Aldattılan Kadınlar

Yolsam rahatlarmıyım karektersizin o mekanlarda takılmasıamı yanarsın bilemedik
Ahhh bacım ahhh inan yolsan rahatlarsın ama ellerine yazık pislik bulaşır diğer arkadaşlara katılıyorum parasını al catir catir birikte hatta aldattığına dair kanıtta topla güzel bir mahkemeye ver birde zinadan yargılansın pislik

Alalhim yardımcı olsun sana sabır versin ki dayan evaltlarin için ye gez toz birikim yap hic üzülme umursamaya çalış para biriktir sonrada al çocuklarını git

Kadına 'boşan,hiç mi gururun yok,
böyle adamla yaşamam vb'
diyorsunuz da konu sahibinin
işi yok,mesleği yok,çalışma geçmişi yok,
arkasında duracak ana-babası yok,
artı bakıma muhtaç iki çocuk var.
'Boşan' diyenler mi karşılayacak,
kendisinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını?
Size -birikim yap-diyen arkadaşlar doğru söylüyor.
Kendinizi garantiye almadan fevri kararlar vermeyin.

Size kalmis ne yapacaginiz
Yasadiklarinizi yasayan pek cok kadin var,kimisi kendini mecbur hissediyor ,kimisi de onemsemiyor. Tahammul edemiyorum diyorsaniz ayrilin. Ama ailenizin verdigi o akila cok sasirdim. Ben de evlat sahibiyim,ogluma asla demem ki “boşver karin seni aldatirsa aldatsin sen ye ic gez” diyemem dilim varmaz

İşte ailem böyle diyince daha acı vericiydi

yapcak bişi yok canım, sabredip düzelmeini bekliycen...öbür türlü daha zor, çalışcan, kira ödücen, çocuk sorumluluğu,
bugününden daha çok zorluk çekersin bence...

yapcak bişi yok canım, sabredip düzelmeini bekliycen...öbür türlü daha zor, çalışcan, kira ödücen, çocuk sorumluluğu,
bugününden daha çok zorluk çekersin bence...
Düzelenler var yada şöyle söyleyeyim sizin durumunuzda olup eşim düzeldi diyenler var karar sizin boşanma süreci zor bir süreç Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…