Aldatmayı ortaya çıkarmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karısının tepkisinin ne olacağını bilemezsiniz, büyük ihtimal kocası yalan olduğuna inandırır.
ben olsam karışacaksam eğer ki; karışmam nasılsa ayaklarına dolanır, fake hesaptan kıza ve erkeğe ilişkilerinin bilindiğini ve eşlerinin de pek yakında öğreneceğini söylerdim.

Tamam aldattığından emin değilsin bu yüzden arkadaşlar söyleme demiş, (ben fake hesaptan söylemen taraftarıyım)
Aldatıyor demessinde iş yerinde diğer hatunnlarla flörtleştiğini bile yazsan kadın bu konuyu incik cincik eder zaten, çıkarır ortaya herşeyi.

Yani sen kuyuya bi taş at, çekil!

Ay arkadaşlar bir ben miyim başına böyle birşey gelse bilmek isteyecek ? Birşey demeyeceğim eşine ama şaştım kaldım gerçekten.

İnsanların hayatlarına müdahil olmaktan ne zaman vazgeçeceğiz merak ediyorum.
Emin olmadığınız, gözünüzle görmediğiniz bir şeyi hiç tanımadığınız karakterini bilmediğiniz bir kadına yumurtlamak ne kadar doğru?

Bir önceki mesajımı okursan yapmayacağımı söyledim. Ayrıca yumurtlamak ne bayağı bir tabir.
Benimle konuşurken cümlelerinize dikkat edin.

Bir önceki mesajımı okursan yapmayacağımı söyledim. Ayrıca yumurtlamak ne bayağı bir tabir.
Benimle konuşurken cümlelerinize dikkat edin.
İlk mesajınızı okudum ve yorumumu yazdım, bütün mesajları okumak zorunda olduğumu sanmıyorum. Belli ki bir çok kişi benim gibi düşünmüş ki kızmışsınız, sinirinizi benden çıkarmaya çalışıyorsunuz.
İstediğim gibi yorum yapmakta özgür olduğumu düşünüyorum, hakaret etmedim, küfür etmedim. "Yumurtlamak" günümüz Türkçesinde oldukça sık kullanılan bir tabirdir bu tip durumlarda. Sizin diğer üyelere göre bir üstünlüğünüz olmadığına göre herkese nasıl yorum yapıyorsam size de öyle yapabilirim. Sizinle konuşurken dikkat edip etmemek benim bileceğim bir şey...

Peki seviyem bu diyorsanız diyecek birşeyim yok. Ayrıca ben niye kızayım aldatılan ben miyim ? Ben sadece fikir istedim fikir aldım. Şu güne kadar da hiç bir konumda kimseyi terslemedim. Uzatmanın manası yok.

Peki seviyem bu diyorsanız diyecek birşeyim yok. Ayrıca ben niye kızayım aldatılan ben miyim ? Ben sadece fikir istedim fikir aldım. Şu güne kadar da hiç bir konumda kimseyi terslemedim. Uzatmanın manası yok.
Seviyemin ne olduğuna klasik bir kk repliğiyle cevap vereyim "beni buralarda bilen bilir"... gerçi sizin seviyenize erişmek mümkün değil gibi görünüyor ama neyse...

Ben olsam bilmek isterdim bu kesin. Ama söyler miydim emin değilim. Aptal yerine konmaktansa acimi yaşamayı tercih ederim.

Emin misiniz aralarında bır sey oldugundan? Dedikodu çıkarmaya calısan isguzar insanlar her ortamda var. Kendı gözünüzle görmeden inanmayın bence...

Ay arkadaşlar bir ben miyim başına böyle birşey gelse bilmek isteyecek ? Birşey demeyeceğim eşine ama şaştım kaldım gerçekten.

Aldatılıyorsan bilmek istersin tabii ki bunu herkes bilmek ister ama, aldatmayı kabul eden var etmeyen var. Bak sana bir olay anlatayım;

Gayet mutaasıp aile ortamında büyümüş, mahalle kızı diyebileceğimiz bir hatunumuz var, 6 sene önce oldukça hoş, iyi eğitimli bir adamla evlendi.

Görüntüye bakınca ikisi de aklı başında, ikisi de munis ve normal psikolojik profile sahip olan insanlar.

Gel zaman git zaman her ikisi hakkında da dedikodular çıkmaya başladı, adam kızımızı aldatıyor. Elde delil yok ama yakın çevre hissediyor.

Bir şekilde kıza facebook üzerinden sahte isimle yazmaya karar veriyorlar. Sonra bir bakıyorlar ki, bunların her ikisinin de ayrı ayrı sevgilileri var, meğer bu şartlarda evlenmişler ve hatta sevgilileri geç Hollanda Amsterdam'da grup partilere katılıyorlarmış beraber.Hatun cazgır çıktı, işin peşini bırakmadı ve yazan kişi ve kişileri buldu. Onlarında hayatlarını zindan etti, olmayan şeyler çıktı ortaya mesela.

Uç bir örnek mi? İnan bana artık günümüz Türkiyesinde uç örnek değil bu, velhasıl; insanların dıştan görüntülerine aldanma, dedikodulara aldanma taa ki gözünle görene kadar.

Gözünle görsen bile diğer ihtimalleri değerlendir, insanlarımız artık çok değişti kimin neye nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz. Önce sen, sen kendi hayatını, kendi kişilik haklarını ve yaşam çizgini, huzurunu korumak durumundasın ki tatsız durumlar yaşama.Bazen en yakın çevremizde bile açık açık söyleyemeyip kırk takla atıyoruz anlasınlar diye. Sözün özü karışma...

Bence yapabileceğin en makul sey, eger kızla aranda bir samimiyet varsa "canım kulağıma söyle söyle dedikodular geldi belki sen de duymuşsundur ama ben bir uyarayım dedim sonrasında baskasından duyup üzülme" diyebilirsin

Yahu seni ne ilgilendirir arkadasim yuva yikmaya niye calisiyosun ne isguzar milletiz

bilemedim, ben olsam soylerdim ya.
ama tabi emin olarak.
sonra bi yuva yikmamin cebalini alirim

Allah korusun böyle bir şey başıma gelse yani görsem duysam ne yapardım diye hep düşünürüm ben o nedenle tüm cevapları okudum ama hala emin değilim. Sanırım karşımdakini tanıyorsam yani adam(!)ın yada bayanın eşini ne tepki vereceğini yada kesin haberi olmadığını (olur ya?) biliyorsam söylerdim yoksa içimde hep bir vicdan muhasebesi olurdu ama bu işler tehlikeli Allahlarından tez zamanda bulsunlar diyip işime bakardım.

Arkadaşların dediği gibi bencede emin olmadan birşey yapmak etik olmaz. Emin olunca da illa birşey yapılacaksa önce o nişanlı kızı ve bu adamı uyarmak gerekir, sanaldan ya da reelden. En azından huzurları kaçar.
Kadına yazmak konusunda kararsızım. O an ki şartlarım onemli ve o iki kanı bozuğun uyarılara rağmen devam ediyor olarak gorursem uyarırdım eşini galiba. En ihtimaliyle kulağına su kaçırırdım " dikkat et" diye.
....

Soru içinde soru olacak ama merak ediyorum ; " eğer burada söz edilen adamın özellikleri sizlerin eşine benzeseydi merak edip öğrenmek istemez miydiniz sizlerde ? Cevaplarınız yine aynı mı olurdu ?

Bende katiliyorum coguna karismayin derim. Söylemek isterdim bende emin olsaydim, ama emin olsam bile söyleyemezdim.
Cünkü yaptilarsa zaten o insanlar edepli insanlar degillerdir, bunu yapanin size ne yapmayacagi ne malum. Size kalabilir bu is Allah korusun iftira en kötü sey. Bir arkadas cok dogru demis, insanlar artik eskisi gibi degil. Ahlaksizliklari ortaya ciksa bile, cirkeflik yapip kendini hakli göstermeye calisan insanlar var. Kendi yolunuza bakin, birsey varsa zaten karisi ögrenir. Bugün bu kizla olan iliskisini (varsa sayet) ögrenmese bile, yarin baska biriyle olan iliskisini ögrenir (sayet erkek aldatiyorsa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…