Akşam konuşacağım bakalım niyeti anlaşılır as çokBahane buluyorsunuz. Aileler mi karar verecek ne yapacağınıza? İstemezseniz karıştırmazsınız.
En fazla fikir beyan edebilirler, fazlasına siz müsaade etmiş olursunuz ancak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam konuşacağım bakalım niyeti anlaşılır as çokBahane buluyorsunuz. Aileler mi karar verecek ne yapacağınıza? İstemezseniz karıştırmazsınız.
En fazla fikir beyan edebilirler, fazlasına siz müsaade etmiş olursunuz ancak.
Teşebbüs aşamasında akşam konuşayım diyorum niyeti belli olurŞimdi aldattı mı aldatmadı mı yoksa rol mu yapıyor ? Ya da sadece teşebbüs mü etti? Esini sen bizden daha iyi tanirsin emin degilsen izle her hareketini ama tavsiyem kesinleşirse kanıtını alıp o adam kılıklıyı kapinin önüne koy
Ohoooo dunyadan bi habersin valla en asagisi 350-400Onlara da mı zam geldi.![]()
Bacım, ДевамкеKadinlar klubunu seviyorum ahahhahahah
Demiş ya 150 verdim 80 geldi diye.Bacim 70 liralik eskort mu var bu devirde..............
Daha gitmedi listesinde yapılanları siliyor. Bunun ki yazılı duruyor.Bacım, Девамке
Demiş ya 150 verdim 80 geldi diye.
Eskortlar pahalli olabilir ama kenar mahallelerden,orta yaş üstü hayat kadınlarının sanmiyorum çok yüksek miktar isteyeceklerini. Arayan bulur heralde bütçesine göre bi yer
Ahahhahah айпсйн хэр турлуBacım, Девамке
Eskortlar pahalli olabilir ama kenar mahallelerden,orta yaş üstü hayat kadınlarının sanmiyorum çok yüksek miktar isteyeceklerini. Arayan bulur heralde bütçesine göre bi yer
Bunu takvime mi yazmis peki gidecegi gun yaziyormuDaha gitmedi listesinde yapılanları siliyor. Bunun ki yazılı duruyor.
Gitmemesi sizin için ne değiştirecek?Daha gitmedi listesinde yapılanları siliyor. Bunun ki yazılı duruyor.
Eskort yazmis ama telefonaBacım, Девамке
Yok takvim değil tlf not defteri kısmına yazıyor günlük yapılacakları, yapılanları da siliyor listedenBunu takvime mi yazmis peki gidecegi gun yaziyormu
Ben de pek çok şeyin notunu tutmayı severim. Ama okunsun istemediğim şeyleri ya da isimleri Türkçe anlamıyla Kiril alfabesinde yazarım.
Bunun gibi: кадынлар кулубуну севиёрум
Böylece bakan russa da anlamaz, turkse de translateye de tutsa anlaşılır bişi çıkmaz. Zaten bu yazıları harf harf çevirene kadar insanın göbeği çatlar
Not alma aliskanligi olan ama insanların görmesinden cekinenlere tavsiye ederim. Harfleri öğrenmesi iki gününüzü almaz![]()
Belki yapti ama senin gordugunden emin olmak icin inatla silmiyorYok takvim değil tlf not defteri kısmına yazıyor günlük yapılacakları, yapılanları da siliyor listeden
Bunu şuan için ben bilmiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum o yüzden k gündür beklemedeyimGitmemesi sizin için ne değiştirecek?
Sanmıyorum yapsa dışardan gelir abdest alırdı abdestsiz gezmezBelki yapti ama senin gordugunden emin olmak icin inatla silmiyor
Eğer aldatmadı ve teşebbüste kaldıysa affederim diyorsanız kumar oynayıp konuşup gözünü korkutmanız gerekir. Ki iki sonucu olabilir, ya toparlar vazgeçer ya da daha iyi gizler. Bence bu hayatınızla kumar oynamakla eşdeğer, sonuçta hastalık riskiniz var. Muhtemelen şu an corona yüzünden gitmiyor, çocuklarına belki bulaştırma riskine girmemek için.Bunu şuan için ben bilmiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum o yüzden k gündür beklemedeyim
Parası yok ayın 15 inde maaşı alana kadar gidemez. Akşam konuşayım çocuklar yatınca niyeti belli olurBence beklemeye devam edin ama kesinlikle kanıtları toplayın. Ne olur ne olmaz. Bir de siz onun da çocuğunu doğurmuşken üstelik parasını da sizden alıp eskorta gidicem diyen adam da saf değildir başka bir şeydir.
Aman ne buyuk bir marifet yaptiklarinin yaninda..Sanmıyorum yapsa dışardan gelir abdest alırdı abdestsiz gezmez
Benim şu an ona minnetim manevi açıdan. Madden nafaka+ babamdan maaş alırım. Memleketimde evim var kira derdim de yok.Eğer aldatmadı ve teşebbüste kaldıysa affederim diyorsanız kumar oynayıp konuşup gözünü korkutmanız gerekir. Ki iki sonucu olabilir, ya toparlar vazgeçer ya da daha iyi gizler. Bence bu hayatınızla kumar oynamakla eşdeğer, sonuçta hastalık riskiniz var. Muhtemelen şu an corona yüzünden gitmiyor, çocuklarına belki bulaştırma riskine girmemek için.
Hayatınızı idame ettirmek için paranız olacağını biliyorsanız bu süreçte, korkmanızı gerektirecek bir şey yok. Sonuçta çocuklar babasız kalmıyor. Maalesef de maddi olarak kadınlar sizin avantajınıza sahip olmadıkları için sineye çekmek zorunda kalabiliyor. Şansınızı iyi değerlendirin, bir kez affederseniz bildiğim kadarıyla bu sebeple tazminat alamıyorsunuz boşanırken.
Bu adam sizi aldatmasa da boşayın zaten. İnsan kırmızı poşete baktığını da not almaz yani kafadan mıdır nedir aaaaa hayretim şaştı vallahiBu adam her haltı yazan ve yapılanları çizen veya silen biri