• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmayan var mıdır ?

Ama evli adamla birlikte yaşayan karısıdır.
Adam evli oldugu halde baska bir kadinla daha birlikte yasiyor diyebiliriz.
Evli adam sevgilisine ev açmış diyebiliriz.

Boyle diyerek kadını masumlaştırmış olmuyoruz.

Bu işte 2 suçlu var. Kapatma diyerek kadini suçluyoruz sadece.
Her ikisine de yüklenen bir söz olsaydi neyse ama yine sadece kadina yuklenen bir sorumluluk var.

Kapatma bana cok kırıcı geliyor.

Kimse inanmaz belki ama ben kapatma lafını 26 senelik hayatimda geçen sene duydum.
O gunden beri beni irrite ediyor.

Şimdi belki çok tepki gelecek dediklerime ama yine de yazacağım...

Aldatma da kadınla ilgili bir şey. Evet aldatan kadın olsun erkek olsun karaktersizdir buna sonuna kadar katılıyorum.

Ancak kadın ve erkeğin irade güçleri birbirinden farklıdır. Konu cinsellikse erkek irade gostermekte çok daha zayıf. Ki bazi kadinlar gerçekten şeytanla yarışır. Her yolu dener. Zaten erkek durduk yere bulaşmaz genellikle. Evli adam sevici kadinlar bulaşıyor.

Yani milletin kocasına göz diken namussuz haysiyetsiz yollu kadınlara gosterilen tepki büyük olmalı ki göz korksun.

Bir de demiyorlar mi o evlilik zaten bitmişti sebep ben değilim...şu kadar diyorum evli adamla olan benim gozumde o yolun yolcusudur.

her erkek aldatır lafı aldatan erkeklerin kendilerini haklı ve aldatılan kadınların kabullenişini olağanlaştıran bir slogan.
yok öyle bir dünya . aldatan kendini aldatır.

Adam evli oldugu halde baska bir kadinla daha birlikte yasiyor diyebiliriz.
Evli adam sevgilisine ev açmış diyebiliriz.

Boyle diyerek kadını masumlaştırmış olmuyoruz.

Bu işte 2 suçlu var. Kapatma diyerek kadini suçluyoruz sadece.
Her ikisine de yüklenen bir söz olsaydi neyse ama yine sadece kadina yuklenen bir sorumluluk var.

Kapatma bana cok kırıcı geliyor.

Kimse inanmaz belki ama ben kapatma lafını 26 senelik hayatimda geçen sene duydum.
O gunden beri beni irrite ediyor.

Kadının yada adamın masumlaştırılmasında değilim ben.
Söylediğin gibi yazılabilir mi evet yazılabilir ancak o senin yazdığın açıklamanın sözlük karşılığı kapatma/metres işte.
Ben konu sahibesinin kapatma kelimesini yanlış yada anlamı olmayan şekilde kullanmadığını tepkilerin o yüzden bana göre anlamsız olduğunu yazdım.

Nikahsız birliktelik yaşayan erkek için tdk da bir tanımlama var mı merak ediyorum gerçekten. Şerefsiz ahlaksız gibi sıfatlardan bahsetmiyorum. Direk nikahsız yaşamaya karşı gelen bir kelime benim kastettiğim.

Esimin is arkadasi var karisinida taniyorum 3cocuklu o kadar iyi mutlu gorunuyolarki. Adam surekli sosyal medyadan kiz tavlama pesinde esime nasil yakalandigini falan anlatmis. Bikeresinde karisiyla konusurken aldatma mevzulari acildi karisi o kadar guvenle ictenlikle benim kocam yapmaz simdiye kadar suphelenmedim bile dedi. Ve benim konuyu bilmem nasi uzucu biseydi anlatamam. Allaha hep dua ederim beni o konuma dusurmesin diye

Kadının yada adamın masumlaştırılmasında değilim ben.
Söylediğin gibi yazılabilir mi evet yazılabilir ancak o senin yazdığın açıklamanın sözlük karşılığı kapatma/metres işte.
Ben konu sahibesinin kapatma kelimesini yanlış yada anlamı olmayan şekilde kullanmadığını tepkilerin o yüzden bana göre anlamsız olduğunu yazdım.
Sadece kadını suçlayıcı herhangi bir ifade benim hoşuma gitmiyor. Dil alışkanlığı ile agzimdan ciksa bile farkettigim an pisman olup ozur diliyorum sohbet ettigim kisiden.

Amin bu gerçekten zor. Eşine gğvenmeyen kadın bekler ama güvenen kadınların hayal kırıklığı çok zor olur

Aldatma da kadınla ilgili bir şey. Evet aldatan kadın olsun erkek olsun karaktersizdir buna sonuna kadar katılıyorum.

Ancak kadın ve erkeğin irade güçleri birbirinden farklıdır. Konu cinsellikse erkek irade gostermekte çok daha zayıf. Ki bazi kadinlar gerçekten şeytanla yarışır. Her yolu dener. Zaten erkek durduk yere bulaşmaz genellikle. Evli adam sevici kadinlar bulaşıyor.

Yani milletin kocasına göz diken namussuz haysiyetsiz yollu kadınlara gosterilen tepki büyük olmalı ki göz korksun.

Bir de demiyorlar mi o evlilik zaten bitmişti sebep ben değilim...şu kadar diyorum evli adamla olan benim gozumde o yolun yolcusudur.
Erkeklere iradesiz diyerek bir nevi bu aldatmada onları kandırılan kişi statüsüne sokuyorsunuz. Aldatmanın kadını erkeği olmadığı gibi iradenin de kadını erkeği yoktur. Buna göre tek gecelik aldatmaları görmezden gelmemiz lazım.
Kadınlara " namussuz haysiyetsiz yollu kadınlar" sıfatını yakıştırmanız bir kadın olarak beni hayretler içerisine soktu. erkek kadına dur diyemiyor ben gideyim kocacığımı o kadınlardan koruyayım demek çok komik gerçekten.

Adatmada bütün suçu kadınlara yıkmanız erkeği yüceltmeniz çok cinsiyetçi bir yaklaşım olmuş

Kadını bağlayan bi durum yok o kendi bu yolu tetcih edebilir kimse bi şey diyemez kendine yakıştrmışsa demek. ama evli adamın bu yolu terciih etmeye hakkı yok ben burda bunu sorguladım bir sürü laf yedim

Nikahsız birliktelik yaşayan kadın demek.
Nikahsız birliktelik yaşayan erkeğe bir sıfat bulamamış güzel türkçemiz

Erkek yapar ama kadın yaftalanır cok doğru dedin...
Kadın baştan çıkarır falan...
Oyle evli erkekler var ki kadınların peşine takılan oysa .

İstisnalar vardır elbet ama hiç istisna göremiyorum . Fiilen yapmasa bile düşünceyle bile yapıyorlar . Bunu göze alarak boşanmayı da göze alarak evlenmek gerek ama lafta kolay geliyor işte insana
kimsenin gözüne beynine hukmedemeyecegimize göre hayatida kendimize zindan edemeyiz bu düşüncelerle aldattimi, aldatiyomu , aldatacakmi, bugün kac bayana baktı gibi düşünecek halimiz yok herkes kendine yakışanı yapar

Back
X