İnsanların hayatlarına müdahil olmaktan ne zaman vazgeçeceğiz merak ediyorum.Arkadaşlar Merhaba,
Çok ortadayım sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
İş yerinde iki kişinin ilişkisi açığa çıkmış ve dedikodular yürümüş bulunmakta.
(Kız nişanlı,nişanlısı askerde- Erkek ise evli bir çocuklu, eşi ve çocuğu almanyada 2 ay dönmeyecekmiş)
Şimdi el ele göz göze yakalanılmamış, ama kız sürekli bunun yanında telefonla konuşmaları uzun uzun (dahili hatlardan anlaşılıyor) Bir de mesajları gören biri var bariz belli samimiyetleri.
Bir de bu erkek yakışıklı ve kendini beğenmiş- iş yerinde kuyruk sallamadığı kız yok. Bizim kızlar da ağzının içine düşer. Yani evli bir adamın yapmaması gereken hareketler içerisinde sürekli bizim kızlar da sağolsun adamı yere göğe koyamıyor. (Şimdi buradan kıskandığımı vs çıkarmayın-benim zaten aşık olduğum ve Allah izin verirse 3 ay sonra evleneceğim bir nişanlım var)
Şimdi ben adamın eşinin yerine kendimi koyuyorum böyle bir durum varsa bilmek isterdim bu yüzden facebooktan fake bir hesap açıp eşine bu durum hakkında bilgi vermek istiyorum. Yani direk aldatılıyorsun demek yerine böyle böyle bir durum var eşini sorgula gibi.
Sizce yapayım mı ?
Yoksa Allahından mı bulsunlar ?
Böyle de yazık değil midir ama ? Adamın eşi güzel, eşiyle fotolar koyuyor boy boy.
Diğer nişanlı kız desen askerdeki çocuk gün sayıyor facebookta.
Nişanlı kızın facebookuna yazmama nedenim askerdeki çocuktan kaynaklı o ruh haliyle başka birşey yapar korkumdan.
Fikirlerinizi bekliyorum.
İnsanların hayatlarına müdahil olmaktan ne zaman vazgeçeceğiz merak ediyorum.
Emin olmadığınız, gözünüzle görmediğiniz bir şeyi hiç tanımadığınız karakterini bilmediğiniz bir kadına yumurtlamak ne kadar doğru?
İlk mesajınızı okudum ve yorumumu yazdım, bütün mesajları okumak zorunda olduğumu sanmıyorum. Belli ki bir çok kişi benim gibi düşünmüş ki kızmışsınız, sinirinizi benden çıkarmaya çalışıyorsunuz.Bir önceki mesajımı okursan yapmayacağımı söyledim. Ayrıca yumurtlamak ne bayağı bir tabir.
Benimle konuşurken cümlelerinize dikkat edin.
İlk mesajınızı okudum ve yorumumu yazdım, bütün mesajları okumak zorunda olduğumu sanmıyorum. Belli ki bir çok kişi benim gibi düşünmüş ki kızmışsınız, sinirinizi benden çıkarmaya çalışıyorsunuz.
İstediğim gibi yorum yapmakta özgür olduğumu düşünüyorum, hakaret etmedim, küfür etmedim. "Yumurtlamak" günümüz Türkçesinde oldukça sık kullanılan bir tabirdir bu tip durumlarda. Sizin diğer üyelere göre bir üstünlüğünüz olmadığına göre herkese nasıl yorum yapıyorsam size de öyle yapabilirim. Sizinle konuşurken dikkat edip etmemek benim bileceğim bir şey...
Seviyemin ne olduğuna klasik bir kk repliğiyle cevap vereyim "beni buralarda bilen bilir"...Peki seviyem bu diyorsanız diyecek birşeyim yok. Ayrıca ben niye kızayım aldatılan ben miyim ? Ben sadece fikir istedim fikir aldım. Şu güne kadar da hiç bir konumda kimseyi terslemedim. Uzatmanın manası yok.
Ay arkadaşlar bir ben miyim başına böyle birşey gelse bilmek isteyecek ? Birşey demeyeceğim eşine ama şaştım kaldım gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?