- 18 Mart 2011
- 8.958
- 30.089
- 748
- Konu Sahibi Greeneyes1119
-
Ben gerçekten bazen anlamakta zorlanıyorum Gama. En başta çocuklar nasıl babaanneyi istiyor yani benim kızımı paçamdan bir Allah'ın kulu ayıramaz.Kendisi çok istese bunu ispat edip velayetlerini alabilirdi anneleri ile bağları kopuk kendileri istedi diyor burdan anlaşılıyor ki asla ilgili değil çocuklarla kendisi. İse girdi iseniz biraz çocuklarınızla da vakit geçirin konu sahibi.
Neden yaptınız bakmayacaktınız? Biri ona atıyor diğeri evlenir annesine baktırır. Ne saçma sapan ilişkiler.
İlgili olmadığımı kim söyledi yada bağlarının köpük olduğunu i5se girmem çocuklarımı unuttum anlamına gelmiyor baba onlarla yaşamıyor benim 2 çocuğumda babanelerine düşkün iyi anlaşan çocuklar babalarından daha çok iyi anlasiyorlar. Burda onların mutluluğu da önemli.Kendisi çok istese bunu ispat edip velayetlerini alabilirdi anneleri ile bağları kopuk kendileri istedi diyor burdan anlaşılıyor ki asla ilgili değil çocuklarla kendisi. İse girdi iseniz biraz çocuklarınızla da vakit geçirin konu sahibi.
Neden yaptınız bakmayacaktınız? Biri ona atıyor diğeri evlenir annesine baktırır. Ne saçma sapan ilişkiler.
Evdekiler çalıştığı için evde kimse olmadığı için olabilir mi. Evde bakicak insan osla zaten şuan ynimda olurlarBen gerçekten bazen anlamakta zorlanıyorum Gama. En başta çocuklar nasıl babaanneyi istiyor yani benim kızımı paçamdan bir Allah'ın kulu ayıramaz.
Zaten konu sahibi ailesinin yanında, babam otoriter diyor, otoriter dediği de çocuklara yemeğinizi bitirin, ödevlerinizi yapın, telefonla çok uğraşmayın falan diyormuş. E diyecek tabi bunlarda ne var anlamadım?
Konu sahibi işe girmem lazım diyor, çocuklar gayet o işteyken ailesinin yanında kalabilir.
Ben gerçekten bazen anlamakta zorlanıyorum Gama. En başta çocuklar nasıl babaanneyi istiyor yani benim kızımı paçamdan bir Allah'ın kulu ayıramaz.
Zaten konu sahibi ailesinin yanında, babam otoriter diyor, otoriter dediği de çocuklara yemeğinizi bitirin, ödevlerinizi yapın, telefonla çok uğraşmayın falan diyormuş. E diyecek tabi bunlarda ne var anlamadım?
Konu sahibi işe girmem lazım diyor, çocuklar gayet o işteyken ailesinin yanında kalabilir.
Çocuklar sizin, kimse bir şey diyemez. Babaannelerinde kalıyorlar sizin için bir sorun yoksa ve normalse 7 köy toplansa fayda yok.Evdekiler çalıştığı için evde kimse olmadığı için olabilir mi. Evde bakicak insan osla zaten şuan ynimda olurlar
İlgili olmadığımı kim söyledi yada bağlarının köpük olduğunu i5se girmem çocuklarımı unuttum anlamına gelmiyor baba onlarla yaşamıyor benim 2 çocuğumda babanelerine düşkün iyi anlaşan çocuklar babalarından daha çok iyi anlasiyorlar. Burda onların mutluluğu da önemli.
Anladığım kadarıyla velayet annede ama çocuklar babaannede kalmak istemiş konu sahibi de e iyi madem demiş yollamış. Eski kocada velayeti almak istiyormuş, konu sahibi o zaman dava aç al demiş ama açılan bir davada yok. Eski eşin yanında üvey anne olduğu için çocukların orada temelli kalmasını istemiyormuş vs.Yorumlardan anlamaya çalışıyorum velayet zaten annede mi kimde anlamadım kafam karıştı. Sadece bende ona takıldım biliyor musun? Annem de gittiğinde bir parcamiz koptu sanki. Sonra yanına gittik tabi. Annemsiz hayat düşünemezdim. Çocuklar kendilerine verilen sevgiyi net alır ona göre birini seçer. İsterse anne çalışsın babaanne büyütmüş olsun. Önceliği annedir. Çocuklar büyük diğeri kardeşi ile bile ilgilenebilir. Dediğin gibi oteriterlik buysa herkes diktatör o zaman herkes bunu çocuklarına söyler. Tek başına ev geçindiren nasıl geçindiriyor o zaman bir abla boşamış zamanında ev bile aldı 1 oğlu bir kızı var çalıştı çabaladı yaptı birşeyler. Birçok nokta kafama yatmıyor, annem bana şahsen yardımcı olur bu durumlar da enazından kendimi toparlayana kadar ailemin yanında kalabilirdim çocuklarla her halde.
Bilemiyorum çocuk dünyaya getirince onlarsız hayat düşünemez insan.
Yorumlardan anlamaya çalışıyorum velayet zaten annede mi kimde anlamadım kafam karıştı. Sadece bende ona takıldım biliyor musun? Annem de gittiğinde bir parcamiz koptu sanki. Sonra yanına gittik tabi. Annemsiz hayat düşünemezdim. Çocuklar kendilerine verilen sevgiyi net alır ona göre birini seçer. İsterse anne çalışsın babaanne büyütmüş olsun. Önceliği annedir. Çocuklar büyük diğeri kardeşi ile bile ilgilenebilir. Dediğin gibi oteriterlik buysa herkes diktatör o zaman herkes bunu çocuklarına söyler. Tek başına ev geçindiren nasıl geçindiriyor o zaman bir abla boşamış zamanında ev bile aldı 1 oğlu bir kızı var çalıştı çabaladı yaptı birşeyler. Birçok nokta kafama yatmıyor, annem bana şahsen yardımcı olur bu durumlar da enazından kendimi toparlayana kadar ailemin yanında kalabilirdim çocuklarla her halde.
Bilemiyorum çocuk dünyaya getirince onlarsız hayat düşünemez insan
Evet bir zamanlar bende öyleydim ama çocuklar sürekli otarafa gidip durdukları için başta zor geliyor ama güvende iyi olduklarını bildiğim için içim rahat günde çok kez arar konuşurum görüntülü normal yakın olduğumuz için oğlum gelir görür. Hafta sonları bendeler.. ben onlardan iletişimi mi hiç koparmadim sürekli iletişim halindeyizÇocuklar sizin, kimse bir şey diyemez. Babaannelerinde kalıyorlar sizin için bir sorun yoksa ve normalse 7 köy toplansa fayda yok.
Ben kendi adıma konuşuyorum, kızım anneannesinde bile olsa çıldırırım.
Siz çok bilmişler anlamadığiniz konulara karışmayın olmayan beyninizi de yormayınAnladığım kadarıyla velayet annede ama çocuklar babaannede kalmak istemiş konu sahibi de e iyi madem demiş yollamış. Eski kocada velayeti almak istiyormuş, konu sahibi o zaman dava aç al demiş ama açılan bir davada yok. Eski eşin yanında üvey anne olduğu için çocukların orada temelli kalmasını istemiyormuş vs.
Çocuklara ödev yap, telefonla çok ilgilenme demekte diktatörlükse gerçekten kelimelerim tükendi ya.
Anladığım kadarıyla velayet annede ama çocuklar babaannede kalmak istemiş konu sahibi de e iyi madem demiş yollamış. Eski kocada velayeti almak istiyormuş, konu sahibi o zaman dava aç al demiş ama açılan bir davada yok. Eski eşin yanında üvey anne olduğu için çocukların orada temelli kalmasını istemiyormuş vs.
Çocuklara ödev yap, telefonla çok ilgilenme demekte diktatörlükse gerçekten kelimelerim tükendi ya.
Evet bir zamanlar bende öyleydim ama çocuklar sürekli otarafa gidip durdukları için başta zor geliyor ama güvende iyi olduklarını bildiğim için içim rahat günde çok kez arar konuşurum görüntülü normal yakın olduğumuz için oğlum gelir görür. Hafta sonları bendeler.. ben onlardan iletişimi mi hiç koparmadim sürekli iletişim halindeyiz
Siz çok bilmişler anlamadığiniz konulara karışmayın olmayan beyninizi de yormayın
Ben buna hiç inanmıyorum gerçekten isteyen öyle duvar örüyor ki, değil yanına yaklaşmak adını geciremez aklından net budurBende çok istiyorum ama bı yolunu buluyo kendini gosteriyo kendi yazma bana diyor ben hiç yazmıyorum, o bı konu bulup benim huzurunu kaçırıyor
Sürekli hayatınızı berbat eden adamla lütfen iletişim kurmayın. Sizi ve diğer hanımefendiyi oyuncak gibi oynatıyor belli. Sizi aldatıp hemen bir ay sonrasında evlenmesi bile yeterli. Size unutamadım diyip sizinle barışır ertesi gün diğer hanıma unutamadım der onunla barışır. Karaktersiz ve hasta bir adam olarak üstünü çizip yolunuza ve çocuklarınıza bakın lütfen. Bende yeni evliyim henüz çocuğum yok fakat ben annelerin daha sağlam dirayetli olması gerektiğinin önemli olduğunu düşünüyorum çocukları için bir kadının öncelikleri çocukları olmalı. Başka bir yorumunuzda da "birisini bulurum diye çocukları babaya yolladım"demişsiniz. Ben ne eski eşinize ne de size acımıyorum da çocuklara acıyorum vallahi. Allah cocuklarınıza yardım etsin. Kendinize gelin çocuklarınızla dik durun hanımefendi. Çabalayın. Sürekli bu konularla ilgili de ağlıyor olmanız uzun süre haksızlığa uğrayıp duygusal olarak gitgelli olmanızdan kaynaklı sanırım. Eski eşinizden hala ümitli gibisiniz o adamla kesinlikle iletişim kurmayın unutun derimMerhaba kızlar 1 sene önce eşimle ayrıldık aldattı beni 1 ay sonra tekrardan evlendi 1 senedir evli ama evliliği sorunlu gidiyo bnaa surelikli rahatsız ediyordu 1 ay öncesine kadar başlarda ben seni unutamadım bosanicam dava açtım fln dedi boşanma günü geldi tekrar biraraya geldiler ondan sonra bnaa git gelli yazıyordu smdi de o kız dönsün diye yalvarıyor resmen 2 tne cocugum var benim psikolojim çok bozuldu onla ilgili çocuklarla ilgili konu oldumu kendimi dik tutamiyorum hemen ağlıyorum ağlamamak için ne yapmam lazım bana bı akıl verin bu durum beni çok rahatsız ediyor başkasına bu konuları anlatırken bile ağlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?