Aldatmayan erkek varmıdır

Iki kere. Ama affetmis cunku yapmayan erkek yokmus. Biz var dedik ama yakalayamamisiz ondanmis. Safmisiz. Kendi kocasi en azindan pismanmis bir daha yapmayacakmis.
birdaha yapmayacakmis mi dedim cok komiksiniz ewt sizlere inat actim bu basligi buraya gelip yazacaginizi bildigim icin

Aldatilip da affeden kadınlar, isterseniz 1000 defa aldatilip affedin bagriniza basın ne dilerseniz yapın tercih sizin hayat sizin. Kimsenin de haddine değil niye affettin demek ama şu hepiniz aldatiliyorsunuz farkında değilsiniz triplerini bi bırakın gözünüzü seveyim.

diğer konuda kendisine verilen cevaplar çok hoşuna gitti çok eğlendi sanırım yeni konu açmış o yüzden

Ondan degil. Mesela 10 kisi aldatmayan erkek vardir diyor ama 1 kisi sen onlara bakma bacim yakalayamamislar demek ki deyip gazliyor iste o bir kisiyle mutlu oluyor yalniz degilim diye.

diğer konuda kendisine verilen cevaplar çok hoşuna gitti çok eğlendi sanırım yeni konu açmış o yüzden
ewt kanitlanmis bir seyi israrla vardir diyosunuz beklide vardir sen ve bi kac kisi cok abarttiginiz icin actim bu basligi bide engellemisler oradan yazmaya devam edemedim de buradan devam ediyim dedim sizler gibi canim sıkılıyor da

Benim kocam aldatmaz ama bunun sebebi bana çok büyük bir aşkla bağlı olması vs değil . Bir insanın eşini seveceği gibi sever beni de öyle deli gibi aşıktır diyemem. Ama aldatmaz çünkü insanın öyle ya da böyle nikahlı eşini aldatmasını namussuz bi davranış olarak görür kendine yakıştoramaz. Özetle racona ters der ve aldatmaz lol.

Ondan degil. Mesela 10 kisi aldatmayan erkek vardir diyor ama 1 kisi sen onlara bakma bacim yakalayamamislar demek ki deyip gazliyor iste o bir kisiyle mutlu oluyor yalniz degilim diye.
birdaha yapmayacakmis mi dedim cok komiksiniz ewt sizlere inat actim bu basligi buraya gelip yazacaginizi bildigim icin

bak bu lafından belli ama eğlenmeye geldiği

ewt kanitlanmis bir seyi israrla vardir diyosunuz beklide vardir sen ve bi kac kisi cok abarttiginiz icin actim bu basligi bide engellemisler oradan yazmaya devam edemedim de buradan devam ediyim dedim sizler gibi canim sıkılıyor da
ne engellemesi ya senin konu +18 e girdiği için artık normal üyeler yazamıyor oraya, pro üyeler yazabiliyor

hangi bilim adamı kanıtlamış bacım? hele göster bir tanesini?

İsviçreli bilim adamları tarla fareleri üzerinde yaptıkları deneylerle mi kanıtlamış

Kesinlikle katılıyorum ve çok güveniyorum eşime. İnsan benim kocam da aldatabilir düşüncesiyle Yaşar mı yahu?

Keşke o inadı eşinize yapsaydınız daha çok işinize yarardı.
Burada tanımadığın etmediğiniz kadınlara inat yapsanız ne olur yapmasanız ne olur.
İnterneti kapatınca bitiyor zaten.
Sanırsın karşı komşu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…