Aldığım ah'lar...

Ne olucagini bilmeden oyle senin bi donem hayatini karartan bi adamdan insanlik beklemek.. canim ins. Duzenin bozulmaz bi skntn olmaz.
Mutluluklar bu arada.

eşiniz böyle bir şey yapmış olsa, ne düşünürsünüz?
Yanlış mı doğru mu kendinizi eşinizin yerine koyup karar verin

Ben sonlara doğrı başka bişey beklerken yaptıgın saçma sapan bi davranışı okurken buldum kendimi.

Çok gereksiz gerçekten de saçma bi davranış olmuş. Evlisin niye bu gereksiz hareketler. Adam karaktersiz belli kalksa mesajını sırf huzur bozmak için eşine yollasa gösterse vs. Ne cevap vereceksin?? Savunma yapabilecekmisin?? Hayır.

Bu saçma hareketin sonuçları kötü olabilir. Yanlış yapmışsn.

Bende yaptim esimin haberi vardi yalvardim esime lutfen helallik alim diye yok diyemedi. Ama ben ona yazdim o bana destan yazdi onun hayatini mahfettigimi kendine gelemedigini hakaretler hakaretler sonra yaptgmn yanlis oldugunu anladim. Cnku onun duasiyla mi dogdum ki bedduasiyla öleyim...!!!

Evliyseniz mesaj niye atiyorsunuz ?

Kusura bakmayinda ben kimin ahini vs aldim diye dusunup durup mesaj atmaya ugrasana kadar ailemdeki sorunlari cozmeye calisirim .

Bir sorunu cozeyim derken alin size ikinci sorun

Nisanli oldugunuz halde sizi arayan size saran bi adam o mesajdan sonra pesinizi birakacakmiydi saniyorsunuz ?

Birde bunu esinize soyleyin bakalim tepkisi ne olacak

Ne taraftan tutarsaniz hep sacma isler

İyide sizi her anlamda yıpratan,hırpalayan,ailenizi arayıp zor duruma sokan,tehdit eden bu adamın ahı niye tutsun ki.
Siz onu aldatmamışsınız,kullanmamışsınız,bilerek,isteyerek zarar vermemişsiniz,onun size verdiği zarar daha fazla,haliyle anlaşamayınca insanlar ayrılır ,bu böyledir. Sizin dediğiniz gibi bir durum olsaydı ,her ah edenin ahı tutsaydı,inanın dünyada mutlu insan kalmazdı. İki tarafın isteğiyle ve ortak kararıyla ayrılmıyor ki herkes.
Bu psikolojiden çıkın derim. Hesabınızıda kapatın,lütfen bu çirkefi tekrardan üzerinize sıçratmayın. Adam mesajınızi eşinize gösterse ne yapacaksınız? Sırf hırsını alamadığı için gayette yapabilir bunu.
Çok gereksiz olmuş yaptığınız.
Başınız sağolsun

Adam sana bi musallat olsun da gor o zaman hakki hukuku. Evli barkli kadinin yapacagi is degil. Keske evliligi anlamadan evlenmeseydin evlilik lise flortu degil.

arayisa girmis bence dikkatli ol zayif bir kisiligin varhata yapmaya musait

Kaşınmışsın.Kusura bakma açıklaması bu.Nerden buluyorsunuz bu psikopatları kendinize eziyet ettiriyorsunuz.Adam sana güvenmemiş,sürekli karşına çıkmış seni izlemiş tehdit etmiş,hediyelerin lafını edecek kadar ucuz hesaplar yapmış,ailene anlatmış,zorla evlenceksin diye benimle dayatmış.Kurtulmuş yeniden evlenmişsin.Şimdi sen kalkıp diyorsun ki beni seviyordu ??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ah aldım helallik istiyorum.

Canım ne ahı tutacak Allah aşkına. Sen onun korkusuna okuduğun şehre gidememiş okulunu bitirememişsin. Kimin ahı var. Seviyorduysa edebiyle sevseydi. Seni sık boğaz edip aileni aramak ne ki?
Hiç bir hakkı yoktur senin üzerinde için rahat olsun. Yaşadıkların imtihanın sadece.
Keşke mesaj atmasaymışsın ama olan olmuş artık. Bencede hesabını sil.
Başın sağ olsun, Allah sabırlar versin inşaallah.

Benim de yakın zamanda eşime eski kız arkadaşından böyle bir mesaj geldi hem çok canım sıkıldı hem de kadına acıdım.. ben boğazıma kadar derde bile batsam yüzümü eğip eski erkek arkadaşıma böyle bir mesaj atmazdım. Demek ki ne kadar kötü durumda diye birde kadına dua ettim
Evlenmiş barklanmış bir de çocuğu olmuş bir kadın ne diye eski sevgilisine mesaj atsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…