- 3 Şubat 2018
- 25.846
- 111.170
- 598
Ben de önceden kaç kişi için burda yazmıştım nasıl sakin kalıyorsunuz, kafasını kırarım demiştim. Gözümden o iki damla ile tüm sevgim akıp gitti
Yalnis anlamayin lütfen. Ben hesap sorar gibi "nasıl sakin kalıyorsun" demem zaten. Yaşadığınız hayal kırıklığını tahmin edebilemiyorum bile. Esinizin bencilliği tavan yapmış. Sanki cinsellik sadece ona. Sağlık sorunlarınız var ve beyefendi pipisinin derdine düşmüş hemen. Ben kırılsam sessizlige bürünürüm genelde sizin gibi, ama sinirli halim de başkasına benzemiyor. Kırıp yakarım bir daha da arkama bakmam. Dışardan konuşmak her zaman kolay oluyor. Ben size şimdi burdan "hemen bosan" desem cok kolay tabi. Ama bence siz herseyi kendiniz icin belgelendirin. Ama oraya gitmesine de gideceğini fark etseniz engel olun. Birseylerlere bulaşıp sizin evinize gelmesin. Gideceği varsa da çantasını alıp çıksın, çünkü bir daha öyle kolay giremez. Insanlar böyle şeyleri kendine nasıl yakıştırıyor asla anlamıyorum. Sizin adınıza gerçekten üzüldüm. Allah sabır versin