Aldattın gittin ne istiyon daha pisliiiik!!!!

Bence cevap vermemenden daha cok koyar bu. Sen de zaten bunu istiyorsun :) böyle yaz. Bela çıksın istemiyorum uzak dur BİZDEN. De :)

Face den filan fotolarini takip ettiginize göre sizde durum yokluyosunuz ....merk ediyosunuz...

Telfon numaranizi degistirin sosyal medyadan silin engelleyin

tamamen cikarin hayatinizdan yari buçuk degil..... böyle

aklinizin yarisinin orda kaldigi çok belli kendinizi ele veriyorsunuz....

Istemekle olsa keşke. Aldatilmak ciddi özgüven ve gurur zedeleyici bişey. Gelip kapinda paspasi yalasa gene de yetmiyor.

Istemekle olsa keşke. Aldatilmak ciddi özgüven ve gurur zedeleyici bişey. Gelip kapinda paspasi yalasa gene de yetmiyor.
Bende benzer şeyler yaşadım sayılır, ama engeli bastım beklentiye girmemek için. Yoksa hep yazacaktı kafam hep karışacaktı.
Adam aldatmış kızı, o paspası yese kaç yazar? O adam ne hale düşerse düşsün yetmeyecek çünkü ona.
Ve adam yazmayı bırakınca aklı kalacak neden yazmıyor diye. İlerleyen zamanlarda görücez zaten bunu.

Cehenneme gitsin p.........k

Numaranı değiştir mafolduğunu göremiyor ya egosu şişmedi yazıyo a.i
Tüm küfürler

Ben de yaşadım. Bi noktada elde değil beyin surundugunu görmek istiyor. Engelleyebiliyosa en güzel bişey tabii. Ben sonra barismistim. 2. Darbe daha kötüydü. Duzelmiyo bu tipler. Sürünse de faydasız ama gel de onu o kafaya anlat o an.

numarani degistir ..
uzak dur..
ya ne insanlar var ya.rezil herif..
kendini gizle arayamasinlar seni.
haberini alamasinlar..

Hepinize cok teşekkür ederim .içindeki sıkıntı gecti .cok kötüydüm...şükür geçiyor...Biliyorumki ondan kimseye yar olmaz.affetmicem .dönsede dönmede bitti.

Aynen canım cok sıkılıyor ....içimi mahvetti gitti.olmuyordu Senle dedi birini buldum diyemedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…