Ve o bana dedi ki bırak biraz takılayım başka kızlar olsun falan.
biz bir sene birlikteydik aynı evde kaldık dedi.
Amaci bu zaten ayrilip durmasinin
Senden ayrilmisken kızı bulduysa kızı senle aldatmis sayilir bi yandan da. Tek yapman gereken bu adamdan uzak durmak ve tüm iletişim yollarini kapatmak.
Ayrıldık ki. Ama çok acı çekiyorum. Boğuluyorum resmen anlam veremiyorumAyrıl lütfen eziyet etme kendine
Evet zor ama böyle birinden kurtulduğunuz için şükredin bence.Ayrıldık ki. Ama çok acı çekiyorum. Boğuluyorum resmen anlam veremiyorum
Ya böyleleri cidden erkeklerden tiksinmeme neden oluyo ya.Böyle biriyle olmaz,boşuna emek,zaman harcama cidden.Dengesiz de bir tip belli olurda geri dönerse sakın affetme.Çünkü yarın yine aynı şeyleri yaşayacaksın.
Ediyorum ama bu acının üzüntünün sonu gelsin bıktım usandım . O kizlan dusunuyorum sürekli. Aynı evde kalmışlarEvet zor ama böyle birinden kurtulduğunuz için şükredin bence.
O çocuk bence sana yine dönecek ben sana diyim gel gitli biri çünkü.Ayrıca hem pastam dursun hem karnım doysun kafasında.Son 1 sene hem seni o kızı idare etmiş.Seni bırakıp sadece o kızlada birlikte olabilirdi ama barışmış senle yani bu yine sana döneceğine işaret.Ama sakın bana dönmek istiyo tekrar falan diye iraden kırılmasın yine üzülen sen olursun.Dönmesini istiyorum çünkü bana yaşattığı acıyı ona bende yaşatmak istiyorum. Köpek gibi yalvarsin istiyorum. Ama onu yapar mi bilmem. O sucu yinede bana veriyo
Biz ayrı değildik işte. 2014-2015 ne kadar aldatmış bu ara ikimizi idare etmiş. Sadece ben yanında olamadım o kız ama yanında olabildi herzaman
Dönmesini istiyorum çünkü bana yaşattığı acıyı ona bende yaşatmak istiyorum. Köpek gibi yalvarsin istiyorum. Ama onu yapar mi bilmem. O sucu yinede bana veriyo
O evlenmek istiyordu ama ben daha okuyordum kendisi daha askerliğini yapmamış o yüzden uzadıkıyamam ben sana.. bende benzer bi acı yaşamıştım 3 sene süren mutlu ilişkimin sonunda onun evli ve çocuklu oldugunu öğrenmiştim hemde evlilik hayalleri kurarken.. intihar ettim vs. bende tabi ki bunu kendime yediremedim gittim karakola ilişkiye girdiğimz için vs şikayet ettim mahke tarihini beklıyorum şimdi... Seni çok iyi anlıyorum kıyamam ben sana lütfen uzulme nefret edıyorum böyle erkeklerden acımasız yaratıklar... 7 senelik ilişki demişsin seni sevseydi 7 seneye bırakmaz 2 3 senede evlenirdi
Ediyorum ama bu acının üzüntünün sonu gelsin bıktım usandım . O kizlan dusunuyorum sürekli. Aynı evde kalmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?