- 27 Haziran 2016
- 235
- 120
- 18
- 34
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Şiddet görüyorum demedim arkadaşım yanlış anlamissin sen.Cok aşırı sacma olmus. Adam zaten psikopatmis körükle gitmissiniz resmen. Esinizden de siddet goruyomussunuz. Ama cok seviyorum diyosunuz ben bir sey anlamadim ruh halinizden.
Kendini cok akıllı sanan biri öyle dedi, ben orda yazdım zaten esimle sorunum yok diye siddeti neresinden uydurduysaŞiddet görüyorum demedim arkadaşım yanlış anlamissin sen.
HuhuuuEwet şiddet görüyorum ama dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirim böyle de ruh hastası biriyim. Sen yorumlarını kendine sakla tatlım çok akillisin çünkü sen harcanma burada
Ewet şiddet görüyorum ama dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirim böyle de ruh hastası biriyim.
Şiddet görüyorum demedim arkadaşım yanlış anlamissin sen.
o değil de benim başka bişey dikkatimi çekti. seninkinin üstündeki mesaja baksana.Huhuuu
Kendini ne kadar güzel anlatmışsın..
Huhuuu
Kendini ne kadar güzel anlatmışsın..
Bundan tam 3 yıl önce yani evlenmeden 1 yıl önce çok güzel bi ilişkim vardı. Üniversite okuduğum dönemdi. Birbirimizi aslında önceden tanıyorduk bi kaç kez ayrılıp barışma durumumuz oldu.
Ben universiteyi onun yaşadığı yerde kazanınca,biz birbirimize daha çok bağlanmıştık. Sadece 1 yıl okudum,çünkü hem o ortam hem sevgilimin kıskançlıklari canıma tak etmişti. Ailemi özlememde cabası.
Seviyordum onu, o benim üzerime titrerdi, bu kadar sıkmasi beni ondan soğutuyordu ama anlamiyordu. Habersiz karşıma çıkmalar,beni izlemeler falan bana olan guvensizligini gösteriyordu. Cok sey paylaştık iyisiyle kötüsüyle. Bi gün tartışırken bana sana aldığım hediyeleri gönder layık değilsin sen onlara dedi. Bende bu kadar mi alcaldin diyip ayrılmak istedim. Tehdit etti. Ayrilamazsin ,okulunu bitirecek benimle evleneceksin dedi. Yoksa ailene yalan dolan şeyler söylerim dedi. Herşeyi yapabilirdi artık gözü o derece dönmüştü ben ayrılmak istedigimi söylediğimde. Korktum ayrilamadim.
1.senenin sonunda artık memleketime dönme vakti gelmisti. Bu süreç içerisinde gönülsüz zar zor korkuyla onunla bulusuyorduk tabi. Beni yolculamaya geldi. Döndüm memleketime ve kararımı aileme açıkladım ben tekrar o şehre gitmek istemiyorum dedim. Anlayışla karşıladılar,tekrar hazirlancaktim sınava öyle düşünüyordum. Önceki konularimi okuyanlar bilir,kardesimin vefatından sonra hersey bitmisti benim icin zaten.
Bu bahsettigim kişi benim resmen hayatımı mahvetti. Ailemi aradı,herseyi açıkladı,biz sevgiliydik evlenecektik falan dedi.
Ben cok kötü günler yaşadım,çok kahroldum ve cok beddua ettim. O da etmiştir eminim seviyordu ama sevgisi zarar veriyodu bana.
Derken....ben evlendim başkasıyla,nisanliyken ulaştı bana yapma pisman olursun falan dedi cevap vermedim. Ewet oldum ama onunla alakalı değil, gelin geldiğim aileyle ilgili pismanliklar. Yoksa dünyaya yine gelsem yine esimle evlenmek isterim.
Biraaz uzun oldu idare edin. Ramazanda instagramda gördüm ismini. Acaba ahımi tuttu falan diye düşünürken ani bi kararla ona msj yazdım. Aynen şöyle yazdım ; ben sana cok beddua ettim biliyorum sende ettin. Hakkım varsa helal olsun,sende helal edersin umarım dedim, çünkü benim her ramazan içim sıkılır korkarım dedim .( kardesimi ramazan ayında kadir gecesi kaybettik).
Niye böyle bi msj attım bilmiyorum,sonradan atmasamiydim falan diye kendime cok hesap sordum ama attım iste. Cevap gelmedi,görülmedi de zaten msjm. Ama görürse benim olduğumu zaten anlayacaktır.
Siz olsaniz böyle bisey yapar mıydınız,yaptığım çok mu yanlış bisey. Fikirlerinizi söyleyin ama lütfen kırıcı olmadan.
İyide sizi her anlamda yıpratan,hırpalayan,ailenizi arayıp zor duruma sokan,tehdit eden bu adamın ahı niye tutsun ki.Haklısınız yapmamam gerekirdi belki de, ama yaptım ışte sadece artık eğer bi yaşadıklarım onun ahlari yüzündense artık helal etsin de bende rahatliyim. En cok ben yıprandım o iliskide ama yine de helal olsun hakkım dedim.
arayisa girmis bence dikkatli ol zayif bir kisiligin varhata yapmaya musaitCok gereksiz bisey yapmissin, sanirim evliligin ve ailesiyle ilgili sorunlariniz vardi. O sorunlardan uzaklasmak icin kendinize cok daha tehlikeli bi is acmissiniz. Sen bu adamin yalan potansiyelini biliyorsun, ya esine ulasip bi sekil karin boyle boyle bama mesajlar atiyor derse. Eski defterler kapandimi bi daha acilmaz hele artik evli barkli bi kadinsin
Kaşınmışsın.Kusura bakma açıklaması bu.Nerden buluyorsunuz bu psikopatları kendinize eziyet ettiriyorsunuz.Adam sana güvenmemiş,sürekli karşına çıkmış seni izlemiş tehdit etmiş,hediyelerin lafını edecek kadar ucuz hesaplar yapmış,ailene anlatmış,zorla evlenceksin diye benimle dayatmış.Kurtulmuş yeniden evlenmişsin.Şimdi sen kalkıp diyorsun ki beni seviyordu ??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ah aldım helallik istiyorum.Bundan tam 3 yıl önce yani evlenmeden 1 yıl önce çok güzel bi ilişkim vardı. Üniversite okuduğum dönemdi. Birbirimizi aslında önceden tanıyorduk bi kaç kez ayrılıp barışma durumumuz oldu.
Ben universiteyi onun yaşadığı yerde kazanınca,biz birbirimize daha çok bağlanmıştık. Sadece 1 yıl okudum,çünkü hem o ortam hem sevgilimin kıskançlıklari canıma tak etmişti. Ailemi özlememde cabası.
Seviyordum onu, o benim üzerime titrerdi, bu kadar sıkmasi beni ondan soğutuyordu ama anlamiyordu. Habersiz karşıma çıkmalar,beni izlemeler falan bana olan guvensizligini gösteriyordu. Cok sey paylaştık iyisiyle kötüsüyle. Bi gün tartışırken bana sana aldığım hediyeleri gönder layık değilsin sen onlara dedi. Bende bu kadar mi alcaldin diyip ayrılmak istedim. Tehdit etti. Ayrilamazsin ,okulunu bitirecek benimle evleneceksin dedi. Yoksa ailene yalan dolan şeyler söylerim dedi. Herşeyi yapabilirdi artık gözü o derece dönmüştü ben ayrılmak istedigimi söylediğimde. Korktum ayrilamadim.
1.senenin sonunda artık memleketime dönme vakti gelmisti. Bu süreç içerisinde gönülsüz zar zor korkuyla onunla bulusuyorduk tabi. Beni yolculamaya geldi. Döndüm memleketime ve kararımı aileme açıkladım ben tekrar o şehre gitmek istemiyorum dedim. Anlayışla karşıladılar,tekrar hazirlancaktim sınava öyle düşünüyordum. Önceki konularimi okuyanlar bilir,kardesimin vefatından sonra hersey bitmisti benim icin zaten.
Bu bahsettigim kişi benim resmen hayatımı mahvetti. Ailemi aradı,herseyi açıkladı,biz sevgiliydik evlenecektik falan dedi.
Ben cok kötü günler yaşadım,çok kahroldum ve cok beddua ettim. O da etmiştir eminim seviyordu ama sevgisi zarar veriyodu bana.
Derken....ben evlendim başkasıyla,nisanliyken ulaştı bana yapma pisman olursun falan dedi cevap vermedim. Ewet oldum ama onunla alakalı değil, gelin geldiğim aileyle ilgili pismanliklar. Yoksa dünyaya yine gelsem yine esimle evlenmek isterim.
Biraaz uzun oldu idare edin. Ramazanda instagramda gördüm ismini. Acaba ahımi tuttu falan diye düşünürken ani bi kararla ona msj yazdım. Aynen şöyle yazdım ; ben sana cok beddua ettim biliyorum sende ettin. Hakkım varsa helal olsun,sende helal edersin umarım dedim, çünkü benim her ramazan içim sıkılır korkarım dedim .( kardesimi ramazan ayında kadir gecesi kaybettik).
Niye böyle bi msj attım bilmiyorum,sonradan atmasamiydim falan diye kendime cok hesap sordum ama attım iste. Cevap gelmedi,görülmedi de zaten msjm. Ama görürse benim olduğumu zaten anlayacaktır.
Siz olsaniz böyle bisey yapar mıydınız,yaptığım çok mu yanlış bisey. Fikirlerinizi söyleyin ama lütfen kırıcı olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?