Bende memnun değilim. Ama yaptım bir şekilde bu hatayi. Biliyorum yapmamaliydim en basinda.Bir daha da yapmiyicam teşekkür ederim yorumunuz içindeO zaman neyin kafasıyla iki insanı idare ediyorsun? Yazık değil mi sana o çocuklara? Yahu hiç mi karşınızdaki insanın kalbini yüreğini düşünmüyorsunuz? 20yaşındasın. Hayatın tadını çıkarmak varken neden bu kadar entrika yaşıyorsun?
Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum bunlar yüzünden sadece birine odaklanamiyorum. Kafam rahat değil. Oradaki ariyicak diye. buradaki ile buluşucagim zaman sabaha kadar diğeriyle konuşuyorum akşama kadar uyusun aramasın diye diğeriyle de erkenden buluşuyorum. Acayip yoruldum srekli elimde telefon kafam dolu bıktım.
Anlatmayı bende istiyorum ama sonu kötü olacakAnlat çocuğa durumu, bir başkası var de... Bilmesi gerekiyor...
Eski sevgilimi unutamadım olabilir ama 7 aydır çıkıyoruz .
Memlekettekinden ayrilicamiyide 14 şubata ne kaldı şurada kendisi görmese bile gören biri çıkar anlayacak zaten..
Memlekettekinden ayrilicam
Hangisini seçmiş hangisini ????Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bence söyle aldattığını başkasından duyarsa daha kötü olabilir. Açılan konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak bu arada, daha önceden açtığın konuya yazmalıydın.
Hata yaptığınızı düşündüğünüz için bırakmıyorsunuz yani.
İkisini birden idare etmesi zor geldi tabi.
Buradaki sevgilinize de söylesenize bunları.
Bakalım o sizinle birlikte olmaya devam edecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?