve telefon olayını açıklamıyor, aldatırsa mantıklı oluyor. ama onun mantığını da sorusu bozuyor.

Son düzenleme:

şüpheler hat safhada ben sürekli çocuklarım için planlar yaparım ilerde şöyle böyle olmalı diye bana hiç katılmaz hayırlısı der bitirir acaba evlilikten mi sıkıldı bigün bitmesini mi istiyor anlamadım ya sanki bigün bitcekmiş gibi

Bi gün markete gittiğinde takip etseniz? :26:

şimdi şüphelendirmemek için olabilir işte tamda böyle düşünüm diye ya bana sordu kızı ilişki yaşasa bana sorar mı ayktırı mı demem için olabilir birincisi bu ,ikincisi o kızla hiç alakası olmasa bile demekki başkalarını gözü görüyor bu da aldatmaya meyili var diyeceğim kadar ciddi mi

İnsanların bazen psikolojik olarak bunaldığı dönemler olabilir kendi içinde belki onları bu şekilde düşünmeden konuşarak yansıtıyodur size. Bu bazen aldatmaya da meyillendiriyor şanslı olanlar bunu öğrenebiliyor ama siz yinede çok üstüne gitmeyin normal yaşam tarzınızı tavrınızı bozmayın derim. Ayrıca eşinizin telefonundan SİFRE yazıp 2222 ye yollarsanız(bazen ilk seferde işlem gerçekleşmedi diyor bikaç kere göndermeniz gerekebilir ard arda) gelen şifreyle turkcell in sitesinden bireysel bölümünde gelen şifreyle ve telefon numarasını girip o saatte hangi numarayla konuştuğunu öğrenebilirsiniz kaç dk konustuğunu vs :) belki içinizi rahatlatır :)

bence ciddi değil çünkü mesela erkek arkadaşımın evinin karşısında oturan genç bir çift var. bir de ufak oğulları var. kadını ben hiç görmedim neredeyse kapıları ben açmadığım için, geçen gün otururken bana dedi ki "ya bu kadın hiç görünmüyor" ben de dedim "adam öldürüp gömdü herhalde korku filmlerindeki gibi". ama başka hiçbir şüpheli hareketi yok mesela. siz diğerleriyle birleştirdiğiniz zaman o soru sizi şüphelendirmiştir. eşiniz mesela sigara içiyor mu? ya da bu sizi rahatsız eder mi? sizden gizlice belki çıktığında sigara içiyor olabilir. böyle şeyleri bir iyi düşünün. ya da bir gün markete diye çıktığında çaktırmadan arkasından çıkın.

eşim sigara içmez biz evlendikten sonra niye önce değilde sonra bunu da hiç anlamam biraz geçmişteki bi ilişkisinden bahsetti bi kavga anında bi kızı çok sevmiş askere bbile geç gitmiş onun yüzünden ama ailesi istememiş bizimki anlayacağınız deli divaneymiş babasından kocaman insan dayak yemiş yani bu boyutta bi sevgi hıııı dedim beni yaralamak için böyle söylüyorsun ama geçenlerde kaynanamgile gittiğimizde eşim yoktu dışarı çıkmıştı laf lafı açtı konu birden eşimden dinlediğim olaya geldi kızım dedi bi şey anlatıyordu kaynanam o yüzden anlatmadık ona sevdiğindende yeni ayrılmıştı falan diye hönkkkkkkkkkk dedim kafa attı benm pervasızca anlatılan şeye bakar mısınız ya dedi geçmiş geçmişte kaldı tabi dedi kaynanam acaba bilmiyorum aşkı mı depreşti benmle onu mu karşılaştırı oldu da sıkıldı evlilikten ya da evlilik monotonlaştı ki daha beş yılımızı yeni bitirdik ama iki bebişimiz var nerdeyse peşpeşe oldular

Valla şöyle söyleyim iş gereği telefonda 1.5 saate kadar konuşmam gerektiği oluyor tabi eşinizi bilemeyeceğim çok da sık arayanım oluyor maalesef
Bir de ben de markete falan gittiğimde sebepsiz banka oturur sigara falan yakarım benim de yarım saati bulur yani gelmem yakında olmasına rağmen ne bileyim seviyorum öyle oturup düşünmeyi
Belki sizin eşiniz de böyledir?
Komşu kızını neden sormuş onu bilemedi belki laf olsun diyedir

anneme de birazcık çıtlattım tabi detaylı değil geçmişte ben üniversiteyi yarım bırakmıştım annem bak gördün mü dedi hayatın neler getireceği belli olmaz şimdi bi sorun çıksa ayrılsan ne kadar zor ama okuluna devam etseydin güçlü bi kadın olurdun düşündüm haklı gelecek korkuttu beni yani ders çalışmaya başladım eğer başıma böyle bi şey gelirse diye iki evladım var güçlü olmam lazım onlar için işte böyle bi psikolojiyle geziyorum baya bi zamandır

anladım üst üste sıkıntı yaşamışsınız. bence en iyisi birisi önermiş aradığı numaraya ve markete nereye gidiyor ona bakmak. içinizi rahatlatacaktır diye düşünüyorum.

telin meşgul olduğunu bildiğimi öğrendiği zaman telefonu artık meşgul olmamaya başladı ha bi de şöyle der marketten manavdan döndüğünde ben sormadan ki sormam zaten bilmem ne abinin de yanına uğradın falan kimseyle karşılaştımvs

Ben eşinizden şüphelenmedim nedense ama en iyisini siz bilirsiniz sizin eşiniz sonuçta anormal bir durum var diyorsanız vardır, takibe alın

teşekkür ederim denicem

umarım dediğiniz gibidir çünkü eşimi seviyorum ve ayrılık fikri kanımı donduruyor

Laf arasında ben de saçma gereksiz şeyler sorarım bazen sonra bir de unuturum belki o da böyle bir şeydir hem yukarıda bir arkadaş yazdım hatırlayamadım şimdi komşu kızıyla ilişkisi olsa size sormaz ki aksine kaçar ordan erkekler o kdar karmaşık yaratıklar değiller hemen ortalığı paniğe verme canım annene anlatman falan zor durumda bırakır seni

anneme tabi detaylı anlatmadım ama gelecek için kaygılandım doğrusu yani bütün bu olanlar beni mutlu aşk rüyamdan uyandırdı ya bigün başıma gelirse ne yaparım evli kalamam onunla acı da olsa bitcek mecbur ama öte yandan iki evladım var maddi manevi güçlü olmam lazım bunca yıldan sonra geçmişte yarım bıraktığım eğitimime dönmeye karar verdim aynı bölüm ya da aynı okul olmasa bile gönül isterki olsun başka bi bölümde olsa devam edicem çocuklarım için ve bu ihtimal bigün başıma gelirse diye ama umarım gelmez sevgim büyük çünkü yıklırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…