- 4 Nisan 2019
- 56
- 6
- 18
- 37
- Konu Sahibi 2 evlat 1 Anne
-
Edemiyorsan boşan, hayatı zor hale getirme basit yaşa gerekeni yapAilemde öyle diyor ama bazen tahammül edemiyorum
Yoksa seviyor musunAilemde öyle diyor ama bazen tahammül edemiyorum
Bana zararı yok kötü arkadaş kurbanı bi kaç arkadaş edindi kimsem olmayınca tek sığındığım dalYoksa seviyor musun
Aminyaa. çok üzüldüm canım..rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. sıkıntılarına inşirah ferahlığı versin
Çok iyi anlıyorum. O zaman git yanina guzelce elinden tut onu sevdiğini soyle. Bir kadının aradığını sana böyle söylediğini anlat. Ben senin bu aralar bunaldigini biliyorum. Gel beraber aşalım bu sorunları seni çok seviyorum Sen benim hayattaki tek dalımsın. Ben sana kızmaya değil elinden tutmaya geldim hadi kapatalim bu defterleri mutlu yuvamıza sahip çıkalım de. Sakin kızıp bağırıp kavga çıkarma o kadına itmiş olursun. Sen onu sevgiyle yuvana bağlamaya çalış. Ve çok dua et. Sureler okuyup eşime nur olması niyetiyle diye esinin ruhaniyetine hediye et. Ruhu ferahlasın inşallahBana zararı yok kötü arkadaş kurbanı bi kaç arkadaş edindi kimsem olmayınca tek sığındığım dal
Şimdi ben olsam o kadını mi yolsam yoksa o koca olcak şahsiyetsiz adı insanı mi anamam yanlarına bırakma sende zehir et onlara hayatiSlm herkese ben 2 çocuk annesiyim. Kocamala çok sorun yaşıyoruz 11 yıllık evliliğimizde 2 yıldır bana yaşatmadığı kalmadı. Dışarı çıkması eve geç ve içkili gelmesi en sonda tlfnunu arayan bi numaraya ben cevap verdim kızın biri gayet samimi konuşma tarzıyla konuştu eşiyim dememe rağmen kocamı ısrarla istedi neden aradınız diyincede öff uğraşamam sizinle diyip suratıma kapattı kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum anne yok baba yok ablalarla konuşunca çocukların var otur diyorlar tek artı yönü gezmeme karışmaz para sıkıntısı yaşatmaz başka olumlu yanını göremiyorum ne yapmam lazım yardım çalışan bayanda değilim ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?