- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Face den filan fotolarini takip ettiginize göre sizde durum yokluyosunuz ....merk ediyosunuz...Beni bırakıp başka kadına gitmişti hatırlarsanız istemiyormuş olmuyormuş benle ..
Yalanları aldatmaları bir iki değil onu gecti....
Bir ay oldu eşyamı alıp çıkalı.hala arıyor arada mesaj atıyor.istediği ne anlamıyorum.arkadaşlarından aratıyor yada özelden arıyor.acmıyorum cvp vermiyorum.neden arıyor hala .o kızla face de gayet mutlu pozlar veriyorlar..benden ne istiyor..kendi bitirdi gitti.peşinden mi koşmamı bekliyordu o günler geride kaldı..cok koştum..cok yoruldum .
Perişan etti gitti..neden arar ne b.k var bende madem...o kızı tanıyorum ne yazsam yazsam mı ...hala seni merak ediyorum lütfen yaz diyor..nerdesin diyor..ne yapıcaksın...ne!!!!
Evlenin ne yaparsanız yapın bırak peşini madem demi? Yeter...sürekli başka onlardan Msj atıyor???neden ne istiyorsun akşamına kızlasın bana niye yazıyon ???pişmanım falan yok tabi.durum mu yokluyor şerefsiz...
Aynen bunu yap sürpriz olsunAynen değiştirmem numaramı.o kim ki onun İçin değişecem gerekirse savcılığa şikayet ederim
Istemekle olsa keşke. Aldatilmak ciddi özgüven ve gurur zedeleyici bişey. Gelip kapinda paspasi yalasa gene de yetmiyor.Melisacım kaç konu açtın hepsinden çıkardığım sonuç bu heriften rahatsız olduğun.
Hoff niye arıyor bıktım artık özelden arıyor sevgilisi var ama neden arıyor vs vs vs diyorsun.
Madem mesaj atması araması hoşuna gidiyor neden oflayıp puflayıp konu açıyorsun?
Bence sen hala umutlusun. Herif o kızı bırakıp pişmanım ölüyorum dese süründürürsün ama affedersin.
Neden biliyor musun? Çünkü artık onu istemesen engellerdin. Ha ego tatminliği istiyorsan da şimdiye kadar bunu yaşaman ve yetti artık deyip yine engellerdin.
Cevap vermiyorsun merak edip tekrar yazsın istiyorsun çünkü. İnan samimiyetle yazdım. Önerim buna devam etme. Çünkü seni merak etmeyi bıraktığında "yazıyordu ne oldu da yazmıyor" diye dert edineceksin yine.
Bende benzer şeyler yaşadım sayılır, ama engeli bastım beklentiye girmemek için. Yoksa hep yazacaktı kafam hep karışacaktı.Istemekle olsa keşke. Aldatilmak ciddi özgüven ve gurur zedeleyici bişey. Gelip kapinda paspasi yalasa gene de yetmiyor.
Cehenneme gitsin p.........kBeni bırakıp başka kadına gitmişti hatırlarsanız istemiyormuş olmuyormuş benle ..
Bir ay oldu eşyamı alıp çıkalı.hala arıyor arada mesaj atıyor.istediği ne anlamıyorum.arkadaşlarından aratıyor yada özelden arıyor.acmıyorum cvp vermiyorum.neden arıyor hala .o kızla face de gayet mutlu pozlar veriyorlar..benden ne istiyor..kendi bitirdi gitti.peşinden mi koşmamı bekliyordu o günler geride kaldı..cok koştum..cok yoruldum .
Perişan etti gitti..neden arar ne b.k var bende madem...o kızı tanıyorum ne yazsam yazsam mı ...hala seni merak ediyorum lütfen yaz diyor..nerdesin diyor..ne yapıcaksın...ne!!!!
Evlenin ne yaparsanız yapın bırak peşini madem demi? Yeter...sürekli başka onlardan Msj atıyor???neden ne istiyorsun akşamına kızlasın bana niye yazıyon ???pişmanım falan yok tabi.durum mu yokluyor şerefsiz...
Numaranı değiştir mafolduğunu göremiyor ya egosu şişmedi yazıyo a.iBeni bırakıp başka kadına gitmişti hatırlarsanız istemiyormuş olmuyormuş benle ..
Ben de yaşadım. Bi noktada elde değil beyin surundugunu görmek istiyor. Engelleyebiliyosa en güzel bişey tabii. Ben sonra barismistim. 2. Darbe daha kötüydü. Duzelmiyo bu tipler. Sürünse de faydasız ama gel de onu o kafaya anlat o an.Bende benzer şeyler yaşadım sayılır, ama engeli bastım beklentiye girmemek için. Yoksa hep yazacaktı kafam hep karışacaktı.
Adam aldatmış kızı, o paspası yese kaç yazar? O adam ne hale düşerse düşsün yetmeyecek çünkü ona.
Ve adam yazmayı bırakınca aklı kalacak neden yazmıyor diye. İlerleyen zamanlarda görücez zaten bunu.
numarani degistir ..Beni bırakıp başka kadına gitmişti hatırlarsanız istemiyormuş olmuyormuş benle ..
Kapattım ama bilmiyorum ne yapıcam unutacakmıyımtelefonunuzu özel numaralara kapatın...
Aynen canım cok sıkılıyor ....içimi mahvetti gitti.olmuyordu Senle dedi birini buldum diyemedi .Istemekle olsa keşke. Aldatilmak ciddi özgüven ve gurur zedeleyici bişey. Gelip kapinda paspasi yalasa gene de yetmiyor.
Hala yazıyor mu?Aynen canım cok sıkılıyor ....içimi mahvetti gitti.olmuyordu Senle dedi birini buldum diyemedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?