• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmayan erkek yok mu gerçekten?

Bence şu an senin yaptığın sadece şımarıklık..

Sevgilisinden ayrılmış binlerce insan var şu an bu sitede ve bu yazdığın çok anlamsız...

Sevdiğinle birliktesin kıymetini bilsene boş yere kuruntu yapacağına !
:31:

Son düzenleme:
Böyle yaparsan aldatılırsın zaten. Bu kadar takılırsan bu konuya ona da yansıtırsın. Bunaltırsın.

Rahat ol. Sevdiğine güven!!!

canım her erkek aldatmaz.ama tabi mesela yoldan geçen bi kıza bakmakta aldatmak bence o açıdan düşünürsen aldatır.ama seven insan bunu yapamaz.uzun bi ilişkin var cidden maşalah.ama böyle kuruntular yapıp ilişkini yıpratırsan sizin için daha kötü olur.bu sefer sevgilin bunalıp kaçış yolları aramaya başlayabilir.e ozaman da korktuğun başına gelir işte.kendine hakim olmalısın

evet aldatmaktan kastım böyle şeyler de dahil aslında bu bile beni çok üzer.birine bakması falan ama haksız mıyım abartıyomuyum ben?

Kuruntu artı dertsiz başına dert almak sizinkisi..

Soruna gelince..Aldatmayan erkek yoktur değil bence..

Her erkek aldatmaya meğillidir desek sanki daha doğru olacak..

Tabiki karısına aşık erkeklerde var bu yer yüzünde!

sanırım haklısınız.diyorum ya elimde değil.ve arada uzaklık var.bikaç ayda bir görüşüyoruz.kızlar yanlış anlamayın beni.çok kıskanıyorum..

tatlım şimdiye kadar 3 ilişkim oldu. sadece bir tanesi beni aldattı. tecrübelerimden :1: yola çıkarak bu soruna cevap verecek olursam; KADIN HİSSEDER !!! gerçekten kadın aldatıldığını veya o adamın onu aldatıp aldatmayacağını hisseder. ve ben yanılmadım beni aldatan sevgilimin beni aldatabileceğini düşünüyodum hep o potansiyel var onda ya falan diyodum sürekli araştırıyodum yakalamaya çalışıyodum çünkü bu bi his. erkek denilen varlıklar düz varlıklar aldattıklarında emin ol çok kolay yakalnıyorlar ve yaptıklarıyla, sözleriyle, gözleriyle bile bunu hissettiriyolar. sen hislerine güven derim ben. ilk sevgilim ve şu an hayatımda olan adam beni asla aldatmazlar ! o kadar eminim ki.

canm peki aldatıldıktan sonra nasıl normal bi şeklde yaşamaya devam ettin bu çok büyük bi travma bence.veya ben kafayı yiyorum.çok güçlüsün!!

Bence şu an senin yaptığın sadece şımarıklık..

Sevgilisinden ayrılmış binlerce insan var şu an bu sitede ve bu yazdığın çok anlamsız...

Sevdiğinle birliktesin kıymetini bilsene boş yere kuruntu yapacağına !
:31:

yanlış anlamayın.şımarıklık yapmak aklımdan geçmedi.hoş bunun nesiyle şımarıklık yapılır ki.fikirlerinize ihtiyacım var o yuzden sizinle paylaşıyorum düşüncelerimi

arkadaşım bak bırak bu kuruntuları internetteki yazan o saçma sapan yazılara bakma sen sevgilene güveniyormusun adam gibi adam mı sen ona bak her erkek aldatmaz ben buna inanırım seven insan aldatmaz asla sevgilenede bunları yansıtıp ilişkini yııpratmayın yoksa çok pişman olursun olgunluk göster

:52:$akamisin sen guzelim :52: $u taktigin saçmaliga bakin hele.. tabiki butun erkekler aldatma. kendini bilen, sevgisinden emin olan ve en ba$ta kalbinde Allah korkusu olan her erkek al-dat-maz. sen boyle du$unmeye devam edersen hasta felan olursun mazallah, anla$ilan dertsiz ba$ina dert arama pe$indesin.. ne diyeyim guzelim kolay gelsin :1:

güveniyorum ama araştırmalar yapılıyomuş bişeyler oluyomuş bütün erkekler aldatırmış dayanamam böyle bişieye ve inanmak istemiyorum ama bu kadar insan uydurmadı ya bunu :(

korktuğun başına gelir. bu kadar kafaya takma bence. kaderimizde ne varsa karşımıza çıkacak biz ne yaparsak yapalım. o yüzden boşver böyle şeyleri anı yaşamaya bak.

sen erkeği 24 saat ara surekli konus yıne de yapacak adam yıne yapar..
aynı yatakta olup sevgılısıyle konusan erkek bılıyorum ve bunu caktırmayan :((
o yuzden canım rahat ol sen en once..adamın aklına da bunu sakın sokma..
adam yapmaz yapmaz ama sen bunaltırsan ınan cıldırır ve bari yapayım, cektıgım bunaltıya degsın der gozu döndüğü bir vakıt..

kusura bakma turkce karakter yazamadım tek gozum uykuda yazıyorum umarım okuyabılırsın..

Son düzenleme:
Böyle düşünerek bu ilişki, hayat yaşanmaz. Başta tat alamazsın. Bırak bu kuruntuları. Tabiki aldatmayan erkekte vardır. İnternette gördüğün her araştırmayı da ciddiye alma. Çoğunun dayanağı nedir belli değil.

aldatmayan erkek varrr:) benim aşkım kendime güvendiğimden çok aşkıma güvenirim asla aldatmaz... defalarca test ettim onayladım.. sunu bilir sunu sölerim insan sevdiğinin gözünden anlar napacagını belki bazıları anlamak istemiyorda ondan göremiyor ama aldatsa mutlaka belli olur zaten zorlarsan erkek milleti hemen çözülür:)

25-30 yaşına gelip hiç birisiyle birlikte olmamış erkek var mıdır desen gerçekten durup bi düşünürüm, ki o bile vardır çokaz olsa bile vardır mutlaka. Herkesi aynı kefeye koyamazsın elbet. Aldatmak insanın insaniyetine vicdanına kalmış bi durum. Her erkek aldatıcak yada her kadın aldatıcak diye bişey elbette söz konusu değil. Allahtan korkusu olan, Sevdiği insana gerçekten seven kişi tutupta başkasıyla birlikte olmaz olamaz çünkü bunun kendine yapılmasını istemez kendiside yapmaz. Zaten karakterli olan bi insanın midesi bunu almaz. Tabiii aldatmak illa yatıp kalkmak değildir elbet. Ben sadece onu bi örnek olarak söyledim. Bi erkeği çok fazla sıkmıycaksın ki kaçmasın uzaklaşmasın sıkılmasın.. Çok fazlada rahat bırakmıycaksın tabi. İki ucuda zarar.. Hayatında ki erkeğin gerçekten seni sevdiğini hissediyosan bunu hiç düşünmemelisin bile canım. İnternetten baktım diyosun internette araştırma sonuçlarını yazmışlar peki ama senin hayatındaki insanı da araştırmışlar mı sanki :9: Onlar ne bilsin sen bak sevdiceğinle mutlu olmaya, güvenmediğini hissettirme sakın.

25-30 yaşına gelip hiç birisiyle birlikte olmamış erkek var mıdır desen gerçekten durup bi düşünürüm, ki o bile vardır çokaz olsa bile vardır mutlaka. Herkesi aynı kefeye koyamazsın elbet. Aldatmak insanın insaniyetine vicdanına kalmış bi durum. Her erkek aldatıcak yada her kadın aldatıcak diye bişey elbette söz konusu değil. Allahtan korkusu olan, Sevdiği insana gerçekten seven kişi tutupta başkasıyla birlikte olmaz olamaz çünkü bunun kendine yapılmasını istemez kendiside yapmaz. Zaten karakterli olan bi insanın midesi bunu almaz. Tabiii aldatmak illa yatıp kalkmak değildir elbet. Ben sadece onu bi örnek olarak söyledim. Bi erkeği çok fazla sıkmıycaksın ki kaçmasın uzaklaşmasın sıkılmasın.. Çok fazlada rahat bırakmıycaksın tabi. İki ucuda zarar.. Hayatında ki erkeğin gerçekten seni sevdiğini hissediyosan bunu hiç düşünmemelisin bile canım. İnternetten baktım diyosun internette araştırma sonuçlarını yazmışlar peki ama senin hayatındaki insanı da araştırmışlar mı sanki :9: Onlar ne bilsin sen bak sevdiceğinle mutlu olmaya, güvenmediğini hissettirme sakın.

Valla 40 yaşına gelip hiç birisiyle birlikte olamamış erkek bile var canım. Azlar belki ama cidden var. Eee dediğin gibi bu mümkünse; aldatmayanı da mümkündür.

asla aldatmaz...

Bela insanın diline bağlıdır. Bir kimse bir şeyi (asla, kesinlikle, katiyyen) ”yapmam,olmaz” dedi mi, şeytan her işini bırakıp onu yaptırana kadar uğraşır. Hz.Muhammed (s.a.v)

Bu hadis-i şerifi hiç unutmam. Her daim aklımdadır. Aklınızın bi köşesinde kalması dileğiyle :16:

aldatmayan erkek varrr:) benim aşkım kendime güvendiğimden çok aşkıma güvenirim asla aldatmaz... defalarca test ettim onayladım.. sunu bilir sunu sölerim insan sevdiğinin gözünden anlar napacagını belki bazıları anlamak istemiyorda ondan göremiyor ama aldatsa mutlaka belli olur zaten zorlarsan erkek milleti hemen çözülür:)

Hiç kimseye kendinden çok fazla güvenme canım. Ben de öyle derdim; kendime güvendiğimden daha çok güvenirim diye. ama güvenmemek gerekiyormuş. Ben aldatılmadım o ayrı. Ama kendimden daha çok güvendiğim kişi (benim kızacağımı bildiği için) bana göre saklanmaması gereken bir takım şeyleri gizlemiş. Hiç tahmin etmezdim böyle birşey yapacağını. Ama oluyor işte. Güvenmek kesinlikle şart ama kendimden fazla güveniyorum demek bence hata. Çünkü beklemediğin bir hata yaparsa sana karşı, daha fazla yıkılırsın. Tecrübeyle sabit :)

Hiç kimseye kendinden çok fazla güvenme canım. Ben de öyle derdim; kendime güvendiğimden daha çok güvenirim diye. ama güvenmemek gerekiyormuş. Ben aldatılmadım o ayrı. Ama kendimden daha çok güvendiğim kişi (benim kızacağımı bildiği için) bana göre saklanmaması gereken bir takım şeyleri gizlemiş. Hiç tahmin etmezdim böyle birşey yapacağını. Ama oluyor işte. Güvenmek kesinlikle şart ama kendimden fazla güveniyorum demek bence hata. Çünkü beklemediğin bir hata yaparsa sana karşı, daha fazla yıkılırsın. Tecrübeyle sabit :)

ben aldatma konusu için diorum... çünkü bana oldukça bağlılıdır ve böyle seylere cok karsıdır etrafımızda benim en yakın arkadasım dahil olmak üzere çok kişi yasadı ve bu dönemlerde hep çok kızdı bagırdı insanlıklarına öfkelendi... tabi başak bir arkadas yazmış asla dememek gerek die ben öle oldugunu düşünüyorum ve 5 yıldır beraberim annem hep derdi Allah şaşırtmasın die aynen öle yani ben ona çok güveniyorum Allah şaşırtmasın...

Back
X