yapilan hatalarin hicbir hakli sebebi olamaz.
sadece arkasina siginabilecegimiz,kendimizi hakli gosterecegimiz sebepler buluruz.
sanmiyorum ki burdaki diger bayan arkadaslar da ilk gordugu erkekle evlenmis olsun.
hepimizin eslerimizden once yasanan iliskisi vardir.
hicbirimiz eslerimizden once asik olmadik mi sanki?
ama bu hata yapmayi gerektirmez.
hayat,kimseyi istemedigi surece bi yerlere savurmaz.
boyle soyleyerek arkasina siginmayin.
esiniz evlenmek istemeseydi evlenmezdi.
ayrilik nedeniniz madem basitti pesinde kosardi.
istedi ve evlendi.
her aldatma potansiyeli olan erkek"ben esimle mutsuzum"der.
sadece soylenen iki kelimeye bakarak karsi tarafin evliligi hakkinda fikir sahibi olmaya calismayin.
esiniz icin ilgisiz,bencil sadece kendini dusunen biri demissiniz.
belki akliniz baskasinda oldugu icin esinizi size gosterdigi ilgiyi gormuyorsunuz,gormezden geliyorsunuz.
belki de esinizi surekli eski sevgilinizle kiyasliyorsunuz.
peki eski sevgilinizle anlastiniz ve tekrar birlikte olmaya karar verdiniz diyelim.
simdi size soruyorum!!!
esinizin bencilliginden yakinan siz: sadece kendi mutlulugunuz icin 2 yuvayi dagitmis,2 kisiyi hayal kirikligina ugratmis,varsa cocuklari da mutsuz bir hayata sevk etmis olarak esinizden daha bencil olmayacak da ne olacaksiniz?
sadece arkasina siginabilecegimiz,kendimizi hakli gosterecegimiz sebepler buluruz.
sanmiyorum ki burdaki diger bayan arkadaslar da ilk gordugu erkekle evlenmis olsun.
hepimizin eslerimizden once yasanan iliskisi vardir.
hicbirimiz eslerimizden once asik olmadik mi sanki?
ama bu hata yapmayi gerektirmez.
hayat,kimseyi istemedigi surece bi yerlere savurmaz.
boyle soyleyerek arkasina siginmayin.
esiniz evlenmek istemeseydi evlenmezdi.
ayrilik nedeniniz madem basitti pesinde kosardi.
istedi ve evlendi.
her aldatma potansiyeli olan erkek"ben esimle mutsuzum"der.
sadece soylenen iki kelimeye bakarak karsi tarafin evliligi hakkinda fikir sahibi olmaya calismayin.
esiniz icin ilgisiz,bencil sadece kendini dusunen biri demissiniz.
belki akliniz baskasinda oldugu icin esinizi size gosterdigi ilgiyi gormuyorsunuz,gormezden geliyorsunuz.
belki de esinizi surekli eski sevgilinizle kiyasliyorsunuz.
peki eski sevgilinizle anlastiniz ve tekrar birlikte olmaya karar verdiniz diyelim.
simdi size soruyorum!!!
esinizin bencilliginden yakinan siz: sadece kendi mutlulugunuz icin 2 yuvayi dagitmis,2 kisiyi hayal kirikligina ugratmis,varsa cocuklari da mutsuz bir hayata sevk etmis olarak esinizden daha bencil olmayacak da ne olacaksiniz?
Son düzenleme: