Aldığım ah'lar...

gitmekgerekbudiyardan

Çay soğumasın, Ahmet Kaya susmasın
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
235
120
18
34
Bundan tam 3 yıl önce yani evlenmeden 1 yıl önce çok güzel bi ilişkim vardı. Üniversite okuduğum dönemdi. Birbirimizi aslında önceden tanıyorduk bi kaç kez ayrılıp barışma durumumuz oldu.
Ben universiteyi onun yaşadığı yerde kazanınca,biz birbirimize daha çok bağlanmıştık. Sadece 1 yıl okudum,çünkü hem o ortam hem sevgilimin kıskançlıklari canıma tak etmişti. Ailemi özlememde cabası.
Seviyordum onu, o benim üzerime titrerdi, bu kadar sıkmasi beni ondan soğutuyordu ama anlamiyordu. Habersiz karşıma çıkmalar,beni izlemeler falan bana olan guvensizligini gösteriyordu. Cok sey paylaştık iyisiyle kötüsüyle. Bi gün tartışırken bana sana aldığım hediyeleri gönder layık değilsin sen onlara dedi. Bende bu kadar mi alcaldin diyip ayrılmak istedim. Tehdit etti. Ayrilamazsin ,okulunu bitirecek benimle evleneceksin dedi. Yoksa ailene yalan dolan şeyler söylerim dedi. Herşeyi yapabilirdi artık gözü o derece dönmüştü ben ayrılmak istedigimi söylediğimde. Korktum ayrilamadim.
1.senenin sonunda artık memleketime dönme vakti gelmisti. Bu süreç içerisinde gönülsüz zar zor korkuyla onunla bulusuyorduk tabi. Beni yolculamaya geldi. Döndüm memleketime ve kararımı aileme açıkladım ben tekrar o şehre gitmek istemiyorum dedim. Anlayışla karşıladılar,tekrar hazirlancaktim sınava öyle düşünüyordum. Önceki konularimi okuyanlar bilir,kardesimin vefatından sonra hersey bitmisti benim icin zaten.
Bu bahsettigim kişi benim resmen hayatımı mahvetti. Ailemi aradı,herseyi açıkladı,biz sevgiliydik evlenecektik falan dedi.
Ben cok kötü günler yaşadım,çok kahroldum ve cok beddua ettim. O da etmiştir eminim seviyordu ama sevgisi zarar veriyodu bana.
Derken....ben evlendim başkasıyla,nisanliyken ulaştı bana yapma pisman olursun falan dedi cevap vermedim. Ewet oldum ama onunla alakalı değil, gelin geldiğim aileyle ilgili pismanliklar. Yoksa dünyaya yine gelsem yine esimle evlenmek isterim.
Biraaz uzun oldu idare edin. Ramazanda instagramda gördüm ismini. Acaba ahımi tuttu falan diye düşünürken ani bi kararla ona msj yazdım. Aynen şöyle yazdım ; ben sana cok beddua ettim biliyorum sende ettin. Hakkım varsa helal olsun,sende helal edersin umarım dedim, çünkü benim her ramazan içim sıkılır korkarım dedim .( kardesimi ramazan ayında kadir gecesi kaybettik).
Niye böyle bi msj attım bilmiyorum,sonradan atmasamiydim falan diye kendime cok hesap sordum ama attım iste. Cevap gelmedi,görülmedi de zaten msjm. Ama görürse benim olduğumu zaten anlayacaktır.
Siz olsaniz böyle bisey yapar mıydınız,yaptığım çok mu yanlış bisey. Fikirlerinizi söyleyin ama lütfen kırıcı olmadan.

Cok gereksiz bisey yapmissin, sanirim evliligin ve ailesiyle ilgili sorunlariniz vardi. O sorunlardan uzaklasmak icin kendinize cok daha tehlikeli bi is acmissiniz. Sen bu adamin yalan potansiyelini biliyorsun, ya esine ulasip bi sekil karin boyle boyle bama mesajlar atiyor derse. Eski defterler kapandimi bi daha acilmaz hele artik evli barkli bi kadinsin

Kardeşinizin sene-i devriyesinde yaşadığınız o hissi bende hersene yaşıyorum. O duygu yanlış şeyler yaptırabiliyor, allah rahmet etsin..

Ama eşiniz öğrense kötü olacak kesin bile bile yapmanız hoş olmamış bence.
Bence hesabınızı silin o size siz ona ulaşamayın konu kapansın..

Haklısınız yapmamam gerekirdi belki de, ama yaptım ışte sadece artık eğer bi yaşadıklarım onun ahlari yüzündense artık helal etsin de bende rahatliyim. En cok ben yıprandım o iliskide ama yine de helal olsun hakkım dedim.

Hesabımı silmeyi bende düşünüyorum ki silecem de. Eşim duysun istemem tabi başımızda bunca dert varken . Siz ne yaşadınız özel değilse?

Öncelikle Rabbim kardeşinize rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm.ama ne olursa olsun evli iken eski sevgiliye mesaj atmak bana göre çok yanlış bir hareket.siz artık yuvanızı kurmuşsunuz anladığım kadarıyla esinizden de memnunsunuz.yok ah aldım yok beddua ettim ya da bana ettiler de tuttu .bunları aklınızdan çıkarıp eşinizle yeni hayatınızda Mutlu olmaya bakın.yoksa ggepimiz yanlışlar yapıyoruz herkes herkese beddua ediyor .tutsaydı beddualar dünyada Ada'm kalmazdı.kader diye bir şey var sonuçta doğum ölüm anımızı ve evleneceğimiz insan alnımıza yazılmış ve değiştirtmiyoruz .rabbim başka acılar göstermesin inşallah size.eşinizle mutluysanız eskilere takılmayın lütfen .kendşnizi üzmek ve paralamaktan başka bir işe yaramaz çğnkü..

Bosluktan yapmissin.keske yapmasaydin.gorulmediyse sil mesaji hemen.ancak kurtulmussun.basina belami aryosun allah askina?

Onun ahi tutarmi sence? O kadar cektirmis sana.ne sevgisi .seven insan o adamsa eger gercekten sevenlere haksizlik olur.
Karfesiniz icin ise basiniz sag olsun..sabir diliyorum size ve ailenize

Ne ahı tutacak allasen?
Sana tehditler yağdıran birinin mi ahı tutacak.
Yaşadığın olumsuzlukları çok yanlış tanımlamışsın, onunla ne alakası var.
Mesajın muhtemelen diğer mesajlar kısmına düşmüştür görünce yazarsa asıl o zaman gör olumsuzluğu.
Aynı şeyi eşin yapsa aklı hala onda diye söylenirdin burada. Engelle hemen o hesabı kendinden.

Sağol. Inan bana da çok ters geliyor evliyken msjlasmak konu ne olursa olsun ama iste o gün tam da kadir gecesi, cok kötüydüm ve geçmişi kardesimi yaşadıklarım gözümün önünden geçti ve böyle bisey yaptım

Eskiye bu sekilde donusler tehlike icerir.

Yazma, aklin daha cok karisir. Mutsuz olursun. Acabalar birlesir hepsi geri gelir.

Ustelik esine karsi hata yapmış oluyorsun. O sana yapsa aynisini?

Sağolunn. Msj gorulmediyse silinebiliyor mu ?

Yaptığın şey çok saçma..
Bitmiş gitmiş, üzerinden çok zaman geçmiş bir şeyi hortlatmasan bari..
Okuduğunda muhtemelen kendisini düşündüğünü sanacak yada anlayacak..
Sonra ailene ispiklediği gibi eşininde ailesine ispikleyecek..
Belki eşinlede mutsuzsun ve kendine bahaneler arıyorsun..
Zorla burnunu b.ka sokmasan iyi olur..
Mümkünse engelle ve mutsuzsan eğer evliliğine çözüm ara..

Eskiye bu sekilde donusler tehlike icerir.

Yazma, aklin daha cok karisir. Mutsuz olursun. Acabalar birlesir hepsi geri gelir.

Ustelik esine karsi hata yapmış oluyorsun. O sana yapsa aynisini?
Hayır hayır,kesinlikle eskiye dönüş değil,bütün olumsuzluklar acıları o sene yaşadığım icin aklıma geliyor bazen. Ama asla acaba onunla olsaydım daha mı mutlu olurdum demedim.

kendini ezik aciz göstermişsin. attığın mesajı bile " evli barklı haliyle bana mesaj attı" diye söyleyebilir.
eşine de üzüldüm. yazık adamcağızın haberi var mıydı acaba

Mutluyum çok şükür canım, her insan hata yapar değil mi ,ben hatamin da farkındayım ışte. Yargılamadan önce biraz empati kursaniz nasıl olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…