- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Ya sen iyi misin?Boyle bi adama anlatilir mi?Ayrilmaya kalksan iftira atabilir.Ben burda yaptigim itirafi bile senin konuyu okuyunca aklima geldi.Sen bu olayi unut.ALDATMADIN.Senin cok daha buyuk sikintilarin var.Ozaman okb çünkü sadece hoslandim adam bilmiyor bile
Siz yazınca ben de baktım da hiç normal degil.Bu iş yerinizdeki adamla ilgili vicdan azabınızı konu alan 1572842942. konunuz ya! Arkadaşım ya okb rahatsızlığın var-ki bence acilen psikoloğa gitmen lazım- ya da bu kadar vicdan azabı duyuyorsan adamdan yalnızca hoşlanmakla kalmamışsın, başka şeyler de var işin içinde ama söylemiyorsun! Hangisi acaba???
Kadın mart 2018’de üye olmuş. 6 konu açmış, 5’inde bu adam ve vicdan azabı var. Hayır, olay da uzaktan görüp beğenme. Vicdan azaplık bir durum yok. Ama belli ki psikolojisi normal değil konu sahibinin. Bir de bebeği var. Yazık o çocuğa valla!Siz yazınca ben de baktım da hiç normal degil.
Konu sahibi acil tedavi olun, lütfen.
Ya ben piskologa mi gideyim emziriyorumda ilaç alamamKadın mart 2018’de üye olmuş. 6 konu açmış, 5’inde bu adam ve vicdan azabı var. Hayır, olay da uzaktan görüp beğenme. Vicdan azaplık bir durum yok. Ama belli ki psikolojisi normal değil konu sahibinin. Bir de bebeği var. Yazık o çocuğa valla!
Alabileceğin ilaçlar var, merak etme. Lohusalık depresyonu geçirip psikoloğa giderek ilaç alan tanıdıklarım var mesela. Ayrıca belki de ilaca bile gerek kalmaz, terapilerle düzelirsin. Sen bir adımını at da psikoloğun muayenehanesinden içeri!Ya ben piskologa mi gideyim emziriyorumda ilaç alamam
Esimi sevmeden bu kadar vicdan azabı cekmedim dediginiz gibi duramaz yada evlenmezdim kimse sevmedigi insanla evlenmez evet hakareti ve üstüme gelmesi kendinden nefret etdıriyor ama elimden bişi gelmiyor yuvami mi yikayim yani coxugum daha çok küçük aklini bulandirma kısmında haklisiniz evet ama bunuda vicdanim yapıyorYahu güzel kız kardeşim. Gerçekten sen iyi değilsin. Hem adamla nişanlıyken başkasından hoşlanabilecek kadar(zaten beğenidir o hoşlantı olsa duramazsın) adamı hiç sevmiyosun, hem de seviyorum diyorsun. Gidip çocuk yapıp her hakaretini yiyor, dayağına katlanıyor hem de adamın aklına abuk subuk şeyler sokuyorsun...
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Biz eşitlik eşitlik diye yırtınıp duruyoruz. Her şeyi eşit bir şekilde başarabiliriz. Ama şu bedensel güç var ya işte orada akıllı davranmak gerekiyor. Onların bedensel üstünlüğü var yahu.. Üstelik duygusal olarak da zayıf ise ne diye adama böyle şeyler söylersin ben anlamış değilim. Ağzınıza geleni lönk diye söylemek dürüstlük değil ki.. Siz iflah da olmazsınız. Ömrünüzü elinizle mahvediyorsunuz. Devam.
Esimi sevmeden bu kadar vicdan azabı cekmedim dediginiz gibi duramaz yada evlenmezdim kimse sevmedigi insanla evlenmez evet hakareti ve üstüme gelmesi kendinden nefret etdıriyor ama elimden bişi gelmiyor yuvami mi yikayim yani coxugum daha çok küçük aklini bulandirma kısmında haklisiniz evet ama bunuda vicdanim yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?