- 21 Nisan 2024
- 43
- -11
- 1
- 31
- Konu Sahibi Greeneyes1119
-
Evet haklısınız. Onun derdi geri göndermek ben öyle anlıyorum davranislarindan. Burda herşeyi anlatmadım özet geçtim diyelim 3 senedir benim yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. Şöyle yapsaydinda söyle olurdu. Çocuklarımı da benim istemediğimi dile getirecekler neredeyse insanların neler yaşadığını kimse bilemez karşımdaki insan zor insan hastalıklı biri haline dönüştü. Çocuklarımın annesidir diyip saygı duymayacak insana dönüştü. Bunuda yapan yeni karısı buna adım kadar eminim.. herkez bir gün yasattigini yaşayacak diyelim..çocuklarla ilgilenmiyormuş ki size blöf yapıyor her erkek gibi.
ben seni anlıyorum çünkü benzer şeyler yaşıyoruz. ben muhattap olmuyorum artık ama benim de bu tarz şeylerim oldu hala çocuğu almak istediğini söyler nafaka vermemek için. erkek milleti çok garip dünyayı dar etmeye çalışıyor da evlenmiş gitmiş daha niye seninle uğraşıyor ki?Evet haklısınız. Onun derdi geri göndermek ben öyle anlıyorum davranislarindan. Burda herşeyi anlatmadım özet geçtim diyelim 3 senedir benim yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. Şöyle yapsaydinda söyle olurdu. Çocuklarımı da benim istemediğimi dile getirecekler neredeyse insanların neler yaşadığını kimse bilemez karşımdaki insan zor insan hastalıklı biri haline dönüştü. Çocuklarımın annesidir diyip saygı duymayacak insana dönüştü. Bunuda yapan yeni karısı buna adım kadar eminim.. herkez bir gün yasattigini yaşayacak diyelim..
Evet ben yüz vermedim ağır konuştum çok bu yüzden iletişimi mi kopardım tamamen şimdi diğerine yanaşma derdinde adam tek kalamiyor.karısıyla boşanırsa diye sizi yedekte tutuyor.
Çünkü evlendiği kişi zor biri evlenmiş 3 kere baba evine gitmiş geceleri kavga edip kaçıyormus. Şuan 3 4 aydır baba evinde dönsün diye uğraşıyor. O kactikca o kovalıyor resmen. Ben seni rahat bıraktım sende beni rhaat bırak hayatıma bakayım diyorum. İletişim kurmak için bı yolunu buluyor çocukları bahane ediyo mesaj atıyor. Çok şükür 1 aydır uğraşmıyor demiştim 2 gün önce nafaka mevzusundan benim huzurumu kaçırdı.ben seni anlıyorum çünkü benzer şeyler yaşıyoruz. ben muhattap olmuyorum artık ama benim de bu tarz şeylerim oldu hala çocuğu almak istediğini söyler nafaka vermemek için. erkek milleti çok garip dünyayı dar etmeye çalışıyor da evlenmiş gitmiş daha niye seninle uğraşıyor ki?
Nokta ne yaMerhaba kızlar 1 sene önce eşimle ayrıldık aldattı beni 1 ay sonra tekrardan evlendi 1 senedir evli ama evliliği sorunlu gidiyo bnaa surelikli rahatsız ediyordu 1 ay öncesine kadar başlarda ben seni unutamadım bosanicam dava açtım fln dedi boşanma günü geldi tekrar biraraya geldiler ondan sonra bnaa git gelli yazıyordu smdi de o kız dönsün diye yalvarıyor resmen 2 tne cocugum var benim psikolojim çok bozuldu onla ilgili çocuklarla ilgili konu oldumu kendimi dik tutamiyorum hemen ağlıyorum ağlamamak için ne yapmam lazım bana bı akıl verin bu durum beni çok rahatsız ediyor başkasına bu konuları anlatırken bile ağlıyorum..
zaten adam olsaydı çocuklu boşanacak duruma gelmezdi oh olsun mutlu olamasınlar.Çünkü evlendiği kişi zor biri evlenmiş 3 kere baba evine gitmiş geceleri kavga edip kaçıyormus. Şuan 3 4 aydır baba evinde dönsün diye uğraşıyor. O kactikca o kovalıyor resmen. Ben seni rahat bıraktım sende beni rhaat bırak hayatıma bakayım diyorum. İletişim kurmak için bı yolunu buluyor çocukları bahane ediyo mesaj atıyor. Çok şükür 1 aydır uğraşmıyor demiştim 2 gün önce nafaka mevzusundan benim huzurumu kaçırdı.
Öyle bi niyetimin olduğunu soylemiyorum ben. Bu bana yasattiklari bende tramva olarak kaldı. Dokunsalar aglicak gibiyim bu konular açılınca bunu nasıl aşabilirim diye yardım istemiştim.Herseyin farkinda olup hala ne yapmam gerekiyor diye soruyorsun istersen kadinin elinden al tekrar aldatsin seni tekrar perisan ol bu döngüyü yasamak istiyorsan aldatsa evliyken pisman olup sana dönse anlarim ama kendine bir yol cizmis ondanda hata yapmis bunu görmene ragmen ikinizin arasinda gidip gelmis hala ne yapmaliyim diyorsun böyle bir adami tekrar sevebilirmisin kurtuldum diye dua et
Amin inşallahzaten adam olsaydı çocuklu boşanacak duruma gelmezdi oh olsun mutlu olamasınlar.
Takildiginiz konu bu mu ??Nokta ne ya
Küfreder gibi.
Manipule ediyor sizi pislik. Hem sizi hayatinda tutuyor hem diger kadini hatta bir baskasi bile var belki. Sizin psikolojik olarak zayifliginizdan faydalaniyor.Merhaba kızlar 1 sene önce eşimle ayrıldık aldattı beni 1 ay sonra tekrardan evlendi 1 senedir evli ama evliliği sorunlu gidiyo bnaa surelikli rahatsız ediyordu 1 ay öncesine kadar başlarda ben seni unutamadım bosanicam dava açtım fln dedi boşanma günü geldi tekrar biraraya geldiler ondan sonra bnaa git gelli yazıyordu smdi de o kız dönsün diye yalvarıyor resmen 2 tne cocugum var benim psikolojim çok bozuldu onla ilgili çocuklarla ilgili konu oldumu kendimi dik tutamiyorum hemen ağlıyorum ağlamamak için ne yapmam lazım bana bı akıl verin bu durum beni çok rahatsız ediyor başkasına bu konuları anlatırken bile ağlıyorum..
yok sayarakÖyle bi niyetimin olduğunu soylemiyorum ben. Bu bana yasattiklari bende tramva olarak kaldı. Dokunsalar aglicak gibiyim bu konular açılınca bunu nasıl aşabilirim diye yardım istemiştim.
Evet çok haklısınız. Etrafim daki her kafadan bir ses çıkıyor, ailem arkadaslarin akrabalarım ne yapacağımı şaşırdım. İmkanım olsa çocuklarımı alıp başka bir şehirde tek başıma hayat kurmak. Artık insanlarda yordu beni çünküManipule ediyor sizi pislik. Hem sizi hayatinda tutuyor hem diger kadini hatta bir baskasi bile var belki. Sizin psikolojik olarak zayifliginizdan faydalaniyor.
Hem kendi hayatinizda guclu olmak hem de daha iyi bir anne olmak için psikolog ile calisin. Bu adam sizi neden bu kadar manipüle edebiliyor, siz nasil onun/bir baskasinin fikirleri ile hareket etmekten kurtulursunuz onun uzerine calisin.
Konuya başlık yazmam sizi ilgilendiriyor mu?? Yazdığım yazı değilde başlık yazmadigim millete dert oldukuma olarak gidecek haliniz yok
Konuya baslik bile yazamıyorsunuz bu sebeple gidebilirsiniz de pek guvenemedim size
Gerekirse psikolojik destek alarak ama bence kafaya takilacak birsey yok olan olmus zaten yuvan yikilmis üstüne bir yuvada kurmus daha ne nasil asabilirim zamana birak yok say onuÖyle bi niyetimin olduğunu soylemiyorum ben. Bu bana yasattiklari bende tramva olarak kaldı. Dokunsalar aglicak gibiyim bu konular açılınca bunu nasıl aşabilirim diye yardım istemiştim.
bu kadar basit bir seye bile yeteneğiniz yok, bence üzücüKonuya başlık yazmam sizi ilgilendiriyor mu?? Yazdığım yazı değilde başlık yazmadigim millete dert oldu
Kendim aşmayı denedim ama başaramadım destek almak daha iyi olucakGerekirse psikolojik destek alarak ama bence kafaya takilacak birsey yok olan olmus zaten yuvan yikilmis üstüne bir yuvada kurmus daha ne nasil asabilirim zamana birak yok say onu
travma dedigin ne mesela oturup agliyormusun ?Kendim aşmayı denedim ama başaramadım destek almak daha iyi olucak
Aldatildin bosandin üstüne bir yuva kuruldu tekrar sana geldi tekrar geri ona döndü oyun oynamayi cok sevdi o seni sevmemis..bunu anlamalisin artik biliyorsan daha ne aci cekecen travma yasayacan benim basima gelseydi aksine güclü kalmayi denerdim dönüp arkama bakmazdim beni sevmeyen birini düsünemem acisini bile.. 2 cocugunun babasi olarak kaldi sizinde bir hayatiniz olacak kizdigim nokta kafa karisikliginiz o yüzden tepkimKendim aşmayı denedim ama başaramadım destek almak daha iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?