Aldattılan Kadınlar

2 evlat 1 Anne

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
56
6
18
37
Slm herkese ben 2 çocuk annesiyim. Kocamala çok sorun yaşıyoruz 11 yıllık evliliğimizde 2 yıldır bana yaşatmadığı kalmadı. Dışarı çıkması eve geç ve içkili gelmesi en sonda tlfnunu arayan bi numaraya ben cevap verdim kızın biri gayet samimi konuşma tarzıyla konuştu eşiyim dememe rağmen kocamı ısrarla istedi neden aradınız diyincede öff uğraşamam sizinle diyip suratıma kapattı kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum anne yok baba yok ablalarla konuşunca çocukların var otur diyorlar tek artı yönü gezmeme karışmaz para sıkıntısı yaşatmaz başka olumlu yanını göremiyorum ne yapmam lazım yardım çalışan bayanda değilim

boşanmayacaksan ve sana ve çocuklarına şiddet, hakaret, küfür uygulamıyorsa ve gerçek anlamda gidecek bir yeriniz yoksa bırak ne halt yiyorsa yesin. kendi bilir içiyorsa ilerde kendi çekecek. başka biri varsa hayatında kim ne yaapsın böyle birini allah aşkına yakındır defetmesi. ye, iç, gez, toz, alışveriş yap. çalışıyor musun bilmiyorum ama bu süreçte kendini garantiye alacak birikim yap eşinden gizli. banka hesabı mı açarsın altın yapıp kenara mı koyarsın artık her neyse. ileride ne olur bilinmez.

Allah yardimcin olsun.Her zaman dua et Allah kotu insanlarla karsilastirmasin.Rabbim yuzunu kara cikartmasin.Kaldiramayacagin imtihanlar yasatmasin.Allah seni ve evlatlarini kimseye muhtac etmesin.

Kocana da takildigi kadinlara da Allah vicdan merhamet versin islah etsin.Yaziklar olsun boyle insanlara.Ne kadar saygisiz edepsiz bir kizmis.Ofleyip pufluyor bir de.Allah buyuktur.

Bana zararı yok kötü arkadaş kurbanı bi kaç arkadaş edindi kimsem olmayınca tek sığındığım dal
Çok iyi anlıyorum. O zaman git yanina guzelce elinden tut onu sevdiğini soyle. Bir kadının aradığını sana böyle söylediğini anlat. Ben senin bu aralar bunaldigini biliyorum. Gel beraber aşalım bu sorunları seni çok seviyorum Sen benim hayattaki tek dalımsın. Ben sana kızmaya değil elinden tutmaya geldim hadi kapatalim bu defterleri mutlu yuvamıza sahip çıkalım de. Sakin kızıp bağırıp kavga çıkarma o kadına itmiş olursun. Sen onu sevgiyle yuvana bağlamaya çalış. Ve çok dua et. Sureler okuyup eşime nur olması niyetiyle diye esinin ruhaniyetine hediye et. Ruhu ferahlasın inşallah

Para birikimi yapacaksan kesinlikle bankada biriktirme evlilik boyunca biriktirdiğin para ortak sayılıyor maalesef gizliden altın biriktir hem haberi de olmaz daha mantıklı kendini sağlama al

Herkese çok teşekkür ederim Bi süre sabretmeliyim bunu anladım evlatlarım için en azından dediğiniz gibi biraz birikimde yapmalıyım Belki tahammül edemediğim zaman çocuklarımında beni anladığı zaman bırakabilirim tek sorun onu düşünmemek bu takıntıyı atmalıyım herhalde

Herkese çok teşekkür ederim Bi süre sabretmeliyim bunu anladım evlatlarım için en azından dediğiniz gibi biraz birikimde yapmalıyım Belki tahammül

Şimdi ben olsam o kadını mi yolsam yoksa o koca olcak şahsiyetsiz adı insanı mi anamam yanlarına bırakma sende zehir et onlara hayati

Boşanmak için daha fazla ne olmasını bekliyorsun.
Hayatınızı devam ettirebilmek için böyle karakterden yoksun bir insana mı ihtiyacın var gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…