Aldattigi icin bile beni suclayan eş

Cevabı biliyorsunuz.

Adamın birseyi yok hatta şerefi bile yok ta, adam sizi defalarca aldatmış pişkince özür bile dilememiş siz de affetmişsiniz bu yüzden her halta sizi suçlaması normal. kendinize gelin böyle şey mi olur.
Umarım konu gerçek değildir. Zira defalarca aldatılan bir kadının soracağı soru niye beni suçluyor olmamali

O zaman haklısın kocacığım,erim,yiğidim seni eve bağlamak için,beni aldatmaman için neler yapmam lazım diye eşinize sorun,kölelik şartlarını en iyi eşiniz anlatır size,bizler bilmiyoruz

Şaka mı bu aldatilip aldatilip affettiniz ve gene affetmeyi dusunuyorsunuz bu aldatmaya da bi çocuk yaparsiniz artik

Bu yazdığınız mi doğru, bu konuda yazdığınız mı?

Nedeni sizin için çok mu önemli?? Adam arsız olmuş işte karakter yoksunu bir adammış.. Ama benim anlayamadığım nokta sizin şu durumda taktığınız şeyin eşinizin sizi suçluyor olması?? Çok ilginç gerçekten.. Bebekler demişsiniz yazarken ikizleriniz mi var çocuklarınız için kendinize olan saygınızı yitirmemrk için bırakın bu adamı kendinize bir hayat kurmaya çalışın ailenizden destek alın.. Bırakın artık bence adamın nesi varmış, neden yapmış falan.. İnanılmaz birşekilde zaten defalarca affetmişsiniz bu adamı siz bildiğiniz ve affettiğiniz için elbette tekrarını yapacak.. Şuan niyetiniz yine mi affetmek bilmiyorum ama affetmek istiyor gibi görünüyorsunuz .. Eğer affederseniz huylu huyundan asla vazgeçmeyecek bunu bilin..Sizi sevmeyen ve sizin için hiçbirşey yapmayan bu adamla ömrünüzü geçirmek istiyorsanız sizin bileceğiniz iş tabi ki.. Boşanmak da zor çok zor tahmin edebiliyorum ama böyle bir adamla bir ömür geçirmek mi daha zor yoksa boşanmak mı bilemedim..

Belli ki her şeyi kabullenmişsiniz ve kabullenmeye devam edeceksiniz. Ee neden gelip konu açıyorsunuz o zaman. Nerden bilelim neden suçluyor manyağın teki demek ki. Neden suçladığını bilince bi değişiklik olacak mı yoo o aldatmaya siz de affetmeye devam edeceksiniz.

ilkini affettiğiniz için diğerlerini de affetmeniz gerektiğini düşünüyor. adamın beynine öyle kodlanmış çünkü biri ikiyi affetti nasıl olsa bunu da es geçmeliydi diye.
sizi neden suçladığının ne önemi var ki sizin için?

Klasik aldatan Adam tipi. Kendini haklı görmek için sana piskolojik baskı uyguluyor bütün telefon kayıtları o kadınla yazısma foto ne varsa mahkemede göster ac zina davası nı aklı basına gelsin bakalım kim suclu

e adam haklı o zaman boşanma niyetiniz yoksa neden evi terkedip duruyorsunuz?
adamın hayatında boş yere atraksiyon yaratıp alıştığı düzeni bozuyorsunuz..

Başka konulara yazdığı mesajlara bir göz attım da daha saçma şeyler de var ben içinden çıkamadım, insanlar bazı şeyleri kafalarında yaşıyor sanırım

Başka konulara yazdığı mesajlara bir göz attım da daha saçma şeyler de var ben içinden çıkamadım, insanlar bazı şeyleri kafalarında yaşıyor sanırım
Kafada yasanan bisey yok biz cok ayrılıp barıstık hatta bosanıp yine evlendik falan hayatım karmakarısık
Yargısız infaz yapmaya gerek yok
Dedektif gibi diger konuları da aramana gerek yok
Profilimi sınırlamısım demi saygın olsun birazcık insanların tercihlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…