• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldattım...

Ahh ahhh !! Doğru söylemişsin işte o iyi bir insan ailesi iyi bir aile ve seni hakketmiyor çocuk kendinden koru onu ve yaptığın hatayı en güzel o çocukla evlenmeyerek düzeltebilirsin. Yazık etme iyi niyetli insanlara ! Hayatını keyfine ve hevesine göre yaşamaya devam et ! Burda herkes iyi insana hasret ! sen neyin peşindesin ?

Ahh ahhh !! Doğru söylemişsin işte o iyi bir insan ailesi iyi bir aile ve seni hakketmiyor çocuk kendinden koru onu ve yaptığın hatayı en güzel o çocukla evlenmeyerek düzeltebilirsin. Yazık etme iyi niyetli insanlara ! Hayatını keyfine ve hevesine göre yaşamaya devam et ! Burda herkes iyi insana hasret ! sen neyin peşindesin ?
ne güzel söylediniz. Yaptığım hatanın telafisi bu adamla evlenmeyerek olur. gitsin kendine sadık bir kadın bulsun. benden kurtulsun.

Calistigin yerden mi buldun ? Yattin mi naptin hala gorusuyor musun ikisiylede.Cok yazik nasil bir mide

İyi geceler,
erkek arkadaşımı aldattım. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyorduk. Kendisi mükemmel bir insan sevgi dolu, anlayışlı merhametli, değer veriyor ve beni kaybetmekten deli gibi korkuyor. Keza ailesi de beni el üstünde tutuyor. Lakin, ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı. Bir ilişki ve evlilik istemiyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman heyecanlanamıyorum. Sanırım artık daha çok bir arkadaş gibi seviyorum. Uzun süreli ilişikilerde hep böyle mi olur? Yani ayrılsam ve bir başkası olsa. Yine bir kaç sene sonra heyecanı geçecek mi? Bendeki bu geçici bir heves ve arayış ise eğer, bu kadar kıymetli bir insanı ve o güzel ailesini, yani güzel bir evliliği boşu boşuna risk etmiş olmayacak mıyım? Hataydı deyip yoluma devam mı etmeliyim? Yoksa ayrılmalı mıyım? İnsan gerçekten sevdiği ve bir gelecek kurmak istediği kişiyi aldatır mı? Sırf iyi bir insan diye evlenilir mi? Kafam allak bullak. Ayrılırsam hüsrana uğrayacak biliyorum...
Bir hataydı yoluna devam et bence.

ne aldatması yaaa..
nerde o eski tuttuğunu koparan kadınlar.
şimdiki sevdalar pamuk ipliği gibi olmuş... yok elektirik alamadım yok aşık değilim . çocuk oyuncağımı bu işler ..

bu kadar kuruntuya gerek var mı Allah aşkınıza ya ? :olamaz:

ne güzel söylediniz. Yaptığım hatanın telafisi bu adamla evlenmeyerek olur. gitsin kendine sadık bir kadın bulsun. benden kurtulsun.
Aldatmanın bahanesi yok tabi ama,uzun ilişkilerde sırf elelalem ne der diye evlenmenden iyidir sevmediğini anlaman.
Ayrıca o kadar iyi olsaydı emin ol aldatmazdın,mutlaka sebebi vardır ,hala tasvip etmiyorum tabi ki.Sadece anlıyorum.

Sırf iyi diye bi insanla evlenilmez bunun gecesi var gündüzü var duyguların bittiyse nasıl olacak hep farklı arayışlarda olacaksın.aldatmışsın ve pişman degilsin bile yani artık onu sevmiyorsun sadece alışkanlıklar var.ayrılmalısın ne ona haksızlık et nede kendine eziyet

İyi geceler,
erkek arkadaşımı aldattım. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyorduk. Kendisi mükemmel bir insan sevgi dolu, anlayışlı merhametli, değer veriyor ve beni kaybetmekten deli gibi korkuyor. Keza ailesi de beni el üstünde tutuyor. Lakin, ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı. Bir ilişki ve evlilik istemiyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman heyecanlanamıyorum. Sanırım artık daha çok bir arkadaş gibi seviyorum. Uzun süreli ilişikilerde hep böyle mi olur? Yani ayrılsam ve bir başkası olsa. Yine bir kaç sene sonra heyecanı geçecek mi? Bendeki bu geçici bir heves ve arayış ise eğer, bu kadar kıymetli bir insanı ve o güzel ailesini, yani güzel bir evliliği boşu boşuna risk etmiş olmayacak mıyım? Hataydı deyip yoluma devam mı etmeliyim? Yoksa ayrılmalı mıyım? İnsan gerçekten sevdiği ve bir gelecek kurmak istediği kişiyi aldatır mı? Sırf iyi bir insan diye evlenilir mi? Kafam allak bullak. Ayrılırsam hüsrana uğrayacak biliyorum...
Ayrıl bari kandırma adamı yazık hayallerine eğer aldatıyorsan aldatmaya devam edersin seven KADIN aldatmaz erkek şerefsizdir o konuda belki ama kadın yapmaz sen evlenirsen doğruyu yapmış olucaksın belki ama o çok yanlış bir evlilik yapmış olucak bencillik yapmada azad et adamı daha fazla kandırılmasın

İyi insan olmak yetmiyor heyecan olmalı sana hakaret etmeli senden üstün olmali burnu havada olmali o zaman sana cekici olur maalesef insanlar iyi olmanin degerini bilmiyor nice insanlar asik oluyorlar evlendikten sonra adam hayvan çıkıyor

İyi geceler,
bende uzun süre beraber olduktan sonra evlendim eşimle.tabiki ilk günkü gibi heycan kalmaz fakat en ufak bir hediyesi hiç ummadığım anda elimi tutması beni öpmesi beni hala heycanlandırır ki 10 yıldır birlikteyiz.sizin heycanınız sevginiz bitbiyse ayrılın niye aldatıyorsunuzki.hem elinizdekini kaybetmek istemiyorsunuz hemde başklarıyla gönül eğlendiriyorsunuz.aynısı size yapılsa burda ağlaya ağlaya konu açardınız.bir iyilik yapın ve ayrılın yazık sevgilinize.

Bence bir insan iyi olduğu için evlenilir, o adam iyi bir eş, iyi bir baba olacağı için evlenilir. Ama siz ne kadar iyisiniz? Bu tartışılır?

İyi geceler,
Kafan karışmasın. Güzel bir odaya girdiğini düşün ama elektrik yok, oda karanlık. Güzellikleri hiç göremeyeceksin. O sebepten elektrik şart. Bir insan sadece iyi diye evlenilmez.

Ancak henüz o varken birisiyle çıkman da yanlış. Konuşup ayrılmalısın. Sakın tereddüt etme. Zorla güzellik olmaz. Onunla aynı yastığa baş koyacaksın. Duyguların değişmeyecek.

Aşk elbette senelerce sürmez. Ama başka şeyler gelişir. Sevgi, bağlılık, çoluk çocuk sahibi olunur, öncelikler değişir. Bütün bunları, aynı yastıkta sarılıp uyuyabileceğin, kokusundan hiç bıkmayacağın biriyle yaparsan hayat daha güzel olur.

Canım sen sakin evlenme. . Evlilikte heyecan daha çabuk bitiyor. Mazallah heyecan biter bitmez başkalarına kosarsin başını yakma kimsenin. Heyecanın biteceğini kabullendiginiz zaman evleninde millet sizin gibilerden çile çekmesin.

evlenmeden aldattiysan evlenjnce de aldatacaksindir.iyi bir insan diyorsun ve o iyi insan bence aldatilmayi haketmiyordur.ayril derim.ya pisman da degilsin aldattigin icin yazdiklarina bakarak soyluyorum tabi ki..sevmedigin aldatacagin biriyle evlenme.

Back
X