Aldattığım sevgilimden ayrılıyorum.

Sanaa karsi birseyler hissetmiyorum deyin dogru degilmi hissetseniz aldatmazdiniz diger kisiden de ayrilin onuda sevmiyorsunuz bir surede kimseyle birseyler yasamayin yaptiginiz bu hatalardan ders cikarin ve bir daha aynilarini baskalarina yasatmayin sizde yasamayin

Nasil karar verdin? Kisa cop mu cektin? Otekine yazik oldu.
Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum bunlar yüzünden sadece birine odaklanamiyorum. Kafam rahat değil. Oradaki ariyicak diye. buradaki ile buluşucagim zaman sabaha kadar diğeriyle konuşuyorum akşama kadar uyusun aramasın diye diğeriyle de erkenden buluşuyorum. Acayip yoruldum srekli elimde telefon kafam dolu bıktım.

En mantıklısi bu olucak. Artık hislerim değişmiş bunu farkettim eskisi gibi hissedemiyorum diyicem. Çok teşekkür ederim

Ee sen de haklisin. Zorlaniyorsun tabi.

Bir tatile ne dersin. Ikisini de biraksan. Rahat bir nefes alsalar .

İçimden ikisine de aldattığımi herşeyi anlatmak geliyo ama sonra rezil olucam öldürucekler belki beni.

Düzgün bir karaktere sahip olmak istiyorsanız, ikisinden de ayrılın.
En azından hatanızı, onların hayatından ebediyen çıkarak telafi etmeye çalışın.
+1

Ikisinden biriyle devam edeceksin. Peki hic aklina gelmeyecek mi ona yaptiklarin, soyledigin yalanlar. Hep kolay kandirilabilir olacak o senin icin ve isine geldigi an yalan soyleyeceksin ona.

Ikisinide sevmiyorsun seni sevmelerini seviyorsun. Ilerde karsina gercekten sevdigin kisi cikinca ben ne buyuk hata yapmisim diyeceksin.

Ayrilma sebebi olarak ne soylersin bilmem ama sakin baskasindan hoslaniyorum deme. Zaten aldattin cocugu bi de gider ayak daha beter ezme.

Uzaktakinden niye ayrilmiyorsun? Burdakiyle iyi vakit gecirirdin hic olmazsa. Uzaktan zaten yürümez 3. Seçenek cikar bi kac aya kalmaz.

Sen yalnız kalamıyorsun. Tek başına kalınca ne oluyor kafayı mı yiyorsun yoksa kendi mi? Etme bulma dünyası derler. Okuldaki çocuğuda sallayacaksın yakında. İşin güzel tarafı ne biliyor musun? Yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin.

Yalnız kalamıyorum diye bişey yok önceden kimse yoktu hayatımda. Birileri de girmek istemişti ama olmamıştı. İkisine karşı da bir duygu var içimde ama okuldakine daha yoğun olduğuna karar verdim. Onu da sallamayı düşünmüyorum. Etme bulma dünyası diyede bişey yok bırakın bunlari. Ki başıma gelirse de (daha önce geldi) acimi çekip önüme bakarım . O kadar yıkılacak bişey yok

O zaman neyin kafasıyla iki insanı idare ediyorsun? Yazık değil mi sana o çocuklara? Yahu hiç mi karşınızdaki insanın kalbini yüreğini düşünmüyorsunuz? 20yaşındasın. Hayatın tadını çıkarmak varken neden bu kadar entrika yaşıyorsun?

Ki elimde olsa baştan sona herşeyi anlaticam. Ama sonra olan bana olucak okulda da memlekette de rezil olucam illa ki bana bi kötülük yapacaklar. Bu yüzden bişey demiyorum. Bişey demiyicegime göre de diğeriyle devam edicem bir daha da böyle bişey yapmiyicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…