Aldatmayı ortaya çıkarmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğru olmayabilir, gözünüzle görmeden karışmayın bence.

bizim işyerinde de oldu ama ağzımızı açıp bişey diyemedik. sonunda eşler öğrendi kendi kendine. biz iyi ki karışmamışız.

Millet dedikodusunu yapıyor ama izlemek daha eğlenceli geliyor sanırım.
Kıza müdürümüz söylemiş, o da inkar etmiş ama hala samimiler.

valla canım ben sana herkez gibi karışma diyemicem doğrulugndan eminsen yapışştır . hatta çaktırmadan foto bbile çek ben senin gibi düşünyorum bende olsam biilmek isterdim bu gün ben başkasına göz yumarsam başkası da benim kocama göz yumar

Karışmayın bence, hiç bişey gizli kalmaz, dertsiz başınıza dert almayın ve annemin bi sözü var ''kim yaptı demezler kim söyledi '' derler.

Bende olsam karışmam, gerçekler er yada geç açığa çıkar.Hem emin değilsiniz ,bir kanıtınız yok.Konuşmalarının içeriğini bilmiyorsunuz, mjs içeriğini bilmiyorsunuz nasıl ispatlayacaksınız.

Çaktırmadan karısıının anlamasını sağlayın ama kendinizi belli etmeyin. Hedef haline gelmeyin.

O nişanlı kızla konuşsan? Bu samimiyet doğru mu desen? Aynısını nişanlısı yapsa ne hissedermiş sorsan?

Ben olsam yapardım.
Karışma diyenleri anlamıyorum.
Kendi başlarına gelse bilmek istemezler demek ki...

Bilemedim şimdi bi tarafım kuvvetli şekılde soyle dıye bağırıyor bitarafımda sessizce sus dıyor :|

Sizin başınıza iş açılmıcaksa anlamasını sağlayabilirsniz

bence kimseyi ilgilendirmez. herkesi vicdanı ile başbaşa bırakırdım.

kendi gözümüzle ''elele'' görülse bile emin miyim, dogru mu gordum dıye bıle gozumuzu bırkac kez ovusturma ıhtıyacı duyarken, baskasının soyledıklerı veya alenen yaşanmayan sözde bır ılıskı nasıl emın olup soylenebılır.. ya yoksa.....ki olsa bile soylenmesı taraftarı degılım....

Müdahale etme yoksa her türlü sen zararlı çıkarsın

Emin degilsin emin olsanda sanane ki..ben kac kere sahit oldum bu tip durumlara...beni ilgilendirmez dedim gectim..

Adamın eşi açısından düşününce gerçekten söylenmesi gerekiyor gibi gözüküyor. Ama insanlar bazen çok tuhaf olabiliyor. Söz gelimi çevremizde bir kadına aynı şekilde eşinin yediği herzeler anlatıldı. Kadın anlatılanları suçlu buldu. Siz benim eşimle neden uğraşıyorsunuz dedi. Yani her türlü tepkiyle karşılaşacağını hesaplayarak yapmalısın bunu ve sağlam delillere dayandırmalısın.

Sonucunun neler doğuracağını bilmeden bir adım atmak riskli olur.Bence karışmayın,er ya da geç zaten ortaya çıkacaktır.Ne adamın ne de nişanlı kızın yanına kalmaz.

Bence karışmayın hem ne malum adam da belki almanyadaki eşi tarafından aldatılıyordur ne ekersen onu biçersin ne de olsa

Elınızdeyeterı kadar kanıt yok anladıgım kadarıyla valla o tarz ınsanlar allem ederler ve daha kotusu a adam ıftıra atmaya bıle kalkabıkır ıste benı kıskandıgından boyle yapıyo gıbısınden bu sefer olan sıze olur hıc karısmayın elbet bıgun adelet yerını bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…