- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Sürekli aldatan eşini affeden bir karısı var ne olsun.Bunun nesi var
Bak canim bende psikolojik siddet gordum eski esten
Kac kez aldatti beni hemde dogumdan sonra
Caresizdim elim kolum bagliydi bebeklerden
Yanlis adamla oldugumu bile bile cocuklarim icin dayandim sabrettim belki duzelir dedim
Ki aldatmalarindan bile asla pisman olmazdi oyle manipulator biri
O kadar kuyrugu dik o kadar umursamaz gezerdi ki ben kendimi ona yalvarirken bulurdum sonunda
Var boyle ruh hastasi erkekler
Once seni kendine baglar
Hele de caresizsen cocuklu issiz parasiz vs.
Senin ona bagimli oldugunu anladigi an sana kotu davranmaya canini yakmaya baslar
Ve bundan asla pisman olmaz af dilemez yalvarmaz kendini duzeltmez hatta seni suclar
Onun bu umursamaz tavirlari seni iyice deli eder
Ve bu kez sen ona yalvarmaya sucsuz olmana ragmen onun seni suclamalari yuzunden kendini ona ozur dilerken onu geri dondurmeye calisirken bulursun
Bunun adi psikolojik eziyet
Cocuk yokken ailen arkanda kac kurtar kendini
Ustelik yurtdisi icin evlenmis biri bu
Niyet amac farkli seni asla mutlu etmez
Adamın birseyi yok hatta şerefi bile yok ta, adam sizi defalarca aldatmış pişkince özür bile dilememiş siz de affetmişsiniz bu yüzden her halta sizi suçlaması normal. kendinize gelin böyle şey mi olur.Eşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bi zaman sonra geri dondu ama pismanlık yok piskinlik var sadce oldu ama iste senin yuzunden oldu beni ittin bebeklere cok dustun beni ihmal ettin falan dedi
2. Darbe 1 yıl sonra telde yakaladım arama vardı bi kadından ve bikac resim ben yakaladım o yine inkar bile etmedi var dedi piskince yine bende evden kovdum yine aylar suren ayrılık onda yine pismanlık yok derken bizaman sonra bidaha birlestik
Bikac yıl sonra 3. Kez bi kadından msjlar gordum bu kez yok dedi sen yanlıs anladın aramızda bisey yok bu kez de ben inanamadım cocukları da alıp gittim evden
Sonra gidisimden oturude beni sucladı
Tum aldatmalarının suclusu benim artık dayanamayıp cocukları alıp gittigim icin sucluyum
Ailesinin bana yaptıgı hatalarda bile ben sucluyum
Neden herseyde beni sucluyo bu adam
Bunun nesi var sizce
O zaman haklısın kocacığım,erim,yiğidim seni eve bağlamak için,beni aldatmaman için neler yapmam lazım diye eşinize sorun,kölelik şartlarını en iyi eşiniz anlatır size,bizler bilmiyoruzBosanırsam haksızlık yapmıs olurum gibi geliyo kendime onca yılım emeğim var ya onda
Sonra cocuklarım babasız kalacak en zoru da bu cunku ben ailemin oldugu sehre donecem calısabilmek icin cocuklara bakması icin annemin
Yani cocukları da pek gormicektir uzaklıgı bahane edip
Kanmak istedigin için kanıyosun en büyük haksızlığı kendine ailene çocuklarına sen yapıyorsun şuan.emin ol sen bunları düşünürken bile o hayatına devam ediyo.Evet Cevabı biliyorum ama yapamıyorum onun bi sozune kanıp gidiyorum hep
Bu yazdığınız mi doğru, bu konuda yazdığınız mı?Bende herseyimi kaybettim eş cocuklarla beni bi basıma bırakıp gitti
O ve ailesi hakkımda turlu iftira cıkardı
Yetmedi tum malımı kaybettim
Bosanınca mecbur Ise girdim tacizden mobbinge her turlu haltı yasadım
Ailemin de bos oldugunu gordum
Ben dusunce dost bildigim herkes uzaklastı
Parasızlık caresizlik hepsini yavrularımla yasadım
Ustune saglıgım da bozuldu biraz
Dibin dibini Gordum ama daha beteri varmıdır elbet var
Bugunumuze sukur
Allah daha beterinden korusun
Nedeni sizin için çok mu önemli?? Adam arsız olmuş işte karakter yoksunu bir adammış.. Ama benim anlayamadığım nokta sizin şu durumda taktığınız şeyin eşinizin sizi suçluyor olması?? Çok ilginç gerçekten.. Bebekler demişsiniz yazarken ikizleriniz mi varEşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bi zaman sonra geri dondu ama pismanlık yok piskinlik var sadce oldu ama iste senin yuzunden oldu beni ittin bebeklere cok dustun beni ihmal ettin falan dedi
2. Darbe 1 yıl sonra telde yakaladım arama vardı bi kadından ve bikac resim ben yakaladım o yine inkar bile etmedi var dedi piskince yine bende evden kovdum yine aylar suren ayrılık onda yine pismanlık yok derken bizaman sonra bidaha birlestik
Bikac yıl sonra 3. Kez bi kadından msjlar gordum bu kez yok dedi sen yanlıs anladın aramızda bisey yok bu kez de ben inanamadım cocukları da alıp gittim evden
Tum aldatmalarının suclusu benim artık dayanamayıp cocukları alıp gittigim icin sucluyum
Bunun nesi var sizce
Eşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bunun nesi var sizce
Klasik aldatan Adam tipi. Kendini haklı görmek için sana piskolojik baskı uyguluyor bütün telefon kayıtları o kadınla yazısma foto ne varsa mahkemede göster ac zina davası nı aklı basına gelsin bakalım kim sucluEşim beni doğumumdan sonra bi kadınla aldatmış ben bilmedim cok sık dısarı cıkmaya baslamıstı arkadasımla bulusuyorum deyip bende inanıyodum meğersem aldatıyomus tabi aylar gecince de bana evlilik yurumuyo deyip terketti
Bunun nesi var sizce
O zaman bu arkadaş boşanmış aradan zaman bile geçmiş.. Hala eski eşiyle görüşüyor.. Hala barışmak istiyor.. Öyle mi acaba.. Ne kadar enteresan insanlar var buradaBu yazdığınız mi doğru, bu konuda yazdığınız mı?
Bosanırsam haksızlık yapmıs olurum gibi geliyo kendime onca yılım emeğim var ya onda
Sonra cocuklarım babasız kalacak en zoru da bu cunku ben ailemin oldugu sehre donecem calısabilmek icin cocuklara bakması icin annemin
Yani cocukları da pek gormicektir uzaklıgı bahane edip
Başka konulara yazdığı mesajlara bir göz attım da daha saçma şeyler de var ben içinden çıkamadım, insanlar bazı şeyleri kafalarında yaşıyor sanırımO zaman bu arkadaş boşanmış aradan zaman bile geçmiş.. Hala eski eşiyle görüşüyor.. Hala barışmak istiyor.. Öyle mi acaba.. Ne kadar enteresan insanlar var buradabizde oturduk birşeyler anlatmaya çalışıyoruz
Kafada yasanan bisey yok biz cok ayrılıp barıstık hatta bosanıp yine evlendik falan hayatım karmakarısıkBaşka konulara yazdığı mesajlara bir göz attım da daha saçma şeyler de var ben içinden çıkamadım, insanlar bazı şeyleri kafalarında yaşıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?