Konu sahibi bütün yazdıklarınızı okudum bir üyenin dediği gibi aldatılacağınızı resmen normalleştirme çabasındasınız aldatan adam da çok gördüm kadın da ama bu herkes aldatacak demek değildir karakter meselesi bu işler + sizin düşünceleriniz çok yanlış şimdi linç yemeyeyim ama evlenince saçını niye süpürge ediyorsun kendini niye kocana adıyorsun ? Evlenince sevgili olmayı unutuyor çoğu kadın yine çoğu kadın anne olunca eş olmayı yine unutuyor kendi sırtınıza evi yüklüyorsunuz annesi gibi bir şey oluyorsunuz yani bilmiyorum aldatmanın bahanesi kesinlikle olmaz karakterdir tekrar ediyorum ama sevgiliyken cıvıl cıvıl olan adama evlenince direk ev babası moduna girse beni merkeze koyup varsa yoksa babam gibi peşimden gezse aldatmam ama boşarım benim babaya ihtiyacım yok çünkü erkeklerin de anneye ihtiyacı yok karaktersiz olan aldatıyor karakteri olan boşanmak istiyor sevgim bitti diyor ona rağmen buradaki konularda hala kocam sevgim bitti boşanalım diyor nasıl kendime bağlarım diye konu açan var siz düşünün evlenince kendinizi soyutlamayın önceki hayatınızdan illa saçımı süpürge edem ana olam cefakar ana kafasına girmeyin siz tam bu kafadasınız diye size söylüyorum bunu ve ne olursa olsun kaç yaşında olursanız olun sindirmeye çalışmayın her zaman bir mesleğiniz olsun kendi ayaklarınız üstünde durun kafeste kuş duruşunuz olmasın kendi ayakları üstünde duran sağlam duruşlu incitirsem çeker gider bu kadın dinlemez dedikleri türden olun biraz