Aldatmismi oldum simdi

Bacım senin bir an önce psikoloğa görünmen gerek. Sen hiç iyi değilsin. O adamı beğenmiş olmana takmışsın, vicdan azabı da vicdan azabı! Bence sen, asıl büyük problem olan eşini ve evliliğini bilinçaltına itmek için istemsizce takmışsın bu duruma. Çocuğunun sağlığını düşünüyorsan acilen doktora gitmelisin hem de çok çok acil. Yarın sabah ilk işin bu olmalı!
 
Siz yazınca ben de baktım da hiç normal degil.
Konu sahibi acil tedavi olun, lütfen.
 
Aldatmamışsın rahat ol da sen niye kendine eziyet ettiriyorsun
Keşke anlatmasaydın
Ya da konu açılırsa toparla bari senden önceydi aslında yeni tanışmıştık seninle falan diye
Uzatma artık bu konuyu
 
Siz yazınca ben de baktım da hiç normal degil.
Konu sahibi acil tedavi olun, lütfen.
Kadın mart 2018’de üye olmuş. 6 konu açmış, 5’inde bu adam ve vicdan azabı var. Hayır, olay da uzaktan görüp beğenme. Vicdan azaplık bir durum yok. Ama belli ki psikolojisi normal değil konu sahibinin. Bir de bebeği var. Yazık o çocuğa valla!
 
Ya ben piskologa mi gideyim emziriyorumda ilaç alamam
 
Yani kendini suçlu gostermek ve buna inanmak istiyor olabilirsin ama elin evli adamının ne suçu var durduk yere vahşi kocandan dayak yiyecek.
 
Neden boyle birsey yaptin. Aldatmamissin. Vicdan yapmayi da birak. Suyu neden bulandiriyorsun. Erkeklere boyle seyler soylenir mi. Bitmis gitmis.
Önüne ,evliligine cocuguna odaklan.
 
Ya ben piskologa mi gideyim emziriyorumda ilaç alamam
Alabileceğin ilaçlar var, merak etme. Lohusalık depresyonu geçirip psikoloğa giderek ilaç alan tanıdıklarım var mesela. Ayrıca belki de ilaca bile gerek kalmaz, terapilerle düzelirsin. Sen bir adımını at da psikoloğun muayenehanesinden içeri!
 
Yahu güzel kız kardeşim. Gerçekten sen iyi değilsin. Hem adamla nişanlıyken başkasından hoşlanabilecek kadar(zaten beğenidir o hoşlantı olsa duramazsın) adamı hiç sevmiyosun, hem de seviyorum diyorsun. Gidip çocuk yapıp her hakaretini yiyor, dayağına katlanıyor hem de adamın aklına abuk subuk şeyler sokuyorsun...

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Biz eşitlik eşitlik diye yırtınıp duruyoruz. Her şeyi eşit bir şekilde başarabiliriz. Ama şu bedensel güç var ya işte orada akıllı davranmak gerekiyor. Onların bedensel üstünlüğü var yahu.. Üstelik duygusal olarak da zayıf ise ne diye adama böyle şeyler söylersin ben anlamış değilim. Ağzınıza geleni lönk diye söylemek dürüstlük değil ki.. Siz iflah da olmazsınız. Ömrünüzü elinizle mahvediyorsunuz. Devam.
 
Esimi sevmeden bu kadar vicdan azabı cekmedim dediginiz gibi duramaz yada evlenmezdim kimse sevmedigi insanla evlenmez evet hakareti ve üstüme gelmesi kendinden nefret etdıriyor ama elimden bişi gelmiyor yuvami mi yikayim yani coxugum daha çok küçük aklini bulandirma kısmında haklisiniz evet ama bunuda vicdanim yapıyor
 
Kocanız size şiddet uyguladıktan sonra vicdan azabı çekse keşke. Hiiiç sağlıklı bir psikolojide değilsiniz üstüne bir de çocuk. Ne deyim ben şimdi?
 
Ya ne tuhaf kadınlar var. Kardeşim neden adama açığını verip kendine olan saygını kaybettiriyorsun. Hoş adamın da pek saygısı kalmamış gibi görünüyor ama azda olsa varsa onu da bitir. Böyle şeyleri eşe anlatmak doğru değil. Sevgiliyken olmuş bitmiş ne uzatiyorsun
 
Nası yani saka mı bu?
Size küfür edip döven eşiniz için sadece aklınızdan bi hafta gecmiş duygu için mi bu panik bu pişmanlık!
Yapmayın Allah askına bayılıyorsunuz boş yere kendınizi üzmeye yani birde bu adam (!) kişisi size ahiret diyor öyle mi yahu kadına zulmün hesabı nolacak onu ni sorun hele. Pes yahu
 
kaç kere yazdık tedavi olun.
tekrar tekrar aynı konuyu açıyorsunuz. yorumları önemsemiyorsanız niye aynı şeyi kırk kere soruyorsunuz.
birde kalkıp eşinize anlatmışsınız. adam zaten şiddet gösteriyormuş.
 
Senin oranı buranı anasının yanında sıkan adama neden böyle bişey söyledin anlamadım!!
Ben senin yerinde olsam az bile yapmışım derdim. Burda sanki senin için huzursuz olmamışta sanki,,, sen kocanın dikkatini mi çekmeye çalıştın?? Aradan yıl geçmiş, bunun hala bi vicdan rahatsızlığı olabilmesi için; hayatında herşeyin iyi gidiyor olması ve kafana takacak hiçbirşeyinin olmaması lazım. Fakat durumunda öyle değil.
Bu hikayede fazla tezat var !!
 
Ya daha once bu konudan 2 ya da 3 kere acildi sanirim yine sizdiniz. Valla diyeceksiniz deyinde rahatlayin.
Yeminle aksam yediğimi unutuyorm bazen siz neden hala unutmadiniz. Lütfen bir uzmana gidin çocuğunuza varmis artik psikolojinizi düzeltin.
 

Haklısınız hanımefendi. Aman dağıtmayın yuvanızı. Sonra hakaretleri, küfürleri özlersiniz. Sonra kızınız büyüdüğünde babasından şiddet nasıl görecek? Çocuk dediğin baba baskısı altında büyümeli. Babasının annesini itip kakmasını görmeli, annesine edilen hakaretleri, küfürleri ezberlemeli. Aşkı, sevgiyi, saygıyı, dünyayı, insanları nasıl tanıyacak. Siz örnek bir çiftsiniz. Sonra kızınız yatağında nasıl ağlayacak siz yuvanızı dağıtırsanız? Sevgililerinden gördüğü şiddeti nasıl normalleştirecek. Eğer huzurlu bir yuvada yetişirse mazallah bir birey olur da ona yapılanlara sesini çıkartırsa ne yaparsınız siz? Ayrıca ilk ona balım, gülüm diyeni nasıl sevgi sanıp da yanlış seçimler yapsın kızcağız. Mutlu, huzurlu ve vicdanlı yuvanızda size bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…