- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Yazılanlardan pek bir şey anlaşılmasa da aldatmadınız, rahat olun.Esim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek
Valla psikolojin hiç normal değil ben onu anladım yazdıklarındanEsim evlendikten sonra çok değişti kv yüzünden sürekli evliligim huzur kaçtı ve esim cok annesine düşkundur kv ise kocasi oldukten snra oğluna bağımlı oldu ve evlendigine kabul edemiyor esim kavga anında annesinin yanında çekinmeden üzerime yürür orami buram sikar ve ağır küfürler eden birisi ama napsamda onu seviyorum buda benim ruh hastaligim işte çoktan bosardi başkası olsa . Eşimle evlenmeden önce nisan yapmadan hemen önce evlenme teklifi aldığım sıralar isyerinden birini uzaktan begendim hoşuma gitdi 2 3 hafta karşı taraf zaten ulasilmicak evli biri oyüzden ole bir içim pir pir etdi okadar kendimi göstermeye calistim falan ama karsi tarafa asla acilmadim sonra zaten igenç bişi olduğunu anladım ve vazgeçtim sonra aradan 1 ay geçti evlendim 1.5 yıllık evliyim bir kizim var 2 aylık ben kopek gibi pismanim evlendigim ilk günden beri bu hoslanma olayından dolayi vucdan azabı cekiyorum nasıl diyorum aklımı kaçırcak gibi oluyorum vicdan azabı yüzünden hasta oldum bir gün eşime itiraf etdim senle sevgiliyken baskasindan hoslandim uzaktan dedim Özür Diledim ama asla detay vermedim o sevgililigmzn en başında olarak algiladı sanırım bilmiyorum zamanini ve isyerinden olduğunu solemedim sadece hoslandim dedi hâliyle delirdi. Yeter duymak istemiyorum ahirete hesaplsrz dedi kapatdi konuyu suan dogum iznindeyim ve o ise geri donucem ve o adami görünce yine vicdn azabim devam eDicek sizce eşime detay vermem gerekir mi isyerinden oldu şu zaman oldu bu zaman oldu diye ? Ve de aldatmis gibi hissediyorum bu his nasıl gidicek
EvetttttSizin bu aldatma olmayan olaydan cok daha büyük sorunlariniz var, biliyorsunuz degil mi?
Evettttt
Ozaman okb çünkü sadece hoslandim adam bilmiyor bileBu iş yerinizdeki adamla ilgili vicdan azabınızı konu alan 1572842942. konunuz ya! Arkadaşım ya okb rahatsızlığın var-ki bence acilen psikoloğa gitmen lazım- ya da bu kadar vicdan azabı duyuyorsan adamdan yalnızca hoşlanmakla kalmamışsın, başka şeyler de var işin içinde ama söylemiyorsun! Hangisi acaba???
Ya aslindanormalde çok iyi biri ama sinirlendigi zaman ben bagirdigim zaman bu hallere giriyor normalde merhametlidir ama sanırım onunda piskolojisi bozukNe alaka ya?
Tabii ki aldatmış sayılmazsınız. Herkes herkesden hoşlanabilir. Önemli olan duygularına gem vurabilmek.
Ayrıca eminim kocan seni aldatsa bile pişman olacak biri değil. Böyle bir insan musvettesi için boşuna sıkıyorsun lohusa canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?