aldatmayan hastaymış?

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
kızlar benim bir arkadaşım (erkek)bana dedi ki yıllar önce.aldatmayan insan ya geçim sıkıntısı çekiyordur kafası meşguldür işle güçle ya da psikolojik sorunları vardır.eğer bir insanın dert edecek bir şeyi yoksa,kazancı iyiyse ,psikolojisi de düzgünse aldatır.
aklı başında çok okuyan,felsefeye düşkün bir kişi bunu diyen.ama bu tespit bana çok saçma geldi.siz ne düşünyorsunuz bu konuda?

dogru demıs erkeklere guven olmaz canım bı sekılde yolunu bulur parası yetmesede netten acık secıklere bakar olede altatır en ıyısı bıle sonucta oda bı aldatma bence dusunceyle bosanma sebebıne gıder yavas yavas yanııı o bılee

kızlar benim bir arkadaşım (erkek)bana dedi ki yıllar önce.aldatmayan insan ya geçim sıkıntısı çekiyordur kafası meşguldür işle güçle ya da psikolojik sorunları vardır.eğer bir insanın dert edecek bir şeyi yoksa,kazancı iyiyse ,psikolojisi de düzgünse aldatır.
aklı başında çok okuyan,felsefeye düşkün bir kişi bunu diyen.ama bu tespit bana çok saçma geldi.siz ne düşünyorsunuz bu konuda?

dini bağları çok kuvvetli olur da zinanın günahından korkarsa yapmaz ama öylesini de bu devirde nerde bulcan? ben de aldatıldığımı dün öğrendim. benim öğrendiğimi henüz evli olduğum öküz bilmiyo tabi...

yok canım o olayı öle anlatmadı.yani aldatmak lazım,aldatmayan sorunludur yazık demeye getirdi.

Bende arkadaşına katılıyorum...Genellemek yanlış tabi ki ama çevremize baktığımız zaman aldatan erkekler genelde işinde iyi kazanan,geçim sıkıntısı yaşamayan,gelecek kayıgısı olmayan insanlar...Zaten şöyle de bir durum var durumu kötü olan erkek nasıl başka kadına para harcayabilsin ki...En kötüsü yanına gitmek bile para...:51::51::51: Ya da insan erkek ya da bayan farketmez bir boşluktadır(inanç,sevgi,manevi)

Son düzenleme:
dini bağları çok kuvvetli olur da zinanın günahından korkarsa yapmaz ama öylesini de bu devirde nerde bulcan? ben de aldatıldığımı dün öğrendim. benim öğrendiğimi henüz evli olduğum öküz bilmiyo tabi...

demek ki senin eşin sağlıklıymış canım arkadaşımın mantığına göre.şaka bir yana üzüldüm canım neler yapmayı planlıyorsun?metanetlisin yine de.

demek ki senin eşin sağlıklıymış canım arkadaşımın mantığına göre.şaka bir yana üzüldüm canım neler yapmayı planlıyorsun?metanetlisin yine de.

bağlarımız koptu zaten. dallandırıp budaklandırmadan ailemi de yıpratmadan bitirmeyi düşünüyorum artık. anlaşmalı olsun çabuk bitsin bu süreç diye çabalıyorum şimdi. canı cehenneme yani :)

Bende arkadaşınızın söylediğinin tam tersini düşünüyoum.kadın ya da erkek fark etmiyor aldatan insan normal değildir..insanın gönlü başkasına kayabilir ama gelip karşısındaki kişiye bunu söyleyip önce ilşkisini bitirmelidir.ama ikisini de idare edeyim düşüncesi asıl hastalıklı bir düşünce biçimi.

Son düzenleme:
Olay tamamen vicdan, merhamet, ahlak ve irade meselesi dinle ya da parayla ilgili olduğunu düşünmüyorum öyle olsa nüfun %99'u müslaman olan bir ülkede aldatmanın a sından bahsedilmezdi ya da sadece zenginler aldatırdı ama gayet fakir bir adam da kalbi, ruhu, karakteri ve ahlakı bozuksa aldatabiliyor yani. Para sadece böyle insanların işini kolaylaştıran bir etken.

Felsefeciler çatlaktır zaten. :1: bizim felsefeci böyle derdi... bunu diyen beyin hastalıklı bence. düzgün insan olmanın,sevdiğine sadık kalmanın nesi hastalık? kendini haklı gösterme çabaları...

Back
X