- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi Firstnight
hı yanı sen hataydı deyınce hersey nrmale donecek ve hıc bısey yokmus gıbu devam mı edecek???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Bence hemen ayrıl
Hep ben ben ben demişsin.
Sen seni boşver o adamcağıza bir iyilik yap ve hayatından defol adamın.
Çok sevaba girersin bilgin olsun.
Senin kafan karışmış ama sevgiline bir iyilik yap ve ondan ayrıl . Emin olmadan da kimsenin duygularıyla oynama .adam seviyorsun sanıyor ,evlilik hayalleri kuruyor karşılığında aldatiliyor! !! Sevginden emin olmasa boş hayallere kapilmazdi. Sadece erkekler uçkur çözmüyor bence .uçkura cinsiyet yüklememek gerek .......İyi geceler,
erkek arkadaşımı aldattım. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyorduk. Kendisi mükemmel bir insan sevgi dolu, anlayışlı merhametli, değer veriyor ve beni kaybetmekten deli gibi korkuyor. Keza ailesi de beni el üstünde tutuyor. Lakin, ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı. Bir ilişki ve evlilik istemiyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman heyecanlanamıyorum. Sanırım artık daha çok bir arkadaş gibi seviyorum. Uzun süreli ilişikilerde hep böyle mi olur? Yani ayrılsam ve bir başkası olsa. Yine bir kaç sene sonra heyecanı geçecek mi? Bendeki bu geçici bir heves ve arayış ise eğer, bu kadar kıymetli bir insanı ve o güzel ailesini, yani güzel bir evliliği boşu boşuna risk etmiş olmayacak mıyım? Hataydı deyip yoluma devam mı etmeliyim? Yoksa ayrılmalı mıyım? İnsan gerçekten sevdiği ve bir gelecek kurmak istediği kişiyi aldatır mı? Sırf iyi bir insan diye evlenilir mi? Kafam allak bullak. Ayrılırsam hüsrana uğrayacak biliyorum...
O adamin yerine içim cız etti yazık günah. Böyle iyi değer veren insanalr bunu haketmiyor. Keske ayrılsan.İyi geceler,
erkek arkadaşımı aldattım. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyorduk. Kendisi mükemmel bir insan sevgi dolu, anlayışlı merhametli, değer veriyor ve beni kaybetmekten deli gibi korkuyor. Keza ailesi de beni el üstünde tutuyor. Lakin, ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı. Bir ilişki ve evlilik istemiyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman heyecanlanamıyorum. Sanırım artık daha çok bir arkadaş gibi seviyorum. Uzun süreli ilişikilerde hep böyle mi olur? Yani ayrılsam ve bir başkası olsa. Yine bir kaç sene sonra heyecanı geçecek mi? Bendeki bu geçici bir heves ve arayış ise eğer, bu kadar kıymetli bir insanı ve o güzel ailesini, yani güzel bir evliliği boşu boşuna risk etmiş olmayacak mıyım? Hataydı deyip yoluma devam mı etmeliyim? Yoksa ayrılmalı mıyım? İnsan gerçekten sevdiği ve bir gelecek kurmak istediği kişiyi aldatır mı? Sırf iyi bir insan diye evlenilir mi? Kafam allak bullak. Ayrılırsam hüsrana uğrayacak biliyorum...
cidden sevmiyor muyumdur ya???
bencedeBurada ahlak bekçiliği yapma niyetim yok ama ayrılırsanız o çocuğun hayrına olur. Duygularınızı bahane niyetine kullanmayın, kimsenin kimseyi kandırma hakkı yok, hem başka birisiyle ilişki yaşamak hem de nişanlandığınız halde evlilik istemeyerek çifte kandırmış oluyorsunuz. Zaten aldattığınızı bilse sizden önce kendisi zaten sizi terk eder.
İyi geceler,
erkek arkadaşımı aldattım. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyorduk. Kendisi mükemmel bir insan sevgi dolu, anlayışlı merhametli, değer veriyor ve beni kaybetmekten deli gibi korkuyor. Keza ailesi de beni el üstünde tutuyor. Lakin, ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı. Bir ilişki ve evlilik istemiyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman heyecanlanamıyorum. Sanırım artık daha çok bir arkadaş gibi seviyorum. Uzun süreli ilişikilerde hep böyle mi olur? Yani ayrılsam ve bir başkası olsa. Yine bir kaç sene sonra heyecanı geçecek mi? Bendeki bu geçici bir heves ve arayış ise eğer, bu kadar kıymetli bir insanı ve o güzel ailesini, yani güzel bir evliliği boşu boşuna risk etmiş olmayacak mıyım? Hataydı deyip yoluma devam mı etmeliyim? Yoksa ayrılmalı mıyım? İnsan gerçekten sevdiği ve bir gelecek kurmak istediği kişiyi aldatır mı? Sırf iyi bir insan diye evlenilir mi? Kafam allak bullak. Ayrılırsam hüsrana uğrayacak biliyorum...[/QUOT
kafanın karışması normal, hepimiz insanız gel-gitler yaşıyoruz. bence ayrılmak değil ama birsüre bir tatile bi yere falan gitsen onu görmeyeceğin, iletişimi minimuma indireceğin. öyle kafanı toplayıp o sürede onu özlüyor musun bunu düşün. bir de evlilik istemiyorsan daha genciz, evlenince bir sürü sorumluluk var, biraz böyle takılalım de süreyi uzat. zor kararlar