- 23 Kasım 2015
- 312
- 109
- 18
- 38
- Konu Sahibi maviruyadyg
-
birdaha yapmayacakmis mi dedim cok komiksiniz ewt sizlere inat actim bu basligi buraya gelip yazacaginizi bildigim icinIki kere. Ama affetmis cunku yapmayan erkek yokmus. Biz var dedik ama yakalayamamisiz ondanmis. Safmisiz. Kendi kocasi en azindan pismanmis bir daha yapmayacakmis.
diğer konuda kendisine verilen cevaplar çok hoşuna gitti çok eğlendi sanırım yeni konu açmış o yüzden
ewt kanitlanmis bir seyi israrla vardir diyosunuz beklide vardir sen ve bi kac kisi cok abarttiginiz icin actim bu basligi bide engellemisler oradan yazmaya devam edemedim de buradan devam ediyim dedim sizler gibi canim sıkılıyor dadiğer konuda kendisine verilen cevaplar çok hoşuna gitti çok eğlendi sanırım yeni konu açmış o yüzden
birdaha yapmayacakmis mi dedim cok komiksiniz ewt sizlere inat actim bu basligi buraya gelip yazacaginizi bildigim icinOndan degil. Mesela 10 kisi aldatmayan erkek vardir diyor ama 1 kisi sen onlara bakma bacim yakalayamamislar demek ki deyip gazliyor iste o bir kisiyle mutlu oluyor yalniz degilim diye.
birdaha yapmayacakmis mi dedim cok komiksiniz ewt sizlere inat actim bu basligi buraya gelip yazacaginizi bildigim icin
ne engellemesi ya senin konu +18 e girdiği için artık normal üyeler yazamıyor oraya, pro üyeler yazabiliyorewt kanitlanmis bir seyi israrla vardir diyosunuz beklide vardir sen ve bi kac kisi cok abarttiginiz icin actim bu basligi bide engellemisler oradan yazmaya devam edemedim de buradan devam ediyim dedim sizler gibi canim sıkılıyor da
hangi bilim adamı kanıtlamış bacım? hele göster bir tanesini?ewt kanitlanmis bir seyi israrla vardir diyosunuz beklide vardir sen ve bi kac kisi cok abarttiginiz icin actim bu basligi bide engellemisler oradan yazmaya devam edemedim de buradan devam ediyim dedim sizler gibi canim sıkılıyor da
İsviçreli bilim adamları tarla fareleri üzerinde yaptıkları deneylerle mi kanıtlamışewt kanitlanmis bir seyi israrla vardir diyosunuz beklide vardir sen ve bi kac kisi cok abarttiginiz icin actim bu basligi bide engellemisler oradan yazmaya devam edemedim de buradan devam ediyim dedim sizler gibi canim sıkılıyor da
Kesinlikle katılıyorum ve çok güveniyorum eşime. İnsan benim kocam da aldatabilir düşüncesiyle Yaşar mı yahu?insan da hayatını emanet ettiği, her gece yatıp beraber uyudugu belki çocuk doğurdugu adama benım kocam arkamdan işler çevirmez beni aldatmaz diyemeyecekse valla yasamayalım. kıme guvenicez en yakınımıza guvenemezsek
birdaha yapmayacakmis mi dedim cok komiksiniz ewt sizlere inat actim bu basligi buraya gelip yazacaginizi bildigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?